Napok óta nem kapnak meleg ételt a betegek az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban. A hírről az intézmény a kórház weboldalán és a folyosókon kihelyezett plakátokon tájékoztatta a betegeket és hozzátartozóikat. A Hungast Zrt. képviselője szerint a Vaszary Kolos Kórház az elmúlt időszakban 100 millió forintos tartozást halmozott fel – írja a Kemma.

Hideg élelmet biztosít a betegeknek az esztergomi Vaszary Kolos Kórház augusztus 1-jétől várhatóan egy hétig, miután az intézmény szerződést bontott az élelmezést eddig biztosító Hungast Zrt.-vel – tájékoztatott az Állami Egészségügyi Ellátó Központ kedden. A hivatalos közlésben csak az állt, hogy a szerződésbontást a Hungast Zrt. kezdeményezte, majd végül közös megegyezéssel szűnt meg a kontraktus – tudatták sajtóhírekre reagálva. Közleményük szerint a Hungast Zrt. rendkívül rövid határidővel vonul le a kórházból, a jelenlegi átmeneti időszakban az intézmény hideg élelmet biztosít a betegeknek.

Azt valamiért nem feszegették a közlemények, hogy miért vonult ki a Hungast, de a Kemma megkérdezte a céget és kiderült, hogy  a Vaszary Kolos Kórház az elmúlt időszakban 100 millió forintos tartozást halmozott fel, így az esztergomi szolgáltatást is végző cég működése ellehetetlenült. Páger Zsolt kifejtette azt is, hogy a jelentős tartozás ellenére, a kórház kérésére a Hungast Esztergom Zrt. szolgáltatását július 31-ig fenntartotta, hogy a kórház vezetésének legyen megfelelő ideje a zökkenőmentes átállásra. Sajnálattal hallotta azonban, hogy ez nem sikerült.

A hétfői ebéd a kórházban, két szendvics és egy alma volt. Jó étvágyat.

Ezért nem kapnak melegételt a betegek Esztergomban

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
Erdő vezérprímás miért nem nyúl a zsebébe, már csak a névadó okán is. Még csak nem is a sajátjából adna a csuhása, ahogy nagy elődje, a névadó sem dolgozott egy napot sem azért, h pénzt adjon kórházra...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
A börtönlakók meg zsinórban nyerik a pereket sanyarú ellátásuk kapcsán.
Equus
Erdő vezérprímás miért nem nyúl a zsebébe, már csak a névadó okán is. Még csak nem is a sajátjából adna a csuhása, ahogy nagy elődje, a névadó sem dolgozott egy napot sem azért, h pénzt adjon kórházra...
Eriksson
Az élelmezés körüli mizéria ellenére az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban a gyógyítás zavartalanul folyik.
Perwool
Magyarország jobban teljesít, és van a VALÓSÁG!
Eriksson
@Perwool: Kedvesem, ez egy helyi probléma, amely cca. 1 hét alatt lezajlik, ahol nem is annyira a kórház, mint inkább az addigi szerződő konyha pánikszerű elkotródása a fő probléma okozó.
Mi köze ennek ahhoz, hogy "Magyarország jobban teljesít"?
Sima üzleti érdekek ütközése.
sokanvagyunk
@Eriksson: Megnézem majd azt a vállalkozást aki alig várja, hogy helyére lépjen szolgáltatóként és begyűjtsön rövid idő alatt majd 100 milla mínuszt.
Eriksson
@sokanvagyunk: Ennek megítélésére nem vagyok kompetens, de figyeld meg, biztos lesz olyan. Még az is lehet, hogy az eddig hiányzó 100 milla egy páncélszekrényben lapul új gazdájára várva. Az üzleti érdekek igen változatosak tudnak lenni, s nem mindig az észszerűség a döntő.
sokanvagyunk
@Eriksson: Én sem vagyok kompetens... - hála Istennek, érintett sem. :)
Eriksson
@sokanvagyunk: Ebben egyet is érthetünk. :-)
Bringás
Egy hétig tart ez az állapot, aztán megoldják a problémát! Szerintem nem dőlt össze a világ, de libsiék hatalmas acsarkodást csaptak miatta! Na ennyit róluk!
Perwool
@Eriksson: "szerződő konyha pánikszerű elkotródása "
100 milla tartozás felhalmozódása után csodálkozol, hogy szerződést bont valaki???
Neked ez tök természetes? Egy hétig nincs kaja a kórházban a plakátokon és a kormány médiából ömlik a szar, hogy jobban élünk, a nyugattól jobban teljesítünk...Igaz, eddig is ha a szarás után igényt tartottál rá, hogy kitöröld a se...ed wc papírt vinned kellett. Most erre nincs szükség, mert kaja nincs, nem eszel nem is xarsz.
Vinned kell, gyógyszert, ceruzaelemet...
Gyanítom, hogy nem csak a konyhások felé van tartozása a fent nevezett kórháznak...
És nem is egyedüli eset az országban.
Nincs olló. Nincs orvos. Nincs ápoló. Nincs felelős?
Egyébként nekem olybá tűnik, hogy itt "lélegeztetőgépen, étkeztetésen..." kívül jut mindenre...naponta 200 millió az MTVA-ra..naponta...260 milliárd kastélyra, festményre..cirka 300 milliárd stadionra..50 milliárd Toninak propagandára..felesleges népszavazásra...
Simicskával Garancsival Andy Vajnával is óvatos becsléssel eltüntetett 500 milliárd, ha ezeket az egészségügybe invesztálták volna nem így állna a dolog.
Megy a rongyrázás (olimpia, stadionok, alapítványi 100 milliárdok, Várba költözés ...) közben meg a seggük kilóg a gatyából ...
"Sima üzleti érdek" Bravó! Tapsolj!! Azért ha a gyereked életével "üzletelnek" akkor is tapsolj és éltesd őket!!!
Mindent egy politika érdekében, mindent ha kell veszni hagyni. Emberi értékeket, tisztességet, becsületet.Ez a Fidesz!
Basszus, csak egyszer, csak egy valamire mondanátok, hogy ez tényleg elkúrták!

@Eriksson: Kórházról van szó, beteg, haldokló(esetleg) emberekről! És te sima üzletről beszélsz?? Nem, nem üzlet!!! Emberi jog az élethez!!!
Eriksson
@Perwool: Hahó kiscsillag. Te miről beszélsz?
"Eriksson
Az élelmezés körüli mizéria ellenére az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban a gyógyítás zavartalanul folyik.
ma, 09:51
Perwool
@Eriksson: És ez mentség arra, hogy máskor is így volt??
Ja zavartalan a gyógyítás, csak tesztelik, hogy 1 hét meleg étel nélkül vajon éhen halnak-e a betegek.
Gondolom ezek után az is természetes, hogy 100 milla után azok a szemét konyhások felmondtak.Ja, pánikszerűen, egyik napról a másik napra??? A hülyék a f@ért nem ugattak már mondjuk 10 milliónál... Tök természetes, szerinted!
Eriksson
@Perwool: Ne pánikolj már, szó sincs éhenhalásról! Megoldják a problémát nélküled is.
Perwool
@Eriksson: Ba+ azért kapják a nem kevés fizetésüket, hozzá a korrupcióval megspékelt + juttatást, hogy megoldják a problémákat.
Csak, a sok mutyi mellett nem jut idejük az ország gondjaira.
Szerintem is jobb lesz abbahagyni... nem érted azt ami a tényleges gond ebben az esetben... mert:Zabáljátok a kormánypropagandát kritikátlanul, anélkül, hogy csak egy pillanatig is utánagondolnátok, hogy milyen szinten vagytok kihasználva és hülyítve!
Elhiszitek, mikor azt mondják, hogy "nektek nem azért szar, mert ellopjuk a pénzeteket, hanem mert Brüsszel, Soros, Gyurcsány elmúltnyocév, liberalizmus...!".
"Megoldják a problémát nélküled is." Miért vissza fizetik az ellopott pénzeket?
Vagy, az általam is fizetett adókból rendezik?
Még annyit! Nekem nincsenek pánikrohamaim, ellenben a Graz -ban kezelt csüngőhasú Orbán gazdádnak vannak!
kepkezelo.com/images/n8e87ykxqb9dj41skppi.jpg
Eriksson
@Perwool: Azt hiszem, valahol elakadtál. Rázd meg a fejed légyszi. Hol hintem én a kormánypropagandát?
Ellenben te fuldokolsz a gyűlölettől, csak nehogy megártson a szépségednek. :-))
Bringás
Megint megy a korrupció sulykolása! Igaz, hogy se eljárás, se bizonyíték, csak zsigeri gyűlölet! Ennyi elég egy liberálisnak!
Desischado
A maffia banda számolatlanul lopja a közpénzt, meleg ételhez meg nem jutnak a betegek, hogy a többiről ne is beszéljek. Szégyen gyalázat!
vadnarancs
Magyarország jobban teljesít! Üzenjük Brüsszelnek, hogy nálunk a kórházakban 2 szendvicsre is futja!
Tódor
@Bringás: Hogy kerül kórházba magyarországon bárhol bazdmeg! Utána pofázz! SEMMIT NEM TUDSZ A KÓRHÁZI ÁLLAPOTOKRÓL (sem) te idióta seggfej!
Bringás
@Tódor: Látom az agyműtét hozott anyagból így sikerült!
Tódor
@Bringás: Úgy döntöttem megtalállak. A találkozás után, (ha levették a kezeidről a gipszet) megírhatod mi a magyar kórházi valóság. Te fostalicska. Kícáncsi vagyok, le tudod-e nyelni a kormányod. Mindkettöt. Anyabaszó szarzsák.
Bringás
@Tódor: "@Bringás: Úgy döntöttem megtalállak. A találkozás után, (ha levették a kezeidről a gipszet) megírhatod mi a magyar kórházi valóság. Te fostalicska. Kícáncsi vagyok, le tudod-e nyelni a kormányod. Mindkettöt. Anyabaszó szarzsák. "

Íme, egy liberális "Anyabaszó szarzsák", amelyik csak a mocskot és az erőszakot ismeri!
A fasiszta senkik így adják elő a semmit!
Tódor
@Bringás: Erre is érvényes, amit a példaképed topikjában írtál. Húzogathatod még az alvó oroszlán bajszát, annál nagyobb lesz a dádá. Ja, és fasiszta az, aki a világra szart. Tudod, a szifiliszes patkany. Tehát készülj senkiházi.
Bringás
@Tódor: Az üres fenyegetések a gyengeséget mutatják! Fenyegetőzöl? Akkor is mi nyerünk a választásokon! A népszavazás is nagy pofon lesz libsiéknek! Csak így tovább, hátha azt az egy százalékot is lenullázzák!
Szerencsétlenek!
Tódor
@Bringás: Látod nagyon buta vagy. Soha nem fenyegetőzőm. Bebizonyítom.
Bringás
@Tódor: Álom, édes álom! :-))))))))))))))))))))))))))
van
Teszt volt
Most már biztos, skacok.
Meg vagyunk figyelve.
Amíg nem írtam ide agresszíven, addig semmi baj nem volt a netelérésemmel, de ahogy agresszívan írtam, (mert megérdemlik), azóta minden bajom van a neteléréssel.
Nem kapcsol be, menet közben szétkapcsol.
Újra kel indítanom, vagy újraindítás után is szívok
MEG VAGYUNK FIGYELVE!

Ülnek egész nap, és figyelnek minket.
Aztán jelentenek.
Aztán korlátoznak.
LÉTEZIK A NAGY TESÓ.

Így írjatok.
Írjatok szépen csúnyát..
Tódor
@Bringás: Ezentúl gyakrabban nézz körü. Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.