A határmenti osztrák kisváros vezetője szerint a menekültkérdést a magyar kerítés oldotta meg Nickelsdorf számára. Annyira kétségbeestem, hogy felhívtam az akkori kancellárt -emlékezett Zapfl. Werner Faymann titkára csak annyit közölt vele, hogy nem tud a kancellárral beszélni. Szeptember 11-én a polgármester nyílt levelet írt Bécsnek, ebben ara panaszkodott, hogy az 1700 fős települést túlterhelte a menekültválság, “emberinváziót” emlegetett, a kormányt tétlenséggel vádolta és felszólította a mielőbbi cselekvésre. Választ nem kapott.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ha Orbánék nem építenek kerítést millió számra szabadon jönnek-mennek a migránsok és megszállják Európát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ha Orbánék nem építenek kerítést millió számra szabadon jönnek-mennek a migránsok és megszállják Európát.
Grumpycat
Nickelsdorfi polgármester: “Csak hálás lehetek Orbánnak”

Akkor gyere ide és élj itt szarházi. Te pofázol bazdmeg? Innen disszidáltál köcsög! Ha akkor ott így fogadnak? Hamar elfelejtetted a múltadat, és hogy honnan indultál te aljas.
Equus
Herr Bürgermeister! Tetszett volna pár km-rel keletebbre élni az elmúlt 26 évben, másként látná a világot...
Peller Anikó
@idegbajosmacska: te cica, te teljesen meg vagy már hülyülve. Miért kellene neki itt élni, bizonyára elégedett ottani otthonával.

Bizonyos lehetsz abban, hogyha a polgármesternek csupán istenkáromlásból csakis azon járna az esze, hogy hogyan lehetne elvágni a falu apraja nagyjának a torkát vagy hogy kéne megdugni az összes nőt aki ki talál menni az utcára, esetleg hogyan lehet munka nélkül segélyen élni mint a betolakodó barnabőrű barátaid akkor nem lehetne polgármester Nikkeldorfban.

Felérhetnéd ésszel, hogy a jószívűségnek van határa, nem mindegy, hogy pár százezer európai menekül egy szomszéd országba vagy pár százmillió iszlámhitű tombol országhatárok tucatjain keresztül elfoglalni Európát.
Grumpycat
@Peller Anikó: Igen, nem akar/akart itt élni, ezért ment el.
Különbség van migráns és menekült között. Egy a közös bennük, egyik sem akar magyarországon letelepedni. Ez a népszavazási cirkusz csak a kormánynak van érdekében, és el is érte célját. Még nagyob szakadékot keltett magyar és magyar között. Hónapok óta nem beszélnek a valós problémákról. Irdatlan pénzt kerestek, hogy sunyiban ellenőrizetlen migráns telepedett le magyarországon, annak a többszöröse, mint a cirkusz tárgya. És a kötelezettség arról szól, hogy ellenőrizzük le őket, mielőtt továbbmennek. Továbbá, akik pénzért vannak itt, azoknak azt vissza kell majd adni. És az a mi zsebünkből és az unokáinkéból megy, mert addigra a fidesz valahol ott lesz, mint most az mszp. A migráns egyébként az a török szarházi, aki a 12 éves kislányt molesztálta. Az ahogy hozzám szóltál, ékes bizonyítéka annak, hogy műkődik a fidesz gyűlöletkampánya.
1magyar
@Grumpycat: De ő keresztény és nem akarja kinyírni az osztrák és európai embereket, hogy teleszüljék.
1magyar
Ha Orbánék nem kapnak észbe elsőként Európában már a fél Afrika ide vándorolt volna és mi mehetnénk a levesbe.
Sziszifusz
@1magyar: 06:56
Na ne mondd ! Ezt te honnan tudod ? Megmondták a pánik gerjesztő eligazításon, amit Kósa Lajos tartott ?

Nagyobb bajok vannak, Magyarországon határain belül belül ( kivándorlás, korrupció, uram-bátyám világ, egészségügy, oktatás ...stb)?
Ja... hogy egy létező probléma (menekültválság) feltupírozása, kiválóan alkalmas a saját bűnök elfedésére.
eugen4402
@Sziszifusz: ...talán az elfedésére nem, de a figyelem elterelésére kiválóan alkalmas!!! Elfedni már nem nem tudják "azt, mi lényegük", mert annyi a lóláb, hogy a fenekükből is kilóg néhány...(?) Jól látod: sokkal nagyobb veszélyhelyzetet sikerült összehozni határokon belül is, iszlám fenyegetettség nélkül is...
De azért csak bömböl a propaganda-gépezet, és a sok bugyuta pásztorfiú rekedtre ordítja a torkát: " Jön a farkas, jön a farkas!!!" Neadjisten, hogy tényleg ideérjen az a fenevad, mert a megszokott pánik-rutinunkban már nem is vennénk észre...!
Grumpycat
@1magyar: És az a tetves geci mennyire keresztény bazdmeg, aki eddig 1600 ELLENŐRIZETLEN migránst telepített be azországba, zsebrevágva igen sok milliárdot, amit nekünk kell ezekne visszaadni. Hát ha neked ez a kereszténység, akkor inkább felveszem a zsidó valást. Ja, és az utóbbi hat évben hirtelen igen sok keresztény tenyésztődött, aki előtte a "csuhások földre" híve volt. Ne ezek meg be is ksphatják bő nyállal, tövig.
Peller Anikó
Cica, ha képes lennél szétválogatni az inváziót és a gecit az már jelentős értelmi színvonalra utalna. Lopnak csalnak hazudnak vili?

De ha nem léptek volna a kerítéssel akkor most nem a lukszemburgi rádiót hallgatnánk az idótával az igaz, hanem az allakagbárt.

Mondjuk az afrikai invázióra kevés befolyásunk van mert a nyavajás olaszok imádnak horgászni de a balkáni útvonalat elég jól elreteszeltük.

De amíg azon kell civakodni, hogy kell e nekünk az arab iszlamista vagy a leprás afrikai milliók addig nagyon nagy bajban van Európa.
1magyar
@Grumpycat: A zsidókat is üldözik a muszlimok, az sem lesz neked jó.
namihami
@Peller Anikó: lukszemburgi==luXemburgi nyavajás==nyavaLYás allakagbárt==AllaH akbar
Lopnak csalnak hazudnak vili? Mert Európában szerencsére egyetlen ilyen sincs. Igen, ott is van ilyen is meg olyan is.
Egyébiránt az elvakult arab terrorista nem iszlamista, hanem fundamentalista. Az Iszlám az egyik békés vallás közé tartozik. A fundamentalizmus csak az egyik vadhajtása.
Peller Anikó
@hamika: óóh, bocs, hogy a tyukszemburgot mega nyavajákost nem az ízléslesednek mekfelelően írtam és az alla kakabár ís pont csípi a kis érzékeny szemecskédet.

És kosz, hogy megvilágosítottál minket, hogy az iszlamista nem iszlamista, ezt sem tuttuk edig.

Ja bocs, most látom eltévesztettem, lyukszemburg hejesen. Tudod, röhejesen.
Grumpycat
@Peller Anikó: Politikai sarlatánok imádják a gyűlöletbiznisz kurrens termékét. Könnyű eladni a piacon. Félelemre, zsigeri gyűlöletre, tudatlanságra játszani politikai extraprofittal kecsegtet.
Peller Anikó
Ezzel nem is vitáznék, csak tudod sokan kiöntik a gyereket is a lavórral együtt.
Warlord
@Peller Anikó: (ájemmorcica) Ebben pedig neked van igazad.Csak más a véleményünk. Ugye nincs harag?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.