A Demokratikus Koalíció átragasztja a kormány népszavazással kapcsolatos plakátjait, mivel szerintük hazugság, hogy a magyar választópolgárok 98 százaléka a kormány javaslatával értett volna egyet a népszavazáson – erről az ellenzéki párt szóvivője beszélt szombaton, miután aktivistáik leragasztották az egyik ilyen óriásplakátot a fővárosi Mexikói úton.

Gréczy Zsolt a kezdeményezést a DK helyreigazító kampányának nevezte sajtótájékoztatója után. Akciójuk indokaként azt mondta: az emberek többsége "hallgatott a demokratikus pártokra", így a DK-ra is és távol maradt a referendumtól.

Azt is hangsúlyozta, hogy a népszavazás érvénytelen volt, az Orbán-kormány pedig semmilyen felhatalmazást nem kapott arra, hogy "az alaptörvényt fabrikálja", sem arra, hogy Brüsszelben bármilyen kezdeményezést tegyen az Európai Unióban.

A DK az ország ezer pontján ragasztja keresztbe "érvénytelen"-felirattal a plakátokat.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Az ész és a hülyeség között a Lajta a választóvonal. A Lajtától nyugatra az Orbáni kommunikáció közröhej tárgya lenne, itt pedig a hülyeséggel népszerűséget lehet nyerni. Sajnos az iszlám kultúra mellett az európai kultúrát is elutasítottuk legalább is amíg Orbán hatalmon van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Alzheimer Fauna
Érvényesség - érvénytelenség...
Arra kérném a Legkisebb Magyart (országunk KisGéjét), vesse latba mérsékelt tekintélyét a BKK-nál!
Az úgy volt, hogy a villamoson megtalált magának egy nemnerkompatibilis perzekútor, hogy szerinte nem érvényes a bérletem. Hiába mondtam neki, hogy de, az érvényes, nem akarta elfogadni. Győzködtem, hogy nézze meg alaposan, a szelvény mérete, színe, a feliratok és a szélén lévő ezüst bordűr mind jó, továbbá tökéletes a lejárat dátumából az év és a nap is, egyedül a hónap nem stimmel, de az is csak eggyel (tizenegy helyett tíz). Érveltem még azzal is, hogy a bérletszelvény nagy része (kb. 98%-a) jó, akkor a nererkölcs szerint a bérlet is érvényes. Hiába mondtam neki, hogy ha az undormányoskisgé a szemét és érvénytelen népszínművét érvényesnek hazudhatja, akkor a majdnem érvényes bérletemet én is...
Ha a villamosról leszálló tömeg nem sodorja el mellőlem, akkor még mindig a KisGé-féle matekra és logikára oktatnám...
Szókrakész
@solidedge: Képzeld engem öten lefognak és kényszerítenek, hogy ide írogassak.
papa.49
Talán ha nem tévedek akik kiragasztották már el kellett volna TÜNTETNIÜK!!!
kenn
A népszavazás érvénytelen volt, orbán mégis felhasználja az eredményt.

Nem lehet alkotmánymódosítással kapcsolatban népszavazást kiírni, de az érvénytelen népszavazás következményeként alkotmányt módosít.

orbán két alaptörvényben megfogalmazott törvényt is megsértett.

orbán egy törvénysértő ember - amellett, hogy csal, lop, hazudik.

Tényleg ez kell a magyarnak?
Szánalmas!!!
Jozefina
A reklám, hamis, hazug, félrevezető!!! Nagyon helyes a DK akciója. Ugyanakkor a tv.-ben is mennek orba-szájba ezek a hazug reklámok!!! Azokat is le kellene állítani!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.