A Jobbik Rogán Antal tárcavezető elszámoltatását és távozását sürgeti.

Szilágyi György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján az Alfahírre hivatkozva azt mondta: a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője szemtanúk szerint nyáron ugyanazzal a helikopterrel ment egy másik esküvőre Balatonlelléről, amivel most hétvégén. Értékelése szerint a miniszter az urizálás nagymestere, mert kiadásait nem fedezik a bevételei.

Kifogásolta, hogy a kormányfő nem tesz semmit Rogán Antal elszámoltatásáért és nem szólítja távozásra a minisztert.

A jobbikos politikus azt is mondta: a tárcavezető először mindenkinek a szemébe hazudott a hétvégi utazásával kapcsolatban. "Ennél is fontosabb kérdésekben vajon hogy hazudik?" – vetette fel.

Szilágyi György azt is szóvá tette, hogy nem foglalkozik a kormány egyebek mellett a belvárosi ingatlanértékesítésekkel és a teraszok ügyével, továbbá azzal, hogy mi köze van a miniszternek a letelepedési kötvénnyel, illetve az auditálásokkal foglalkozó cégekhez.

Közölte: azt szeretnék, ha majd a minisztert "át kell szállítani mondjuk a bíróságról a börtönbe, akkor rendőrségi helikopterrel tegyék meg".

A képviselőt kérdezték arról, hogy sajtóhírek szerint Matolcsy György jegybankelnök Patai Mihálynak, az UniCredit Bank és a Magyar Bankszövetség elnökének lakását használja. Azt felelte: ez a kapocs elhitelteleníti az MNB felügyeleti tevékenységét.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Bizony bizony csupa kínosabbnál kínosabb kérdések jönnek már megint elő a fidesz háza tájáról és ennek ellenére még mindig nem történik semmi. Sőt a sok fasz még éljenezik és tapsol is hozzá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
Hogy hazudik, hogy hazudik? Mint a vízfolyás! Lehazudja a helikoptereket az égről!
Ördögvadász
Ugyan mit hazudott szerencsétlen? Megkörnyékezték akár a varjak.
Borsodi
Elvégre ezért fizetik minél jobban ,és minél hihetőbben hazudik annál népszerűbb és halad a rang létrán felfelé, legfelül van a legnépszerűbb Miniszterünk
human
@szép új világ: A fideszes választó olyan mint egy nő, akinek elég ha csak megdicsérik a haját és nagyon örül ő ennek, pedig tudja, hogy csak meg akarják fektetni. Aztán mindenki megkapja amit akar.
kukac50
Könnyen helikopterezik a nyugdíjasoktól 2010-től 27% nyugdíjat vették el,ebből telik luxusra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.