A Jobbik alelnöke szerint a tervezettnél magasabb szociális adóbevételek lehetővé teszik, hogy a férfiak is nyugdíjba mehessenek 40 év munkaviszony után, ezért ezt a lehetőséget biztosítani kell.

Sneider Tamás közölte: a szociális hozzájárulási adót 2014-ben 2131 milliárd forintra, idén pedig 2603 milliárd forintra tervezték, azaz 470 milliárd forinttal nőtt ez az adónem – tette hozzá, kiemelve: ennek töredékéből meg lehetne valósítani a férfiak 40 programot.

Az adót – miután korábban nyugdíjjárulék volt – kizárólag a nyugdíjas, illetve az azt közelítő emberekre kellene fordítani – jelentette ki az ellenzéki politikus.

Azt is szorgalmazta, hogy javaslatukat a szakszervezetek is tűzzék zászlajukra.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
nemúgyvanaz jobbik...ez szép meg jó de miből épülnek akkor a stadionok? miből tömi a fitymasz a zsebét?
telegdilaci
2018-ban a jobbikra szavazok! el kell venni a külhoniaknak adott nyugdíjakat,és nem lesz gond a férfiak nyugdíjával.Ennyi és meg is van oldva! nem is értem hogy miért nem szüntették meg,azokat a nyugdíjakat,akik 1-napot sem dolgoztak a magyar nyugdíjért.
Hellcat
@telegdilaci: A külhoniak szavazati jogát is el kell venni...nem is értem miért szavazhat ide olyan aki 1 napot sem dolgozott itt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.