A Jobbik Rogán Antal tárcavezető elszámoltatását és távozását sürgeti.

Szilágyi György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján az Alfahírre hivatkozva azt mondta: a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője szemtanúk szerint nyáron ugyanazzal a helikopterrel ment egy másik esküvőre Balatonlelléről, amivel most hétvégén. Értékelése szerint a miniszter az urizálás nagymestere, mert kiadásait nem fedezik a bevételei.

Kifogásolta, hogy a kormányfő nem tesz semmit Rogán Antal elszámoltatásáért és nem szólítja távozásra a minisztert.

A jobbikos politikus azt is mondta: a tárcavezető először mindenkinek a szemébe hazudott a hétvégi utazásával kapcsolatban. "Ennél is fontosabb kérdésekben vajon hogy hazudik?" – vetette fel.

Szilágyi György azt is szóvá tette, hogy nem foglalkozik a kormány egyebek mellett a belvárosi ingatlanértékesítésekkel és a teraszok ügyével, továbbá azzal, hogy mi köze van a miniszternek a letelepedési kötvénnyel, illetve az auditálásokkal foglalkozó cégekhez.

Közölte: azt szeretnék, ha majd a minisztert "át kell szállítani mondjuk a bíróságról a börtönbe, akkor rendőrségi helikopterrel tegyék meg".

A képviselőt kérdezték arról, hogy sajtóhírek szerint Matolcsy György jegybankelnök Patai Mihálynak, az UniCredit Bank és a Magyar Bankszövetség elnökének lakását használja. Azt felelte: ez a kapocs elhitelteleníti az MNB felügyeleti tevékenységét.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Bizony bizony csupa kínosabbnál kínosabb kérdések jönnek már megint elő a fidesz háza tájáról és ennek ellenére még mindig nem történik semmi. Sőt a sok fasz még éljenezik és tapsol is hozzá.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Bizony bizony csupa kínosabbnál kínosabb kérdések jönnek már megint elő a fidesz háza tájáról és ennek ellenére még mindig nem történik semmi. Sőt a sok fasz még éljenezik és tapsol is hozzá.
quadrocopter
Az is gond ám, kedves Szilágyi, hogy a főnököd meg hol ide nyal, hol oda, nem csoda, ha a főmaffiás nem veszi komolyan az ilyen hintapalintát, mint Vona, aki a Parlamentben keménykedi Orbánnal, de azért más kérdésben meg négszemközti audienciát kér magának!
cs.n.
@Hellcat: Mert hülye módon szemléli a nép az egészet. Mint valami arisztokratákat, vagy főnök urakat. Akiknek el lehet nézni ilyen úri hóbortokat. Holott ők se nem főnökeink, se nem uraink, hanem az alkalmazottaink. Gondoljunk csak a miniszter szó eredeti jelentésére.
Hellcat
@cs.n.: Hát itt a fidesz és főleg a qrbán körül kialakult egy diktatúrákat megszégyenító személyik kultusz szóval az ilyen "istenítések" nem meglepőek.
nezelodo
Azt mondja magáról, hogy parasztgyerek. Az. Csak más értelemben. A parasztgyerek pl. ahogy mondja, nem urizál, de ő ezt teszi. És nem lopja el a véreitől pl. a tanyafejlesztési pénzt, ahogy ő tette. És ha ilyen ügyben hazudik mint a vízfolyás, hogy hazudik, hazudnak kollektíven, hivatásszerűen, amolyan fideszes módra?
eszegfu
Őszintén mondom: nem érdekel, hogy helikopterezik, meg hogy egyáltalán mivel "közlekedik", ugy általában (most a pénzt nem is emlitem)! Az a görénység ebben a történetben, hogy HAZUDIK, mint egy gyerek! Komolyan azt gondolja, hogy nem derül ki 1 perc alatt?! És akkor ki a rossznyavályától igénylik a tiszteletet, az elismerést?!
cs.n.
@Hellcat: Az istenítést sajnos indokolatlan idézőjelbe tenni. Olyan már, mint egy vallási szekta. És nem tudom, melyik rosszabb: aki anyagi haszon miatt vesz részt benne, vagy aki meggyőződéses hithű orbánista? Előbbiek sok pénzt visznek, utóbbiak sok szavazatot hoznak (nekik). Nekem mondjuk egyik se jó, de hát mindegy is, elvégre fideszék szerint nem vagyok magyar.
colibri
@eszegfu: Hazug,csaló fidess-vezérek mindent érdemelnek, csak tiszteletet, elismerést NEM! Azt is tudnám, hogy mit igen, de nem akarok az ő szintjükre lemenni, ezért mindenkinek a képzeletére bízom.
eszegfu
@colibri: Én is hasonlókat gondolok erről! Ugyhogy hiába tesznek ki akárhány óriás plakátot, ez nem hozza meg sem a tiszteletet, sem az elismerést!
Perwool
@nezelodo: Nem paraszt? De még mekkora! Már születési anyakönyv helyett is, őstermelői igazolványt kapott.
human
És ráadásul saját választási törvényével bukott meg.
nezelodo
@Perwool: Látod ha csak annyit lopna, amennyi árbevétele, (nem nyeresége) lehet adómentesen egy őstermelőnek, ő lenne a politikusok között az első akit életében szentté avathatnak.
szép új világ
Hogy hazudik, hogy hazudik? Mint a vízfolyás! Lehazudja a helikoptereket az égről!
Ördögvadász
Ugyan mit hazudott szerencsétlen? Megkörnyékezték akár a varjak.
Borsodi
Elvégre ezért fizetik minél jobban ,és minél hihetőbben hazudik annál népszerűbb és halad a rang létrán felfelé, legfelül van a legnépszerűbb Miniszterünk
human
@szép új világ: A fideszes választó olyan mint egy nő, akinek elég ha csak megdicsérik a haját és nagyon örül ő ennek, pedig tudja, hogy csak meg akarják fektetni. Aztán mindenki megkapja amit akar.
kukac50
Könnyen helikopterezik a nyugdíjasoktól 2010-től 27% nyugdíjat vették el,ebből telik luxusra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.