A Jobbik hétfőn benyújt a parlamentnek egy alaptörvény-módosító javaslatot, amelynek szövege szóról szóra megegyezik az Orbán Viktor által korábban benyújtott majd leszavazott módósítóval, azzal az egyetlen különbséggel, hogy a jobbikos javaslat megszüntetné a letelepedési kötvények forgalmazását – erről Volner János, a Jobbik alelnöke beszélt vasárnapi sajtótájékoztatóján.

Volner közölte: szeretnék, ha javaslatukat minél előbb napirendre venné az Országgyűlés.

Már semmi egyébről nincs szó, mint hogy a Fidesz válaszúthoz érkezett: el kell dönteni, hogy tovább ragaszkodnak-e az offshore cégeken keresztül realizált milliárdokhoz, amelyek a letelepedésikötvény-bizniszből származtak, vagy pedig a magyar emberek biztonságát tekintik elsődlegesnek

- mondta Volner János.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
www.facebook.com/769844053070671/photos/a.770945209627222.1073741830.769844053070671/1113256595396080/?type=3&theater
A legszabadabb ország, mert itt a kormányon lévők szabadon mutyizhatnak, lophatnak, hazudhatnak minden következmény nélkül !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Azt, hogy most a híradóban a hógolyózást nézhetjük, mert leesett az első hó, vagy ezzel szemben úgy lennénk mint Szerbia, akin átgázolnak a migránsok, vagy mint Párizs akiknél ma emlékeztek az egy évvel ezelőtt 120 ember halálát követelő merényletre, az Orbán Viktornak és ennek a kormánynak köszönhető kizárólag. Próbáljanak az ellenszenvükön túllépve józanul szétnézni a világban!!! És gondolják végig, hogy a jelenlegi ellenzéktől mit várhatnának, amikor a törvény a betelepítésről nem szavazták meg, a jobbik meg most szórakozik, mint a hülye gyerek a homokozóban. És nem a kormánnyal, hanem velünk szavazókkal szórakozik!!! 3,36 miiló ember szavazott egy témáról ők ezt köpték le, hozzábiggyesztve egy más témát. És most előjönnek újra ezzel a blöffel. Infantilis banda. ezekre nem szabad egy országot bízni.
alterego56
Orbán már döntött. A kötvény eladásból befolyó pénz fontosabb a tákolmány módosításnál. Csak azt nem tudom hogy mi a paripa péniszének kellett 20 milliárdért népszavazást csinálni. Akkor ki is itt a hazaáruló tisztelt fideszes elvtársak?
mekkelek
@furfang: Ugyanaz a téma, csak az egyikbôl saját zsebbe megy a pénz és lehet pl. helikopterezni belôle, az meg mindennél fontosabb... ezt akarja a jobbik - teljesen jogosan - kiiktatni egy kalap alatt. Az álnépszavazás meg a zsebünkbôl propagandára kiszedett milliárdok ellenére is érvénytelen volt, el kellene már fogadni...
keresztapa
A szavazók nem játékszere egyetlen pártnak sem, beleértve Vonát is aki játszik a szavakkal egyszer igen, egyszer nem, szava hihetetlen zsarolóvá lépet elő a politika porondján, ilyen az SZDSZ bukta óta nem fordult elő. Zsarolási lehetőség akarata erőseb az ország érdekénél.
Desischado
Egy itt a fontos, hogy menjen tovább a lopás. Ez az, ami a fideszt és orbánt érdekli. A jobbik semmit nem fog elérni a kötvényekkel.
Kutyuska
Amikor Matolcsyval az élen a Fidesz megzsarolta a magánnyugdíj pénztári tagokat, az is zsarolás volt. Akkor nem hallottam a Fidesz hívektől, hogy hú de csúnya dolog a zsarolás.
Amikor a Fidesznek szabnak feltételt, az már zsarolás.
Tipikus Fideszes mentalitás, ők zsarolhatnak orrba-szájba bárkit, de ha ők kapnak ultimátumot, az elfogadhatatlan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.