Európának középtávon be kell rendezkednie a fokozott biztonsági fenyegetettségre és az ehhez való alkalmazkodásra – állította Horváth József "biztonságpolitikai szakértő" az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

 Az Iszlám Állam Ausztriát ért fenyegetéséről szólva arról beszélt, a jelenlegi helyzetben komolyan kell venni minden jelzést, de arra is felhívta a figyelmet: a szervezetre eddig nem volt jellemző, hogy előre jelezze, mikor vagy hol készül akcióra, ez tehát vagy újdonság, "vagy gyengíti ennek a fenyegetésnek a komolyságát".

Horváth József közölte, az utóbbi hetek, hónapok eseményei azt mutatják, hogy minden állami vagy nagyobb közönséget vonzó rendezvényt "egyfajta potenciális célpontként kell kezelnünk" a terrorfenyegetettség szempontjából.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
Közmébiát csak idióták mazochisták és agyatlanok néznek. Én még a pontos időt sem hinném el nekik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
A riogatással elérték, hogy elkezdtem sok magyart is gyűlölni aki Levédiából migrált a Kárpát-medencébe kb. 1000 éve.
Tódor
Közmébiát csak idióták mazochisták és agyatlanok néznek. Én még a pontos időt sem hinném el nekik.
karma1
Na francba,.. A gomba nem szaporodik ugy eso utan, mint Magyarorszagon a "biztonsagi szakerto"-k...
Mar rajottem, ezeknek semmi kozuk a biztonsaghoz, plane nem szakertoi szinten, ezek azok a nemzeti katonak, akiknek az a feladata, hogy fenntartsa az "allando befosottsag " allapotat kis hazankban, csak hogy orban tudjon garazdalkodni tovabbra is, es ne az o lopasaival legyenek elfoglalva.
Kisgomboc, kopcos varur! Ez a taktika NEM retesteszta, nem lehet nyujtani a vegtelensegig, barmennyire is szeretned, ugyhogy gondolkodj, melyik tavol-keleti orszagban szeretnel elni. (Ha a szamuzetes az Isten hata mogott neked egyaltalan elet lesz)
Tódor
@solidedge: ja, a sok migráncs, ott vereckénél...
Bringás
Teljesen reális értékelés! A muszlim csürhe egyetlen gondolata a kereszténység megsemmisítése és az erőszakos vallásának és torz életformájának a ráerőltetése az őslakosságra!
Haladéktalanul össze kell fogdosni az összes illegális és hazazsuppolni! Könyörtelenül!
Tódor
@Bringás: kezdeni veled! Vissza a zártosztályra!
Tudod, dádá!
Központi Bizottság
@Bringás: Senkit nem kell összefogdosni! Vannak mafik és arra használni őket, amire valók!
Bringás
@Központi Bizottság: Arra gondolsz, hogy egy mélyszegény lakócsoport mellé migráncsokat költöztetni? Megosztanák egymással az ősi kultúrát! :-)
Központi Bizottság
@Bringás: Szó nem lehet róla! Ezek szerint nem tudod mi az a mafi? :)
Bringás
@Központi Bizottság: Ez csak megakadályozza a többiek betódulását, de a sok illegális migráncs már Európában van. Razzia, igazoltatás és kitoloncolás! Már tegnap meg kellett volna kezdeni!
Központi Bizottság
@Bringás: Az is fél siker lenne, ha több nem jönne!
Bringás
@Központi Bizottság: Csak fél siker, mert akik itt vannak, már azokkal is rengeteg baj van! Ideje lenne az állampolgárságokat is felülvizsgálni, akár két nemzedékre visszamenőleg is. Akik nem tudtak beilleszkedni, menjenek vissza kecskét legeltetni!
Központi Bizottság
@Bringás: Jelenleg közel félmillió arab él az országban. Ez is sok!
karma1
@Központi Bizottság: 09.51-re: Haha, en meg azt hittem, hogy a "mafi" az a maffia roviditett becezete,... Mindenesetre erdekes...
karma1
Azt a mindenit, de demagog egypar ember-fele errefele! Erdekes lehet visszavezetni "akar ket nemzedekre is" ... Na, ezt egy kis bajszos szobafesto mar firtatta,... Ott is a vallasi hovatartozas volt a mervado...
En meg ugy gondolom, hogy a Ma.o.-n 700 eve elo, de be nem olvadt kisebbseg bizony tulnyomoreszt melyen hivo katolikus...
Na, majd mindjart megkapom a magamet @csizmastol, bringastol,... barkitol
Tódor
@karma1: Ismered azt a viccet? Két IQ fighter beszélget...
dr. prédikátor
@Bringás: Veled együtt,! Vissza a kecskebaszók közé ,mert odavaló vagy!!!
Központi Bizottság
@karma1: Annak a bajszos szobafestőnek utána nézhetnél jobban! Látom @Tódor: barátoddal hatalmas tévedésben éltek!
dr. prédikátor
@Központi Bizottság: Mi a bajod az Adolffal???Miért nem a drótkengurunak irkálsz???
karma1
@Központi Bizottság: Ha most azzal jossz elo, hogy az a kopcos NEM szobafesto volt, akkor ezt tudom, de hagyd meg nekem az oromot, hogy tehetsegtelen piktorbol meg tehetsegtelenebb szobafestove degradaljam le! Tett o erte eleget, Ugy latszik, szeretett Vezired a mangalicaolbol szokott Csungohasu nagyon hajaz mar a hulyesegeivel raja...:)
dr. prédikátor
@Központi Bizottság: Nekem mondod??? olvastam az önéletrajzát!!!
Központi Bizottság
@karma1: A Miniszterelnök Úr ezen jellemzése kritikán aluli egy külföldről észt osztótól! Ő egy demokratikus választás során megválasztott legitim kormány vezetője, nem kellene egy diktátorral egy lapon említeni!
karma1
@dr. prédikátor: Nem, nekem mondja,... Tudod, amikor az en nevemet meglatjak, mindegyikukben felebresztem az atyai erzeseket, es mint az orultek, elkezdenek szorfolni a guglin, hogy mit linkeljenek be nekem nagy lelkesen, mert mind oktatni, de foleg KIoktatni akar...Asittem, meguszom a macskaval, bringassal, de most bejott meg egy uj fideszhivo. Csak tudnam, melyik oldalakrol utaljak ki oket, hogy mashol nenm tudnak landolni, csak itt. Na de en majd most hamut szorok a fejemre, es elmegyek a sarokba sirdogalni, mert a kocsog hitlert nem irtam nagybetuvel, es mert elhagytam a dicso III. Birodalom Ura megszolitast is a neve mellol...:(((((
Bringás
@Központi Bizottság: Ez a gyomorforgató, amikor összehasonlítják egy ország demokratikusan megválasztott, legitim vezetőjét, aki még az EU-ban is képvisel bennünket egy gyilkos diktátorral!
Ezért van hányingere a magyarságnak a libsiktől!
karma1
@Központi Bizottság: Huha, na most aztan teljesen rosszul lettem,... Te frankon ennyire tiszteled a "Miniszter Elnok Urat???"
Mondd, soronkent vagy titulusonkent kapod a trollkodasert a fizudat? Te, aruld mar el, mennyit lehet ezzel osszeszedni havonta, mert lehet, hogy a Papussal eladatom a birkakat, es en egesz nap trollkodhatnek a kemeny melo helyett. Raadasul most meg hideg is van...

Mondd, nem erzed, hogy korulottetek elfogy a levego? Legalabb ez a biciklis megkeresett Teged priviben, azzal, hogy kettotoknek megiscsak tobb esz lotyog a fejeben, mintha egyedul lennetek kulon-kulon azzal az egybites, egyszem agysejtetekkel?
Mert en meg mindig azt mondom, hogy ez a ceco mesterseges, a gyulolet csak gyomorfekelyt okoz (legalabb olyan biztosan, mint a cefre)m, vagy valami utos drog. Kidobjak az adofizetok penzet erre a baromsagra, amivel csak lejaratjak a magyarokat: olyanrol szavazast tartani, ami nem is all fenn. (Senki sem akar betelepiteni senkit sem sehova eroszakkal. EDgyebkent meg orban alairta az esetleges kvotaelosztast). Na persze, neki is kene mar egy erosebb anyag ott Graz-ban...:o)
Bringás
@karma1: Ha a gyűlölet gyomorfekélyt okoz, vigyázz magadra! Baromságaid jellemeznek és a gondolkodásod sivársága csak ennyit enged meg, tudom!
Perwool
@Központi Bizottság: kepkezelo.com/images/03o0h4kkw6hv1zsht1vb.jpg

Ha azt mondjuk, hogy hiányozni fogsz, ha elmész, felülsz a bringádra és eltűnsz?
Jankó123
Kinek mi jutott.
Németeknek Osztrák piktor, Magyaroknak Orbán Viktor!
:-)))
Központi Bizottság
@karma1: Csodálatos liberális tulajdonság a személyeskedés! A Bringás pedig nem keresett meg, miért is tette volna? Attól mert valakik egy nézőpontot képviselnek, még nem kell összesátorozni. Hidd el jobb egy egyetértő nagy közösség tagja lenni, mint egy széthúzó, gyűlölködő bagázshoz, akik nem tudnak saját maguk között sem konszenzusra jutni és ezek akarnak kormányt váltani!? Röhög a vakbelem! Ezt tudjátok csak! Ész érv híján szidni a másikat! Hajrá, húzzatok bele! Van szűk két évetek összekovácsolódni, mondjuk nem félek attól, hogy sikerül, hisz a koloncért mindegyik "liberális" politikus kapálózik! Good luck! :)))
Központi Bizottság
@Perwool: Te is csak egy liberális gyűlöletkelt vagy! Ész érv nincs, takarodjak innen és kész! Azt hiszem körbenyalhatod @karma1: -et! Jó szórakozást!
karma1
@Bringás: Ne nekem valaszolgas, koszi, az en gyomrom nagyszeru allapotban van, emesztes, pirospozsga rendben, borulj inkabb ossze azzal, aki ezen az oldalon Veled baratkozik ill. hasonloan agyament otleteitek vannak. Koszi, de en is inkabb azokkal baratkozom, akivel egyformak a nezeteim.
Azert azt mar kiszamolhattad volna, hogy az egyik kezeden meg tudnad szamolni, hanyan partoljatok a Nagy Nemzeti Skizot... Hol van itt a ketharmad? Ha annyira migrans-ellenes vagy, akkor miert nem jelentkezel valahova egy hatarvadasz csapathoz, miert a karosszekbol osztod az eszt?
Az "basic knowledge", hogy allandoan nem lehet felelemben elni, mert a magasan tartott adrenalinszint veszeleyes, es a szervezeted elobb-utobb alaphelyzetnek fogadja el a mindennapi felelmeket, vagyis amikor a legvadabb haborus dokufilmekben azt latod, hogy az emberek setalnak, beszelgetnek az utcan, az pont egy ilyen szitu: mar annyit feltek, rettegtek, hogy egy ido mulva eljon az a pillanat, amikor azt mondjak, hogy "le van sz@rva, en nem felek tovabb, jojjon, aminek jonnie kell!" Mielott lehulyeznel, kioktatnal, ezt a bolcsesseget nem (csak) magamtol tudom, hanem az aposomtol is, aki bizony megjarta a haborut (a II.-at). Szoval dicso vezired most gyakorolja az on-tokonloves muveszetet: pont addigra fognak az emberek beleunni a migransozasba, mire 2018-ban a szavazofulkebe kell majd menniuk. Na, akkor mit fog szerinted csinalni?
Perwool
@Központi Bizottság: Bameg..nő vagyok! én a fiúkat szeretem ! Már ne haragudj, miért nyaljam karmát!
Perwool
@Központi Bizottság: Jaj lemaradt... ha még is szót fogadnál, a bringáddal hajts el mondjuk Azerbajdzsánig!
Központi Bizottság
@Perwool: Bameg, honnan tudjam, hogy ki nő és férfi!? Veled már legalább tisztában vagyok nemileg! Ja meg ezek szerint a külföldről észt osztó is! Azért így liberálisan annak sem lenne akadálya, a ti értékrendetekbe belefér.
F_Viktor
@Bringás: Írod:
"Ez a gyomorforgató, amikor összehasonlítják egy ország demokratikusan megválasztott, legitim vezetőjét,..."

Nem tartom legitimnek azt a kormányt/pártot, amely 2010-ben hazugságokkal jutott hatalomra, 2014-ben pedig a 2/3-os többség segítségével a választási törvény átírásával nyert választást!
karma1
@Perwool: Na, most meghaltam!... Az ujonnan egymasratalalt ket illiberalis troll egymas -hegyen- hatan elkarikazik?... (Mondjuk a kep ugy teljes, ha bringas megfelel a nevenek es o van alul, folul meg a kozponti bizottsag, helyre kis porge szkaj-kalapban (Wartburgos -kalapban!), es kozben megprobalja berugni bringast, mint egy mopedet... (Annakidejen ez volt a tsz-elnokok legnagyobb vagyona: a szkaj-kalap meg a libakergeto!...)
De a migransokrol meg a felelemkeltesrol nem tudnak mondani semmi erdemlegest...:o))))
Bringás
@karma1: Ez is egy vélemény! Szerintem roppant kontraproduktívak vagytok! Itthon mondva csinált ügyeket rángatnak elő elvtársaid és mindenféle bizonyítékok nélkül sulykolják a korruptfasisztacsüngőhasúmutyizós Orbán szöveget!
Mi, akik tudjuk, mivel jár egy szoclib kormányzás, nem szavazunk Orbán ellen! Nekünk nincs más alternatíva! Szoclibék beengednék a migráncsokat, pénzzel tömnék a lumpeneket és égig emelnék az árakat!
Köszönjük, de Orbánra szavazunk és még pár liget és migráncssimogató akció, kétharmadunk lesz megint!
Bringás
@F_Viktor: Egyszerűen hülyeségeket írsz! Ha ez igaz lenne az EU ,már visítozna!
Mindenhol elismerik Orbánt. Te nem? Hát így jártál!
Nil
@Központi Bizottság: a választás nem volt demokratikus, így a kormány nem legitim - de az ellenzéknek ez teljesen megfelel- egy párt kivételével
karma1
@Központi Bizottság:Te is bearanyoztad a napomat, kis megalomanias! Idezeteket csak pontosan, szepen, szoval: "Hidd el jobb egy egyetértő nagy közösség tagja lenni, mint egy széthúzó, gyűlölködő bagázshoz,", ugye ezzel a szep kormondatoddal nem azt akartad mondani, hogy TI vagytok a "nagy tobbseg"??? Mihez kepest? A Vasedenyhez kepest? Mert ugy tudtam, hogy orban mar az ordogok oreganyjat is tobbszor magaeva tenne, hogyha a parlamenti 2/3-os szavazasoknal a fide$$-es inditvanyokra szavazna! Az itt kommentelo kormanypartiak szepen elfelejtgetik, hogy orban basi elvesztette a 2/3-os tobbseget abban a szep nagy Duna-parti epuletben?
Ezert kell neki forsziroznia a kettosallampolgarok ideszavazasat... Amit aztan szepen el is intezett; most eleg az, ha a meggypalinkatol berugott Pista ba korbekerekezik Csiksomlyon, Aradon, Kolozsvaron, osszegyujti a kornyek levelszavazatait, - amit a szavazok gondosan lezart boritekban a vasarnapi mise utan a kocsmaban leadtak a kocsmarosnak - , es ezek a szavazatok nem mehetnek mashova, csak orban basi szent kezeibe. Ezek a szavazatok azok, amihez a nyilvanossag sehogy sem fer hozza, es amivel a futyisz EPPEN mindig megnyeri az adott szavazast! Mino csoda!
Meg a Te "legalis nepszavazasod"! Ja,... Meg a teherautoval egyik szavazokerultbol a nmasikba atszallitott "szavazok"...
Perwool
@Központi Bizottság: Ha annyira fene szar lenne az a liberális modell ami eddig volt, akkor hogy a b...s p...ába tett szert diplomára, meg ekkora vagyonkára Orbán istened? Akkor mégsem lehet annyira szar a liberális rendszer, ha így meg tudta szedni magát benne egyetlen perc termelő munka nélkül, a munka alapú társadalom nagy építője. ;-)
karma1
@Perwool: Hat az avatarod szerint lehetnel eppen egy ferfi is, aki szombat estere kifesti a szemet, nem?
Jo, hogy igy osszeboronaltak bennunket, de megnyugtatlak, en is a fiukat szeretem, de leginkabb a ferjemet!...:o))))
Perwool
@karma1: Na, várj egy percet, róluk sem tudjuk, hogy fiúk vagy lányok?-:))))
Központi Bizottság
@Bringás: Ne törődj vele! Ő is csak egy migráns az új lakhelyén!
Bringás
@Központi Bizottság: Lehet, már itt is az volt! :-)
Központi Bizottság
@Perwool: Valaki az eszével keresi a kenyerét, valaki a kezével. Azért tanult, hogy az országot felemelje!
Központi Bizottság
@Nil: Ha a Fletó féle agyamentekre gondolsz, nekik is jó így. Felelősség semmi, a lé csorog, néha böffentünk egyet a kormányra, aztán csend!
aremy
@karma1: azért ne bánkódj az obiról már 93ban megmondta a HOFI hogy MUZULMÁN.
arra is kíváncsi lennék hogy az ecsttel hogy bánik az ovi mert a korona próbálgatás az már megy neki.
Perwool
@Központi Bizottság: Ja felemelje! Nem öreg fejre állította!
Eddig nyakig voltunk a szarba, most hogy fejre állítottak így bokáig ér! Csak, hogy így meg bele fogunk fulladni! Veled együtt, kaparj kurta neked is jut. Azt hiszed Te is lehetsz majd egyszer gázszerelő a gazdád mellett ?
karma1
@Bringás: Sosem mondtam Neked, hogy en olyan rettenetesen boldog voltam az elmult 25 evben,. de ami most folyik, plane ezzel a mondvacsinalt migransozassal, - ez a dolgok legalja!
Termeszetesen szavazz arra, akire akarsz - bar lehet, hogyha Romaniabol irogatsz, akkor jobb, ha engem kovetsz, es nem szavazol, mint mas orszagban elo magyar. Senkinek sincs joga beleszolni Ma.o. belugyeibe, aki nem otthon el, nem otthon fizeti az adojat, nem otthon sziv orban miatt.
A legitimitasrol jobb, ha melyen hallgatsz: mindenki, mar az Unio is tudja, hogy a szavazokeruletek atrajzolasaval, meg a torvenyek megvaltoztatasaval a fide$$ csak maganak csinalt elonyoket.
A korrupt figurakat pedig nem az ellenzek, nem a ballibek, hanem a fideszbeli kollegak nyomjak fol, olyan utemben, ahogy orban leveszi a kezet az addigi kegyeltjerol, es ezzel feloldja a vadaszati tilalmat az illetore. Ennek aldozata Simicska, Speder, most majd Mengyi, de rogan csoret is baxta Juhasz Peter. A Gyurcsanyra vonatkozo lejaratasi kiserletek pedig minimum 14 eve tartanak, es meg egy ekkora profi gang-gel sem tudott orban fogast talalni Gyurcsanyon. orbannak Simicska es a massziv Gyurcsanyfobiaja lesz a veszte... De Te csak vedd a vedhetetlent... Kivancsi leszek, akkor hol leszel ezen az oldalon. Vajon elo mersz-e jonni a tobbi trollal egyutt? En a helyedben jol korbeneznek magam korul, latnam, hogy alig vagyunk paran, en inkabb osszefognek a tobbiekkel - ha kellene, akkor priviben is - hogy mi legyen a VESZTESI strategiatok.? Keszuljetek a bukasra... Nem lesz egy szep esemeny...
Központi Bizottság
@karma1: Nekem szép esemény lesz a baloldal teljes összeomlása! Már csak azért, mert jó magyar szokás szerint egymást fogják eltaposni.
Bringás
@karma1: Te onnan azt látod, ami megjelenik a sajtóban, de én a bőrömön tapasztalom! Minden felmérés szerint vezetünk és ez tuti! Az, hogy itt pár szoclib troll trágárkodik és csüngőhasúzik, a lényegen nem változtat.
Szoclibék bukásai: tanársztrájk- kifulladt
liget ügy- érdektelenség
korrupció emlegetése- semmit nem tudnak bizonyítani
migráncssimogatás- a többség útálja a betolakodókat és fél

Ezek mind rossz válaszok voltak. Orbán viszont mindegyikből győztesen jött ki. A Jobbik gyengül, mióta néppártosodik, ez is a Fidesz malmára hajtja a vizet.
Szoclibék mit tesznek? Jelentgetnek Brüsszelben, hőbörögnek, lázítanak, árkokat ásnak!
Program, elképzelés nulla! Nem hülyék élnek itt. A bukott banda nem kell senkinek!
karma1
@Központi Bizottság: 11.46-ot NEKEM irtad? Igen, en valoban "migrans", vagyis bevandorlo vagyok itt, raadasul megelhetesi - a Ti definiciotok szerint.
A fonokotok viszont olyan bevandorlokrol beszel, akik csak at akarnak suttyanni Magyarorszagon, eszuk agaban sincs letelepedni!
Ja, es en nem szogesdroton masztam at, hanem masfel kilo papiron es nemzetbiztonsagi atvilagitason is atestem - ez itt ugyanis alapfeltetel az allampolgarsaghoz. Ha mar itt tartunk: ki is volt az, aki 3 ev alatt 3645 letelepedesi kotvenyt adott el ellenorizetlen - am feltetelezhetoen bunozo, terrorista - elemeknek? Majd figyuzzatok a szitut: 2018-ban kezd lejarni az elsokent kiadott 430 kotveny+hozam...HONNAN LESZ RA ZSOZSO??? Na EZT beszeld at jol a velocipedes haveroddal. (Mert ha orban konok, akkor erre az idoszakra mar kell torleszteni majd Paks2-t is... Szamold ki: 430 x 300 000 euro x 311 HUF-fal= 401 190 000 000 (Ezt a szamot nem tudom kimondani , valahol a trilliardoknal tarthat, es akkor a hozamokat meg nem szamoltam. Es mivel ezek bunozok, ha nem kapjak meg a penzuket, ezeket nem fogja erdekelni a TEK a Cinege utcaban... Nem tud majd olyan messzire elbujni a kormany, hogy ne talaljanak rajuk. (Lasd Szaddam, Kadhafi, Ceausescu)
karma1
@Központi Bizottság: 11,.59-re: Sajnos, ez meglehet... Ebben a pillanatban a baloldal, illetve ami nem futyisz-kdnp, az egy kalap sz@rt er. Juhasz Peter meg Hadhazy Akos egyedul nem tud megbirkozni ezzel a kerdessel.
Központi Bizottság
@karma1: Nagyon el vagy tévedve! Kadhafi törzsi vezér, komoly terrorista háttérrel, Hussein puccsista, Ceausesku kommunista diktátor! Orbán úr pedig demokratikus úton választott vezető, szóval ez valahogy megint csak nem áll! De mit is próbálok én itthonról oly távolra érvelni...!
karma1
@Perwool: Eppen azert el tudnam kepzelni, meg hogyha fiuk is, akkor elkarikazzanak egeszen Azerbajdzsanig? Nem?...:o))))
Persze igazad van, tenyleg nem tudjuk. De nekem valahogy olyan nagylottyos macsoknak tuntek! Vagy megse?
Na, most jol megkavartal! Ebben tenyleg nem vagyok jo, mar neztem egy fiut lanynak, egy jankat meg fijjucskanak itt, de szerencsere tisztaztuk a minemu"seget...:o)))
Mit gondolsz, csinaljuk meg a "lavor-probat"? Mert ha valami uszkal a viz felszinen, akkor csak-csak fijjug...Na, en hagyom ezt... Ok sejthetik, hogy mi janyok vagyunk, ezert ajanlottak a nyalakodast,... (pfuj,...) Ezert mertem oket meg masfelekeppen elkepzelni, javasolni ugyanezt...;o)))
karma1
@Központi Bizottság: Bocsika, milyen torzse? Nekem kadhafi az a Chrudinak haverja, akivel egy egyetemen tanultak, es onnan ismertek egymast. AKkor Libia egy torzs?De Szaddam is orszagvezeto volt, meg Ceau is, nem? En azt neztem, hogy amikor befejeztek csufos eletuket, akkor mik voltak?
karma1
@Bringás: A "minden felmeres szerint vrezetunk" az azt jelenti, hogy ma Magyarorszagon nincs mas statisztikai felmeres, kizarolag kiralyi, amelyik orbantol kapja a fizujat. Akkor megis kit fog befutonak mondani, ha nem a "fonokot"?
Bringás
@karma1: Tudod mit? Ne hidd el! Októberben népszavazunk! Nézd majd meg az eredményt!
2018-ban választunk, azt is megnézheted! Attól, hogy valamit tagadunk, még létezik!
karma1
@Bringás: 11.47-re: Feher a borom,... Nem voltam Magyarorszagon sem mas, csak magyar. Ezt egyebkent meg le is ellenorizheted, mert a csizmas baratod bepofatlankodott a feszoldalamra, es az ottani adatok alapjan oktatgatott ki ezen az oldalon. Elegge gusztustalanul. de nyugodtan mondhatod, hogy migrans vagyok - kepzeld, annak is megalltam a helyemet itt! Nem nagyon zavar, ha valaki ketelkedik : ez mindenkinek a klelkiismereti joga.
karma1
@Bringás: Mar most mindenki tudja, hogy tokeletes csalas lesz! Ha csendben maradt volna a habony-kommando, es nem hinti el, hogy "260 ezer hataron tuli szavazo varja a szavazast oktoberben", akkor meg el is tudta volna sunnyogni. DE igy is el fogja sunnyogni: ugyanis SENKI nem lathatja majd a levelszavazatokat, mert orban nem enged ezek kozelebe mast, csak fideszest, masodszor pedig nem szavazhatna ebben a kerdesben semmikeppen a romaniai magyarsag, mert ez nem vezeto valasztas. Most ezt a torvenyt is gyorsan atszabja orban. Tarlos mar pampogja, hogy milyen jo lenne, ha nem XXIII. kerulet lenne, csak 4. Nana, 4, ahol a polgarmester mindenhol fideszes, tehat mas nem is indulhatna. Mar most kesziti elo a 2018-as csalast! Ja, es meg a nyugatra menekult majdnem egymillio magyar sem szavazhat, mert ok NEM adhatjak le levelben a szavazatukat.
Ezt az ellenzeknel ugy hivjak, hgy kettos merce...
Nil
@Központi Bizottság: Nem rá gondoltam
human
A dohányboltok belső terét eltakaró matrica miatt ennyire nem aggódtak. Pedig ez már több áldozatot szedet, mint a terroristák.
F_Viktor
@karma1: Írod:
"DE igy is el fogja sunnyogni: ugyanis SENKI nem lathatja majd a levelszavazatokat, mert orban nem enged ezek kozelebe mast, csak fideszest..."

Igazából nem ez a probléma a kivételes helyzetbe hozott határon túli magyarok szavazataival, hanem az, hogy nem tudni ki teszi a voksát abba a borítékba, de maga a borítékok utólagos helyi "kezelése" is visszaélésekre ad okot.
A névjegyzékek hiányában pedig bármely valaha is volt kettős állampolgár nevében vissza lehet élni.

Ezért jogos azon ellenzéki felvetések, hogy miért nem szavazhatnak a román, szerb, szlovák, ukrán fityeszhívők ugyanúgy, mint a külföldön élő MAGYAR állampolgárok? Avagy miért nem adhatják le voksaikat az utóbbiak (a MAGYAROK) ugyanolyan egyszerűen, mint a kettős állampolgárúak???
Tódor
@Bringás: Na faskalap most először okosat írtál. Tényleg ismerik az orbánodat. Csak nem úgy ahogy a te fajtád szeretné.
Tudod, dádá.
Tódor
@Bringás: A büdös kurva anyád a legitim törvényes vezető. Max a sintértelepen, ahol te is végzed.
Tudod, dádá.
Törölt felhasználó
Ki a faszt érdekelnek a migránsok. Miről is beszélünk, hogy ha lenne kötelező kvóta, akkor is 1500 ember. Ez gyógyszer függő elmebeteg fasszopó több tizmilliárdot, többszörösét baszta el a népszavazó és gyülölet kampányra, mint amennyibe kerülnének a menekültek.Amit halkan jegyzem meg az eu támogatna...a reklámot viszont mi fizetjük...

Ez az egész hazai és nemzetközi rlterelés, hogy ne azt nézzék, hogy lopja szét sz országát ez kurvára nemzeti beteg geci.

Nagyon szájba fog baszni a nép egyszer te elmebeteg szociopata!
cs.n.
en.wikipedia.org/w/index.php?title=Terrorism_in_the_European_Union&_e_pi_=7%2CPAGE_ID10%2C7323500079
Hosszú a lista, nem kell úgy beállítani, mintha a terrorizmus valami újkeletű dolog lenne az EU-ban. Ezelőtt is volt, ezután is lesz. Csak most nagyobb publicitást kap, aminek a terroristák kurvára örülnek.
egyvandor
@F_Viktor: A magyar állampolgárságot kapott szavazók szavazatait simán szervezetten is leadhatják. Akikről meg tudják hogy nem Gorbán nerjét támogatják azok leadhatják maguk, ha egyáltalán célba jut és ha egyáltalán beszámolják azokat.
kkalman
A riogatáshoz nagyon értenek. A "népszavazás" a kvótáról csak arról szól, hogy addig is az emberek ne az aljasságaikkal foglalkozzanak. Közben pénzért engedik be a terroristákat.
Desischado
@karma1: Drágám, nagyon köszönöm, könnyesre nevettem magam! Hiába, tiszta hülye, aki nem normális, nem igaz?
Amúgy meg, aki elhiszi a közmédiának, meg a maffia bandának a hazugságait, az nyugodtan mehet Q tesztre, de anélkül is megállapítható, hogy csak egy agymosott, egy bítes birka!
Nil
Hálás lennék ha mindenki kezdene valamit a félelmével - mielőtt robban - rosszabb lesz mint egy terrortámadás
Jozefina
Szerintem a közmédia bemondóinak dzsihadista jelmezben, gépfegyberrel előttük kellene vezetni a műsort. Így még hatásosabb lehetne!!! Nagyobb bunkók ezuttal sem lennének, de legalább arctalanok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.