Európának középtávon be kell rendezkednie a fokozott biztonsági fenyegetettségre és az ehhez való alkalmazkodásra – állította Horváth József "biztonságpolitikai szakértő" az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

 Az Iszlám Állam Ausztriát ért fenyegetéséről szólva arról beszélt, a jelenlegi helyzetben komolyan kell venni minden jelzést, de arra is felhívta a figyelmet: a szervezetre eddig nem volt jellemző, hogy előre jelezze, mikor vagy hol készül akcióra, ez tehát vagy újdonság, "vagy gyengíti ennek a fenyegetésnek a komolyságát".

Horváth József közölte, az utóbbi hetek, hónapok eseményei azt mutatják, hogy minden állami vagy nagyobb közönséget vonzó rendezvényt "egyfajta potenciális célpontként kell kezelnünk" a terrorfenyegetettség szempontjából.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
Közmébiát csak idióták mazochisták és agyatlanok néznek. Én még a pontos időt sem hinném el nekik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
@F_Viktor: A magyar állampolgárságot kapott szavazók szavazatait simán szervezetten is leadhatják. Akikről meg tudják hogy nem Gorbán nerjét támogatják azok leadhatják maguk, ha egyáltalán célba jut és ha egyáltalán beszámolják azokat.
kkalman
A riogatáshoz nagyon értenek. A "népszavazás" a kvótáról csak arról szól, hogy addig is az emberek ne az aljasságaikkal foglalkozzanak. Közben pénzért engedik be a terroristákat.
Desischado
@karma1: Drágám, nagyon köszönöm, könnyesre nevettem magam! Hiába, tiszta hülye, aki nem normális, nem igaz?
Amúgy meg, aki elhiszi a közmédiának, meg a maffia bandának a hazugságait, az nyugodtan mehet Q tesztre, de anélkül is megállapítható, hogy csak egy agymosott, egy bítes birka!
Nil
Hálás lennék ha mindenki kezdene valamit a félelmével - mielőtt robban - rosszabb lesz mint egy terrortámadás
Jozefina
Szerintem a közmédia bemondóinak dzsihadista jelmezben, gépfegyberrel előttük kellene vezetni a műsort. Így még hatásosabb lehetne!!! Nagyobb bunkók ezuttal sem lennének, de legalább arctalanok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.