Különbséget kell tenni migráns és migráció között, Magyarország ugyanis nem az emberek ellen van, hanem a migráció egész világra kiterjedő folyamata ellen – mondta Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lapnak.

Balog Zoltán hangsúlyozta, ő mindig arra hívja fel a figyelmet, hogy a migránsok áldozatok. Nem szabad gyűlöletből dönteni, inkább racionálisan át kell gondolni, hogyan lehet még jobban megerősíteni a nemzeti biztonságot.

A miniszter szerint az október 2-i népszavazás célja megmutatni azt, hogy a lakosság többsége szerint is nemzeti hatáskörben kell eldönteni, akarunk-e migránsokat befogadni. A kvótának nincs felső határa, ezért már az elején védekezni kell. Másképp később sem dönthetünk arról, kivel szeretnénk együtt élni – tette hozzá.

A plakátkampánnyal kapcsolatban azt mondta, ő még szívesen odaírta volna, hogy

nem minden migráns terrorista vagy erőszaktevő.

Ennek ellenére, ami a plakátokon áll, az tény – jelentette ki.

Tény, hogy a bevándorlók származási országában másképp bánnak a nőkkel, mint a keresztény államokban – mondta, Kölnre vagy Bécsre utalva. Ez alapján természetes, hogy az emberek félnek. A kormány célja, hogy felhívja a figyelmet a veszélyekre. Az embereknek tudniuk kell, mit tehetnek saját és gyermekeik biztonságáért. Például nemmel szavazhatnak október 2-án – jelentette ki a miniszter.

Balog Zoltán azt mondta, a romák integrációja van akkora feladat, hogy mellette már nehéz a migránsok integrációjával is foglalkozni. De most még komolyabban kell venni a roma integrációt, mint korábban. 2011-ben kidolgozott a kormány egy romastratégiát, amit még azok is elismertek Európában, akik egyébként támadni szokták Magyarországot. Nem lenne jó, ha ezt le kellene állítani.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Te alsagos ven buzi! Ha rajtad mulna, akkor a nok a szuloagyrol le sem johetnenek, mert kover, meg az akos, nagy fero meg a tobbi ven szaros kinyilatkoztatta, hogy a nonek a futoszalagon torteno szules az elete mamora!

Vigyazz is te tetu arra a magyar kulturara, ami vakkomondorokon mulik, es attol fugg, hogy a jozsi mennyit ivott a lagziba, ... Mert a te keresztenyseged kurvara megvedi a noket. Foleg azzal, amikor a 10 eves megeroszakolt kislanynak birosagi hatarozattal meg kellett szulnie a gyereket...

Ajtatos szemet, meg jo, hogy nekem az Isten szeretetehez nincs szuksegem ilyen tetves kozvetitokre...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lesről vedd be biciklis
@Aki Én: Bocsáss meg nekem, hogy odabiggyesztettem a válaszomhoz!
A zárójelben lévő szöveg nem neked szól!
Ez csak egy szolgálati közlemény az illetékeseknek!

(Na mi újság cenzura? Hazai - Vendég 0 : 6 )
Lesről vedd be biciklis
@Aki Én: @karma1: Bocsika, de nem lesből, hanem "lesről"!
namihami
Ez a szerencsétlen hülye eltévesztette a csapás irányát vagy a szenilitás már becsöngetett az ajtaján?
Esetleg nem szóltak neki, hogy a Gazdája nem ezt szajkózza állandóan?
Miért kell egy Alzheimeres balf@szt miniszteri pozícióba helyezni?
Zeta
Ki akar itt integrálódni?
A programról FF- Kell megkérdezni, hogy eredményes volt e? Mert az a kis zsé eltünt Balogh úr , ha elfelejtette volna ! Cavintont jó bőven!
kkalman
Ha ráírta volna, miért nem írta? A szélső jobboldali erők meg csak azért nem erősödtek meg, mert ti vagytok a szélső jobb. Ebben lekörözitek még a Jobbikot is!
Borsodi
@kkalman: Talán nem tud írni? Beszélni hazudni ígérni könnyebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.