Kókának persze igaza lenne szinte mindenben, ha nem ő írta volna, amit írt. Hogy a volt SZDSZ-elnök miért nem vádolhat senkit – hitelesen – korrupcióval? Idén februárban megígértem: ha Kóka János vagy Bajnai Gordon bárkit is korrupcióval vádol meg a jobboldalon, újra és újra le fogom írni a szégyenteljes Dataplex-történetet. Nem azért, hogy megvédjem a Rogán-, Habony- vagy Mészáros Lőrinc-féléket – ahhoz nincs gusztusom –, csak azért, hogy a volt szoclib csapat se dicsőülhessen meg idő előtt. Nézzük, mi hozott ki a sodromból!

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem azért, hogy megvédjem a Rogán-, Habony- vagy Mészáros Lőrinc-féléket??? hát akkor miért ?
Függetlenül attól, hogy mindez hogy történt, s más hogy történt Kóka pártelnökkel, az alaptételen semmit sem változtat: ő dúsgazdag emberként lett politikus, míg Toncsi meztelen-seggű parasztcsávóként lett politikus és politikusként gazdagodott meg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@human: No meg az - akkor még hithű - Simics médiabirodalma is teljes gőzzel szórta a trágyát a nap 24 órájában a szoc. kormányokra, MÉGSEM ÖLTÉK le őket. A Hír tévénél olyan profi team jött össze, hogy Orbán nem tudott akkorát bakizni, hogy bármibe belebukjon, és az - akkor még - külfocista szóvivő napi három sajtótájékoztatóját is leadták óránként, akárcsak némely "Senátornő" kissé egyhangú védőbeszédét a magánnyugdíjak megmentéséért vívott harcában... Drága LMP, hidd el, az egyenlőségjel nem indokolt.
human
@Béla333: Persze, törekedni kell a legjobbra mindig és örökké, mert sajnos a tökéletesség egy soha el nem érhető cél. Aki ebben megtorpan az eltávolodik a céltól arról nem is beszélve aki még hátat is fordít neki, mert úgy egyszerűbb és neki jobb.
Béla333
@eugen4402: @human: Egy alapvető dologban kellene megállapodni:
Amit a korábbi kormányok politikusai és amit a Fidesz most elkövet az adóforintjainkkal az szerintünk bűncselekmény-e vagy sem!
Ha igen, akkor annak a mértékét majd egy bírónak kell meghatározni, nem nekünk.
Nekünk "csak" annyi a dolgunk, hogy bűncselekmények felett ne hunyjunk szemet, ne tegyünk úgy, mintha a politikusoknak ez egy megengedhető valami lenne, ezt csak Juci néninél vagy Pali bácsinál kellene büntetni.
Még egy: korrupció valóban van mindenhol, különböző mértékben.
A mérték nagyon nem mindegy és az, hogy ez ellen teszünk-e valamit, vagy csak legyintünk rá!
Ugyanis számos politikus ült már korrupciós bűncselekményekért - külföldön.
Nálunk meg még azokat sem támogatjuk, akiknek a korrupció elleni konkrét terveik vannak, szigorú visszaellenőrzéssel! És ez baj!
eugen4402
@Béla333: Ebben teljes mértékben egyetértünk, a másik topicon jeleztem, hogy laikusként már csak a nyilvánosság erejében hiszek, és nem igazán szeretem a titkosított ügyeket...
Szókrakész
@sziha: Te ennyire nem lehetsz "ködösített" agyú?!?!?!
Szókrakész
@RonaGyuri: Most a bíróságon is majd az adatok, bizonyítékok, vagy a te megérzéseid, hozzám fűződő kapcsolatod, a rólam alkotott véleményed, elfogultságod lesz a döntő?!?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.