Az MSZP nem hajlandó tárgyalni a miniszterelnökkel az alaptörvény-módosításról, így Orbán Viktor kormányfő és Molnár Gyula MSZP-elnök keddi találkozóján az eheti uniós csúcs témáiról egyeztettek – közölte az ellenzéki párt az MTI-vel.

A szocialisták közleményében az áll, hogy miután az MSZP világossá tette, az alaptörvény megváltoztatásáról "a választók többségének felhatalmazása" nélkül nem hajlandó tárgyalni, "Orbán Viktor miniszterelnök elfogadta", hogy a Magyarországot érintő biztonságpolitikai ügyekben viszont van helye és értelme az egyeztetésnek.

Azt írták: Orbán Viktor kezdeményezte a találkozót, amelyen a csütörtök-pénteki Európai Tanács-ülés témái, a migráció, Oroszország és a kereskedelmi egyezmények kerültek elő.

Az ellenzéki párt tájékoztatása szerint Orbán Viktor jelezte, hogy örülne, ha az MSZP részt venne az alaptörvény módosításában, de Molnár Gyula határozottan kijelentette, hogy pártja erről nem hajlandó tárgyalni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Hogy mi az MSZP álláspontja az alaptörvény módosításról, azt 0rbán nem most kellett megtudja. Úgyhogy nem értem a csalódottságát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
Ezek az újságírók valahogy nem tudják mit írnak. Orbán nem jött el sehonnan, Molnár volt nála.Most akkor kinek volt keserű a szájíze? A VÁLASZTÓK 98%-a kormány mellett tette le a voksot,a választásra jogosultak 41% -a javasolt nemmel, de ez még 80%-s részvétel mellett is többséget jelent.Na ettől van Önöknek keserű szájíze.De azért kiállhatnának, hogy igen is, Önök a migránsok bejöttét akarják, csak nem volt idejük elmenni szavazni. Tudják, a Lottón is csak az nyer, aki szelvényt vesz. Önök ezek szerint szelvény nélkül szeretnének nyerni. Próbálkozzanak !!!
Bringás
Nem hiszem, hogy Orbán a kardjába dől! Ez megint zseniális húzás volt a részéről. Nyílt színen megkéri az MSZP-t, hogy a nemmel szavazók akaratát öntsék törvénybe, amire az MSZP nemet mond. Most dörzsöli a markát, mert ezek a balfácánok megint bementek a csőbe!
Joggal fogja Orbán mondani, hogy az MSZP az ország szuverenitásának az ellensége!
Gyula ebből nem jöttök ki jól! Ha pedig nem lesz Alaptörvény módosítása, már ott is van bűnbaknak az MSZP és a Jobbik!
Ebből a Fidesz csak ismét jól tud kijönni. Vona is hazardírozik, de ő még jól is kijöhet ebből, ha a Fidesszel tart!
világlátó
@spu00: Soha senki nem mondta, írta, nyilatkozta, óhajtotta, a migránsok bejöttét .
Arról viszont bizonyára több megnyilatkozás született, hogy regisztrált, ellenőrzött családok, gyermekes anyák, gondviselő nélküli gyermekek, mint valamennyien menekültek, nálunk találjanak átmenetileg menedéket és védelmet, amíg a szülőföldjükön, a hazájukban életveszélyben lennének. Olyan nehéz ezt megérteni? Miért könnyebb ezt félremagyarázni, ?
Miért kell mindent szándékosan, tudatosan, előre megfontoltan , aljas szándékkal csúsztatni és mindenkit tévedésbe ejteni? Miért nem lehet egy percet a tisztességes elgondolkodásra szánni? A VÁLASZTÓK 98 %-a a NEM -et választotta. Mi a fenét választott volna? Miért az IGEN -t választotta volna? Aki mégis ezt tette, nyilvánvalóan nem a fekete afrikai fékevesztett,megtévesztett, félrevezetett, embertömegekre,akik többen csak egy szót tudtak félelmetes kétségbeeséssel ordítani, hogy many ! many ! vagy az arab országokból , az iszlám térhódításába vetett hitével elkábítva allahu akbar jelszavakat skandálva vadállatokként támadtak mindenkit aki az útjuknba került.Végignéztem egy videó filmet erről, ami lehet igaz, lehet propaganda film.
Aki mégis igen -nel x-elt, talán az érvénytelen szavazólapot kívánta ezzel demonstrálni.Ha még ez sem elég, ostoba, tudatlan honpolgáraink száma egyre inkább növekedőben van, amiért nem csak ők a felelősek, bár elég baj, hogy ez így van.
A 98,2 % ne tévesszen meg senkit. Ebben a magas % -ban benne van a hosszú hónapok óta tartó szellemi és lelki mérgezés amit sok tízezren elszenvedtek, ráadásul még fennhangon meg is erősítettek néhányan, visszaigazolva a megtévesztés, a gyűlöletkeltés, a félelem felerősítését . Ennek azok örülnek, akik közpénzen manipulálták a teljes magyar társadalmat, sőt még mindig ezt teszik, orrán - száján hirdetve a hamis eredményt.Hülye kérdésre a választók 98,2 % a válaszolt, ki meggyőzve, ki félelemből. Akár hogy is eredménytelenül. A 3,3 millió NEM szavazat nem jogosít fel semmire.
nyanya001
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=35651...
Ó Ciceró te bölcs ! Hitted volna, hogy 2016-ra is érvényes a bölcsességed ?
Warlord
@Bringás: Neked azért van állandóan a szádban orbán farka, hogy legyen a fejednek tengelye?
Perwool
@spu00: Ismétlem sokadszorra:
Nem arra szavaztál, hogy nem jöhet ide menekült.Hanem arra, hogy Orbán beleegyezése nélkül nem jöhet!!
Jókora különbség... És erre se kötelező érvénnyel.
Persze ha valaki feltétlenül hisz Orbánnak, annak ez talán elég. Én már értem tetten pár kisebb füllentésen, nekem nem.
Mindezt 20 milliárdért..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél