Kósa Lajos hétfői parlamenti felszólalásában arról beszélt, szerinte az 1956-os hősökre emlékezve fejet hajtani illik, és "végképp bárdolatlanság fütyörészni".

"Aki ilyenkor fütyörészik (...) vajon azt fejezi ki, hogy ő az ÁVH-val ért egyet? (...) Vagy nekik inkább az emberekbe lövetőkkel van eszmei rokonságuk? (...) Vagy egyszerűen csak bárdolatlanok?"

- tette fel a kérdést, emlékeztetve arra, hogy tüntetők egy csoportja vasárnap kifütyülte a Kossuth téri díszünnepség beszédeit.

A Fidesz frakcióvezetője azt is mondta, vasárnap a közös ünnepléssel "a komplett magyar baloldal legitimálta az 50. évfordulón tömegbe lövetőket".

Megjegyezte végül – a Népszabadságra utalva –, hogy a vasárnapi megemlékezés volt az első olyan, amelyről "nem tudott tudósítani az a napilap, amelyik – szerinte – a forradalom vérbe fojtásával született, és végig gátlástalanul kiszolgálta a megtorlást, a terrort és utána a kommunista egypárti diktatúrát".

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Kupak, mar megint elnehezult a felfogokepesseged?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
"Révész Máriusz az ’56-os megemlékezés füttyösei kapcsán arról beszél, hogy büntetőjogilag a fütyülőknek ugyanolyan megítélés alá kellene esniük, mint a verekedőknek. Révész viszont 2005 márciusában a Fidesz szóvivőjeként a Parlamentben fütyülte ki Dávid Ibolya levezető elnököt."

Azt a fűzfánfütyülő rézmáriuszát!
szép új világ
@quadrocopter: qrva jó! Enged meg, hogy tovább fejlesszem a gondolatot. Ehhez mit szólsz: rézfaszmáriuszát.
human
Oviban mondogattunk ilyeneket, hogy aki nem áll fél lábon az hülye. Aki nem tud bukfencezni az pisis. De Kósa tudna még ilyeneket mondani.
eszegfu
@szép új világ: Jó ez a "fejlesztés"!:))
evacica
@quadrocopter: A fütyülők a fidesztől tanultak, Kosa már megint hülyeségeket beszél. ha ők fütyülik ki a másikat az OK, de ha őket fütyülik ki az már fene nagy disznóság! Működik a kettős mérce.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.