Szörnyethalt az a 20 éves nő, aki délelőtt mobilozás közben szabálytalanul előzött egy autót, majd egy kamionnal ütközött Szolnok határában – számolt be az RTL Híradója.

Előzés közben mobilozott, szörnyethalt a 20 éves nő Szolnoknál

Előzés közben mobilozott, szörnyethalt a 20 éves nő Szolnoknál

Előzés közben mobilozott, szörnyethalt a 20 éves nő Szolnoknál

A lány nemrég szerezte meg a jogosítványt, autója az ütközés után kigyulladt.

A lángokat egy szeghalmi szabadnapos tűzoltó oltotta el.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Frissjogis mobilozas szaguldas kozben.
Asszem ez boritekolva volt: R.I.P
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Egy hülyével kevesebb!Kicsit se sajnálom megérdemelte!Súlyosan megszegte a kresz szabályait többször is!Mobilozás,gyorshajtás,záróvonalon előzés!!Ha egy család autónak megy neki amibe 2 gyerek van és azok halnak meg akkor meg kap pár évet és száguldozhat tovább!
wpym
Egy vezetesre alkalmatlan figuraval kevesebb van. Kar, hogy nem az utolso volt!
eugen4402
Szegényke, azt hitte, hogy a tiltásokat csak úgy figyelmen kívül lehet hagyni, mintha kormánypárti képviselő lennél... Hát nem, van aki az életével fizet a tévedéséért.
Sziszifusz
Az utóbbi években népbetegséggé vált a függőség a mobil telefonoktól. Megfigyeltem, hogy a forgalomban részt vevő autók vezetőinek kb. 30-40 százalékának kezében a készülék és azt használja is.
Volt egy olyan eset amikor a piros lámpánál autóval meg kellett állnom. Előttem egy, nem átlagos személygépkocsi volt. Azt egy fiatal nő vezette. Kezében a telefonja amit elmélyülten nyomogatott. Jött a piros-sárga, majd a zöld jelzés. Vártam az indulást de nő nem mozdult, csak nyomogatott. Dudálásra sem reagált. Addig-addig telt az idő, amíg újból sárga, majd piros jelzés következett. A nő ekkor felriadt és nagy gázzal áthajtott a kereszteződésen, másokat fékezésre kényszerítve.

Sokszor látni olyan rendőrt, aki vezetés közben telefonál. A szolgálati okból történő telefonálást, mellette ülő társa is megtehetné.
Jozefina
A "szolgálunk és védünk" vajon hány esetben bírságolt, mobiltelefon használat, biztonsági őv nem bekapcsolása, stb. miatt??? Kicsit nagyobb szigorral kellene ilyen esetekben eljárni!!!
Yoda69
@Jozefina: Valoban orban lanyat se birsagoltak, mikor mobillal a kezben vezetett. Gondolom azert mert az apjat meg a tilosban parkolasert nem birsagoltak amikor a kurvajanal volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.