Megalázás helyett ma megbecsülést kapnak az egészségügyi dolgozók – ezt írta a Fidesz az MTI-nek, miután Ónodi Szűcs-Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára sajtótájékoztatón elmondta, hogy a legtöbb egészségügyi intézményben a napokban kapják meg emelt összegű bérüket a munkavállalók.

A Fidesz azt írta: ma a munkavállalók "megalázás helyett megbecsülést" kapnak és egy többéves béremelési program részesei. Úgy látják: a "polgári" kormányzás óta 500 milliárdos fejlesztés indult az egészségügyben.

Fidesz: Megbecsüljük az egészségügyi dolgozókat

(fotón: az egészségügyi dolgozók tavalyi "Állj ki magadért" mozgalma)

Szerintük eddig 300 milliárd forintot fordítottak az egészségügyi dolgozók béremelésére, és a most indult béremelési programra két év alatt újabb 100 milliárd forintot költenek – írták.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Just look my avatar
@Bringás: Hol a Qrva anyádba okádod ilyenkor a szart?
Nézz a képre és az alúlról fényesre nyalt tekintetű bandáddal húzzatok el "A jó durva édesanyátoknak abba a kiszabott retkes csipájába!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ez volt a hét vicce! Annyira "megbecsülitek" őket, akkor miért van dögrováson az egészségügy?! Aljas, hazug férgek!
kukac50
2 ezer és 20 ezer forint közötti az emelés, a politikusoknak is ennyivel kellett volna emelni a fizetésüket ami nem lehetne több mint a minimálbér ötszőröse. Úgy mint normális demokratikus országokban. Akkor Rogán sem ment volna helikopterrel.
wpym
Olyan ismeros ez; a senkit nem hagyunk az ut szelen cimu lemezre hajaz...
nezelodo
Hogy nem sül le az a vastag bőr a képükről! Hat éve hatalmon vannak, és nem jutott idő arra, hogy ne csak az Orbán banda zsebét tömjék, hanem hajítsanak néhány morzsát a pór nép közé is!
papa.49
Na akkor az igazság itt van...A lányom védőnő, már 7 éve dolgozik, kaptak 20 ezer forint BRUTTÓT erre lehet büszke a kontár kormány, mert ez nettóban 12-14 ezer forint lehet!!!
Nem 35 ezer mint ígérték nettóban, és ahogy mondta nem is minden körzet kapott!!!
nezelodo
@papa.49: Remekül működik az eü, különösen a gyerekvállalást vállán hordó terhesgondozás és szülészet. Bizonyára ennek része, hogy a szülő nőnek magának kell előteremteni a két egység vért a viszonylag ritkább vércsoportjából. Először azt hittem vicc, de igaz volt, már túl vagyunk a műtéten és már tudom, hogy nem vicc, csak a kormány öntömjénezése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.