Bakondi György szerint megszűntek a tiltott határátlépések, amely a mélységi határellenőrzésnek köszönhető.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta, a határellenőr szervek vagy a kerítésen áthatolás közben, vagy pedig a határ 8 kilométeres körzetében elfogják a tiltott módon próbálkozó bevándorlókat, és visszaszállítják őket a kerítéshez.

Bakondi György tájékoztatása szerint csökken a Magyarországon lévő menekültek száma, az idegenrendészeti központokban 41 százalékos, az őrzött és nyílt táborokban pedig 60 százalékos a töltöttség.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
@bene: Nem a kerítésépítés a megoldás- tudták hogy jönnek - megfelelő regisztrációs helyeket és megfelelő táborokat kellett volna kialakítani, ahol átvészelhetik a háborús időket, aztán segíteni az újjáépítést, az újrakezdést hogy hazamehessenek.
De nem ez a cél ahogy nézem.
Bánjanak veled úgy ahogy te bánsz másokkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@Bringás: és elgondolkoztál rajta, hogy mennyire sikeres az a kerítés?
vagy elgondolkodás se volt?
Vakon hiszel neki?
Csizmás Kond
Tiltott határátlépő mindig lesz, úgy ahogy hülye is...
Aki a háborús övezetből menekül és tényleg a háború borzalmai elől menekül az nem európa szívében jelentkezik először egy országhatárnál...a többi meg libsimese.
Bringás
@pbalage: Annyit látok a tv-ben, hogy a migráncsok ott toporognak a kerítés előtt, a katonák pedig nem engedik át őket. Sőt, akiket elkapnak, visszazavarják. Nem ez a határvédelem lényege? Iratok nélkül senkit be nem engedni!
Ez még mindig hatékonyabb, mint Merkel idiotizmusa és az összes élősködő befogadása!
pbalage
@Csizmás Kond: amúgy hol látsz te magyarországon libsit? Itt mindenki diktátor, még a saját szomszédját is legszívesebben kupán vágná.
A világ megváltozott, te meg amúgy is külföldi vagy.
Ez itt már OROSZORSZÁG, te kis hülye.
Csizmás Kond
@pbalage: ...ja külföldi...gondolom a ketreces mese jutott az eszedbe de te sem tudod melyik oldalon állsz csak azt látod hogy a másik túl van...
justhpeter
Bakondi azt mondja megszűnt a tiltott határátlépés. OK. Akkor rá már nincs is szükség. Az utóbbi évek legnagyobb sikere, hogy ezt is megértük. Viszlát Vakondi !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.