A DK országgyűlési képviselői - Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varjú László és Oláh Lajos – többé nem vesznek részt a parlament munkájában, végleg kivonulnak.

Az Index úgy értesült, erről a hétvégén rendkívüli ülésén döntött a DK elnöksége. A párt képviselői

nem vesznek részt az üléseken és a bizottsági munkákban, nem hallgatják végig a napirend előtti hozzászólásokat, nem járnak be szavazni sem.

Kivételt képeznek azok a kétharmados szavazások, ahol a Fidesz kétharmadát kell megakadályozni.

Mivel az alaptörvény szerint a képviselő mandátuma megszűnne, ha egy évig nem jár be a munkahelyére, Gyurcsányék egy "jelentéktelenebb" szavazáson egy év múlva bemennek gombot nyomni.

142 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Az ellenzék eddig semmit nem tudott elérni. A parlamentben elmondták a hibákat és a bűnöket a kormányról, amit válaszként kaptak a kormánypárti képviselőktől, miniszterektől, miniszterelnöktől, házvezetőtől, az cinikus vigyor, kaján röhögés, ócska hazugság, és megalázás volt. Több, mint 6 éve minden parlamenti napon ez van. Volt valami értelme? Hát semmi! Csoda, hogy eddig bírták.

A legjobb lenne, ha minden ellenzéki párt otthagyná a Parlamentet. 0rbán szerint ellenzék nélkül is lehet kormányozni (lopni meg pláne könnyebb). Csináljon 0rbán és bandája, amit akar. Jó lenne megtudni, hogy az ország népe meddig lenne hajlandó tűrni a diktatúrát, és hogy a szemét is kilopják. Merthogy eddig elég szépen tűrte, sőt, felhatalmazást adott hozzá. Akinek meg esze van, az itthagyja ezt a szemétdombot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Mézike: Nem mondod! Drótszamár olvas?:-Ez számomra meegrázó valami! Azt elhiszem, hogy a hájas csúti meséiből táplálkozik, de ez az izé nem más, mint az " unius libri homo " díszpéldánya!:-)))
JAJMÁR
@Yoda69: Lehet, hogy nem egészen értettél meg ... mi történne, ha egyszercsak ténylegesen "megszűnne" az ellenzék? A parlamenti patkó azon része üresen maradna? Nem azért mert lennének, csak nem akarnak bejárni, hanem azért, mert feloszlatnák a pártokat?

majd a parlamenten kívül elindítani egy nagy mozgalmat. Milyen következményei lehetnének ennek?
Tudom, hogy senki nem akarja feladni a saját kis pozícióját, de hát mindennek ára van, és be kellene már látni, hogy az ő saját kis pozícióragaszkodásuk a gát!
Egyébként az lesz, amit írtál, attól tartok én is :)
koszpeko
@Bringás: Ez most a bringás éned?
Mennyi van még?
Hány személyiség lapul benned?
Ahogy mondtam farkas énednek ez csak rosszabbodik.
Menj el szakorvoshoz!
Beteg vagy.
A javulás első lépése ha ezt felismered.
perfekt
Mikortól politizálsz,ez -az első jó gondolatod. Ám,szar lehet viszont hallanod a hazugságaidat--pereld be őket, mert utánoznak-ellopták a hazugságaidat, plagizálnak fletó!
Szókrakész
@silber13: Igazad van.
Én kérek elnézést!
verőce21
Az ellenzékiek a hatalomra kerülésüket nem önmaguktól, hanem a tengerentúli kegytől remélik! Amerikai álmuk megvalósulását, a csodát, a hatalomra kerülést, Orbán megbuktatását nem maguktól, hanem a nagyszerű Egyesült Államoktól, Hillary Clinton megválasztásától várják.
Hillary Clinton elnökségétől tökéletesen tudjuk, hogy mit várhatunk. Ezért imádkozik érte Gyurcsány és a hazai "demokraták” többi önjelölt helytartójelöltje, dörzsölgetve próbálná kiimádkozni Hillary Clinton mindenható dzsinnjét. Ezt teszi összebújva Gyurcsány Ferenc és Molnár Gyula, Bajnai egymással duzzogó maradékai is. Hiszen csak ebben, a tengerentúli kegyben reménykedhetnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.