Noha éppen egy évvel ezelőtt derült ki, hogy mely cégek – köztük Rogán Antal szomszédja és Szijjártó Péter barátja tulajdonában álló vállalkozások – költhetik el a kormányzati kommunikációra szánt 25 milliárd forintos keretet, a Magyar Nemzet megtudta, hamarosan kiürül a kassza. A Nemzeti Kommunikációs Hivatal pedig már ki is írta az új reklámpályázatot.

Minden jel szerint újra feltölti a kommunikációs malacperselyt a kormányzat, legalábbis ez derül ki a csütörtökön megjelent közbeszerzési értesítőből.

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKH) egyéves időtartamra hirdetett pályázatot. A feladatok közé tartoznak többek közt a reklámügynökségi szolgáltatások, film- és videoanyagok gyártása, illetve a médiatervezés és a rendezvényszervezés.

Elszórta a milliárdokat Rogán szomszédja, újra kell tölteni a kasszát

(képen: Rogán Antal és pasaparki szomszédja, Csetényi Csaba)

Bár a megjelent hirdetményben nem határozták meg a keretmegállapodás összegét, az NKH tavaly, ugyanebben a tárgyban kiírt pályázata 25 milliárd forintról és szintén egyéves időtartamról szólt.

A Magyar Nemzet forrásai szerint azért volt szükség az új pályázat kiírására, mert a hivatalnál már tisztában vannak vele, hogy a 25 milliárdos keret hamarosan kiürül, az bizonyosan nem lesz elég 12 hónapra, így fel kell tölteni a kasszát.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
25 milliárd...istenem...50 milliót adjatok baszki és elleszek életem végéig...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Kovács Gizella: Eddig ez a legjobb plakát, amit láttam ebben a témában..!
25 milliárd ELFOGYOTT..!!!??? Fiúk, ott a csúcson: "most kéne abbahagyni, elfutni. elrohanni, érzem, hogy holnap már többé nem lehet..." De jó kis nóta volt, akkor nem értettem...
Csizmás Kond
...dehát azt azért adták, hogy költsék el.
Aki ezután fog nyerni annak is azért fogják adni hogy azt egy év alatt maradéktalanul költse el.
koszpeko
@Kovács Gizella: Ez lett a háttér képem.
kukac50
Börtönbe lenne a helyük de még a bizottság tagjainak is akik ezt eldöntik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.