Megtartotta kuratóriumi ülését az az alapítvány, amely hivatalosan jelölte Bayer Zsoltot a Magyar Érdemrend kitüntetésre, és az ülés azzal ért véget, hogy az elnök Stark Tamás lemondott – értesült a hvg.hu.

Lemondott a kurvaanyázó Bayert kitüntetésre javasló alapítvány elnöke

A GULÁG-okban Elpusztultak Emlékének Megörökítésére Alapítvány amúgy is furcsán jelölte Bayert: a jelölés az elnökhelyettes, Nagyné Pintér Jolán magánakciója volt, rajta kívül egy más kuratóriumi tag sem tudott róla. Emiatt a jelen lévő tagok megdöbbenésüknek adtak hangot.

Pintér korábban azt mondta, hogy amikor a jelölést megtette, még nem ismerte Bayer közéleti-publicisztikai munkásságát, és ezt fenntartotta most is a kuratóriumi ülésen. Az ülésen kritika fogalmazódott meg Bayer publicisztikai munkásságáról.

Lemondott a kurvaanyázó Bayert kitüntetésre javasló alapítvány elnöke

(képen: Nagyné Pintér Jolán. Ő jelölte Bayert a többiek megkérdezése nélkül)

Stark nem tervezte beadni a lemondását, hanem előzetesen azt indítványozta, adjanak ki egy, a jelöléstől elhatárolódó nyilatkozatot. De ezt az elhatárolódó nyilatkozatot végül a kuratórium nem támogatta. Hogy miért nem tetszett ez a többi tagnak, arról Stark nem akart nyilatkozni.

Így végül is nem maradt más hátra Starknak, mint a lemondás, mert, mint elmondta, a jelölés okozta "morális teherrel" a vállán nem akart elnök maradni. Pintér Jolán nem érezte úgy, hogy őt terhelné ezért a felelősség, nem vetette fel, hogy inkább ő mondana le.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Miért is érezte volna ez a ringyó hogy őt terhelné a felelősség...tetves fideszbérenc. Gratulálok Starknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moareka
Pintér Jolánnak kellett volna lemondani, rohadtul szégyellje magát, Stark Tamás egy gerinces ember, a kuratórium Jolánostól, mindenestűl egy rakás nulla...finoman!
Bringáss
Igen! Így kell csiinálni! Igazi férfI!
Yoda69
Gyurcsanyt lemondattak a kurvaorszagozasert, ezt a gecit meg kituntetik a kurvaanyazasert. Fura egy orszag, fideSSorszag
Eriksson
Szerintem egy magánember nem tud felterjeszteni senkit kormánykitüntetésre egy kuratórium nevében. Azt minimum egyeztetni kell a kuratórium többi tagjával, jóváhagyatni az elnökkel. Ha mindez meg van, a kuratóriumi elnöknek kell a javaslatot előterjeszteni a megfelelő helyen. Olyan nincs, hogy nem tudott róla az elnök úr. Ha meg tényleg nem tudott, alkalmatlan a pozíció betöltésére. Mindenképpen mennie kell.
Nil
Nem tudom kik a tagok, de én kilépnék a helyükben.
Az alapítványt majd fenntartják a kuratóriumi tagok akik ezek szerint egyet értenek a jelöléssel.
Azok pedig akik megjárták a Gulágot gondolkodjanak el azon hogy kerültek oda és a mostani hatalom mennyire hasonlít az akkorira
kukac50
Kurva anyját ennek a nőnek,Neki kellene lemondani,hitvány féreg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.