Gyilkolták egymást a képviselők. Kósa Lajosnak majd lerepült a feje, miután Vona kiosztotta Orbánt. A miniszterelnök igyekezte elviccelni a vitát, majd nekiesett a Jobbik elnökének. Videó a legjobb pillanatokról. Óriási vitát okozott a Parlamentben a kvótanépszavazás eredményének értékelése, mindegyik párt megpróbálta kihozni belőle a számára megfelelő olvasatot. A legnagyobb párbaj Vona és Orbán között ment le, Vona lemondásra szólította fel Orbánt. Kósa Lajos ezen annyira kiakadt, hogy majd lerepült a feje. És mit csináltak ebben a szörnyű viharban a mérsékelten középen állók? Meg sem tudtak szólalni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ahogy elnéztem a tömjén zsozsó vigyorgo pofáját,látszott rajta hogy folyamatosan elélvez a viktor szopkin mellett!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
Érdekes a magyar ellenzék megnyilvánulása. Valahogy nem tudják lenyelni a több, mint 3,2 millió nemmel szavazó ember véleményét. Az, hogy nem 50% ment el szavazni, az eredmény tükrében érdektelen.Ha 30%-al több megy el szavazni, ez kb. 2,4 millió, s az igent húzza be, akkor is 3,2 millióval szemben csak 24, millió áll, s ez 75%-s állapotnál a nemek győzetek volna.Tehát ez a győzelem nem támadható, csak M.o-n.Az EU-t nem a leadott szavazatok száma zavarják, hanem a 3,2 millió, mert ennyien még nem támadták meg őket.
Az ellenzék lelkén szárad, hogy nem lesz mielőbb folytatása európában. Lelkük rajta.
Az ellenzék sírhat, mivel O.V 2014-ben 2,2 millióval szerzett 2/3-s többséget, s most az ellenzéktől plusz 1 milliót kapott, s ez jobban fáj nekik, mint bármi más.
De hát nem ismeri saját identitását az ellenzék, csak hatalom imádatán keresztül lát mindent, s ezért az ország érdeke sem érdekli.Különben 3millió 56 ezerrel léptünk be az EU-ba.Nem kellene érvényteleníteni???
Különben szép volt Kövértől, hogy megvédte Szapolyát és Thökölyt a Jobbiktól és az MSZP-től.
papa.49
Koma ,,ha nagyanyámnak áramszedője lett volna, lehet volna akár a 49 villamos is,, nem érted ,,VOLNA,, NEM VOLT, ÉS PONT!!!
eugen4402
Brávó Vona, már majdnem ellenzéki vagy...
Grafix69
@dr. prédikátor: Teljesen jól láttad , nekem is ez jött le , de azonnal.
papa.49
@Horizont: 1000 tetsziket érdemelsz!!!
Mézike
@Horizont: Angyal legyen veled! azért mert képes voltál ennek spuuuunak az eszemenését végig olvasni. Ezer éve nem járt erre.
Én úgy vagyok a szerencsétlenjével. Hülyére minek pazaroljak energiát? Bevallom párszor megpróbáltam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.