Ha csak egy cikket olvasol el a Pruck Pál-fotóról és Dózsa László állítólagos hőstetteiről, ez legyen az. De ha Schmidt Mária állításai közt akár csak egy konkrét bizonyítékot is keresel, ne ez legyen az. Végre kiderül az, ki akarja elvenni 1956 emlékét „az MSZMP szellemiségét idéző gátlástalansággal”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mariskához képest egy bohóc igazmondó és korrekt! =))
quadrocopter
A "Terrorházikó Nemzethy Hazugja" kitünti nem lesz?
dr. prédikátor
Bandzsa marcsa!!!hazug egy mocskos némber vagy!!!
Veleda
Na ba+ egy 56-os fiatal hőst akartak az ifjuság elé példaképnek állítani, de csak egy rossz társaságba keveredett hőbörgő gyereket találtak.
Jó lenne, ha a Marcsa talált volna egy valódi forradalmárt, de még ennyi idő elteltével sem volt rá ideje azt megtalálni.
A művész úr kérem valóban igazi hős forradalmárnak teccett lenni, vagy csak utólag szépülnek meg az emlékek?
Hofi mondta egyszer, hogy a háború után annyi, de annyi partizánunk volt, hogy csuda. De ha ennyien voltak, akkor mé' lettünk vesztesek???,
Cefi
Kuszaszeműkém, tanulj: Az igazság egy elefánt, amelyet három vak ember megpróbál leírni. Az első megfogja a farkát és azt mondja: ez egy kötél. A második a lábát tapintja meg és azt mondja: ez egy fa. A harmadik az ormányát fogja és azt mondja: ez egy kígyó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.