Egy kínai házaspár által üzemeltetett bordélyt számoltak fel a rendőrök Budapesten; a XIX. kerületben lévő lakásban kínai nők nyújtottak szexuális szolgáltatást ázsiai férfiaknak – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálata szombaton a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint a bordélyház 2015 októberétől működött. A prostituáltak repülővel érkeztek Kínából, utaztatásukat és szállításukat a gyanúsított házaspár szervezte, mint ahogy ők fogadták az ügyfelek bejelentkezését is, akik újsághirdetésből értesültek a szolgáltatásról. A házaspár a bevétel nagy részét elvette a lányoktól és a prostitúcióból megszerzett jövedelemből éltek.

A rendőrség kedden fogta el a 35 éves nőt és 37 éves férjét, ellenük prostitúció elősegítésének gyanúja miatt folyik nyomozás, a bíróság pénteken rendelte el előzetes letartóztatásukat.

A házkutatáskor a rendőrök nagy mennyiségű készpénzt, valutát és forintot is lefoglaltak.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Vajon a kínai házaspár letelepedési kötvények vásárlásával kapott jogot az itt élésre, vagy hogyan vált belőlük budapesti lakos?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Vajon a kínai házaspár letelepedési kötvények vásárlásával kapott jogot az itt élésre, vagy hogyan vált belőlük budapesti lakos?
papa.49
@Cicamama55: Ahogy írod, pont én is ezt akartam kérdezni, ezek nem a ,,zöldhatáron,, érkeztek, ezek a pénzes bűnözők aki megveszik a kötvényt és azt teszik amit akarnak...
Kifizették a tarifát, és a hivatal már nem is foglalkozott velük!!!
Cicamama55
@papa.49: Pont az ilyenek miatt dúl az ember lelke...Én sem szeretném, hogy elözönljenek minket a bevándorlók, de ezt a kettősséget nem tudom megemészteni!
eugen4402
A várható folytatást megelőlegezem, mert a média úgysem fogja leközölni:
"A 37 éves kínai férfi és felesége, egy feltűnően szép, 35 éves kínai nő tegnap kérte felvételét a Fidesz-tagjainak sorába, meg nem erősített információink szerint a tiszta bevétel 90% -át felajánlották a Párt javára... A Rendőrség megszüntette az eljárást az ügyben, bűncselekmény hiányában..."
simmering73
Kínai migráncsok kormányunkkal vállvetve kuplerájt csináltak országunkból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.