A pomázi általános iskola kerítését színesre festették. Néhány lakó összeomlott, azonnal melegfelvonulást vizionáltak, meg is keresték a megfelelő embert, a település jobbikos önkormányzati képviselőjét. Jónéhányan már-már pomázi pride-ot láttak bele a színes kerítésre, de mint kiderül ezt még lehet fokozni.

Egy másik jobbikos is pörgetett egyet a buzizáson, kitett egy képet egy szivárványos zászlóról, egy képet a pomázi általános iskola színesre festett kerítéséről és egy képet egy másik színes kerítésről, egy óvoda kerítéséről, amin más sorrendben vannak a színek. És hozzá ellentmondást nem tűrően kijelenti:

az óvoda kerítése ízlésesen színes, még a Mátyás Iskola kerítése egy az egyben a pride zászló színsora szerint lett festve.

És még nincs vége az őrületnek:Az önkormányzat is komolyan elkezdett foglalkozni a dologgal.

A nol.hu megkérdezte az önkormányzatot a balhéról, és a polgármester elmondta a lapnak, hogy a szülőknek kell eldönteni, hogy maradhat-e a szivárványos festés az iskolán, vagy nem. Konkrétan kérdőívet küldenek ki a szülőknek, hogy kikérjék a véleményüket

Ha úgy döntenek, hogy nem maradhat, akkor átfestjük – mondta a polgármester.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Aki hozzászokott életében a szürkeséghez annak bizony a színek bántják a szemét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
@terlasz: vajon miért is mosódik össze?
Grumpycat
@Bringás: Csak annyira egészségesek mint te. Vagyis szarevő, sunyi, tudatlan, primitív, csutigeci fsszopó, korlátolt, önálló gondolatokra képtelen birka.
És még finom voltam.
Radírfej.
sziha
@Grumpycat: ne finomkodj. Lovagrend-tagsag jar erte. Mas kerdes, hogy a cimzettnek nem fog eljutni az uzenet, de az az o hibaja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.