Az Európai Uniónak Egyiptommal is megállapodást kell kötnie, hasonlót, mint Törökországgal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton, az európai menekültügyi válságban leginkább érintett országok kormányfőinek bécsi csúcstalálkozója után.

A kormányfő a bécsi magyar nagykövetségen tartott nemzetközi sajtótájékoztatón indoklásul jelezte: Egyiptomban 5,5 millió migráns várakozik. Ha az EU nem köt megállapodást Egyiptommal,

"akkor onnan meglepetés érhet bennünket"

- mondta.

Szorgalmazta továbbá Líbia stabilizálását is, mert ennek hiányában nem lehet létrehozni az észak-afrikai országban azt a "gigantikus menekültvárost", ahová vissza kell vinni az Európába érkezett illegális bevándorlókat.

Líbia és Egyiptom kulcsországai lesznek a következő néhány év Európájának – jelentette ki Orbán Viktor.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Szegény felcsutkai már nagyon szorong.Ez már üldözési mánia.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Építsenek várost, legyen mit bombázni Putyinéknak!
bakegya
@Nessy: piszkosul félti a FOCIALIZMUSÁT ÉS AZ ÖSSZELOPATOTT VAGYONT!
Desischado
@papa.49: Az isten bűnömül vegye, de ezen jár az agyam azóta, mióta meghallottam a hírt. Szinte le sem merem írni, mire gyanakszom... De ezt talán csak nem merik megtenni?! De az időzítés nagyon érdekes!
papa.49
@Desischado: Ez a patkány a hatalma érdekében BÁRMIT megtesz!!!
kukac50
A Felcsúti stadionban sokan elférnek és fűthető is. Orbán a szomszédjukba költözzön ne a várba,hátha egy kis emberséget tanul a migránsoktól.
varrólány
Egy a baj akik már Európàig elértek nem fognak visszamenni hiszen sok migrànsról nem is tudjàk hogy hol van Európa melyik részén. Kiutasítjàk és eltűnik , na őket biztos nem tudjàk munkára fogni sem Itt is vannak meg nem is mint a mesében csak ez épp a valósàg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.