Az Index szúrta ki, hogy Sipeki Zsolt, a Pest megyei Dánszentmiklós polgármestere a Facebookon őrjöng.

Vasárnap este fél 8 körül azt írta, akik nem vettek részt a kvótaszavazáson, azok

"felelőtlen, a közösség dolgaival nem törődő, önző jellemek, akik jelen állapotukban a statisztikai adat szerepét töltik be".

A népszavazás idején Sipeki úgy saccolt, hogy az igenek száma nem lesz kiugró,

"mivel az elmeháborodottak száma elhanyagolható a településen".

Elmeháborodottnak nevezte a másképp szavazókat a fideszes polgármester

A levezetés végén odáig jut, hogy a kvótanépszavazás érvénytelensége "a nihil, a felelőtlenség és öncélú okoskodás" eredménye, és lényegében hazaárulás.

Sipeki elismerte, hogy ő írta a kérdéses bejegyzéseket.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@krumpli: Tényleg igaz! "Elhanyagolható az elmeháborodottak száma a településen"...a polgármester az egyedüli.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Hát igen ez a fidesz!Ha más a véleményed, akkor nem is vagy ember! Ezt tanítja Orbán! Mi lenne, ha nekünk is ez lenne a véleményünk róluk? ha nem tudná ez a szerencsétlen, z emberek sokfélék, és sokféle -képen gondolkodnak, és ez a jó. És hogy ki az elmeháborodott?Nézzen a tükörbe, és azok is akik egy ilyen beteg embert polgármesternek választanak!
justhpeter
Valamikor, még az átkosban, az óperenciás tengeren túl volt egy falu, Dánszentmiklós, ahol tisztességes, becsületes parasztok éltek és a Micsurin téeszben szuper minőségű frigo eperpalántákat állítottak elő, amit szívesen el is adtak annak, aki jót akart enni később. Ebben az időben sem tolvaj, sem más fideSSbeteg nem volt a faluban. Megirigyelték ezt az agyhalottak és betelepültek a faluba a rokonaikkal és mára annyian lettek, hogy polgármestert is választottak maguknak.Az agyhalottak eldobták a régi Istenüket is és egy szellemi toprongyot választottak maguknak istennek, aki szemben az őslakosokkal, egy napot sem dolgozott életében. Ma pedig már osztják az észt is.
papa.49
@justhpeter: Igaz amit leírtál jól ismerek néhány ős dánosit, valamikor Csévharaszton a Monori Állami Gazdaságban együtt dolgoztam jó néhánnyal!!!
justhpeter
@papa.49: Hosszú ideig onnan rendeltem az eperpalántát. Precízen és pontosan szállítottak.
kissé felnőttem
@justhpeter: na lám ez a fajta tud a munkáról beszélni ! igaz ki amihez nem ért azt magyarázza. 45 évet keményen ledolgoztam MAX. nem
tudok hegedülni,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.