Igen? Nem? El se menjünk? Elég nagy bajba kerül a hívő, ha politikusok helyett az egyháztól vár iránymutatást kvóta- és menekültügyben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oncogito
@RonaGyuri: - szóval szerinted buta maradok. :-(
Nagyra értékeltem volna pedig, ha annyiban maradunk, hogy nem egyezik a véleményünk.
Dehát a véleményed szerint egy buta nőnek nem is jár ennyi
RonaGyuri
@oncogito: hát ha nem érted a különbséget az Istennel való kapcsolatod és hogy kire szavazol jellege között akkor bizony nagyon! =))
dr. prédikátor
@Hellcat: 9.52 re mind a kettőt rajzold le! / faszcsótány lesz/
karma1
@papa.49: @Béla333: Nem elmenni, mert senki nem tudhatja, hogy mit csinalnak az altalad kitoltott , esetleg ervenyes "igen"-t tartalmazo szavazatoddal, az ervenyes, valos neveddel, cimeddel! Sztem ezt mind siman felhasznaljak majd a kovetkezo 18-as szavazason, hiszen addigra all ossze nekik egy lista, AMI VALOS, ELO! (Ugye, aki meghalt, az tenyleg nem megy el szavazni. )
Az edesanyjukat pontositsak, ne a kubatov-listat!

Aki pedig elmegy szavazni, az azert megy el, mert elismeri ezzel, hogy a kormany torvenyesen irta ki, torvenyes feltetelek mellett, csalas kizarva. Pedig Ti is tudjatok, meg a kicsit is gondolkodok, hogy az a szavazas nem lehet tiszta, amelyik 260 ezer romannak megengedi a levelben valo szavazast, a kozel 600 000+ nyugaton dolgozo, esetleg valoban otthoni lakcimmel rendelkezo magyarnak - akik CSAK MAGYAR ALLAMPOLGAROK, NEM KETTOSOK, mint a romanok - NEM engedik meg a levelben valo szavazast.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.