Jövőre minden eddiginél többet, 21 milliárd forintot fordít a kormány a turisztikai célelőirányzaton és az újonnan létrehozott turizmusfejlesztési célelőirányzaton keresztül az ágazat fejlesztésére – közölte Kövér László vasárnap Lentiben, az önkormányzati beruházásban készült Thermal Hotel Balance és a gyógyfürdő fejlesztésének avatásán.

A 3,1 milliárd forintból épült négycsillagos, 94 szobás szálloda és a gyógyfürdőfejlesztés átadása alkalmából az Országgyűlés elnöke arról beszélt, hogy idén a turisztikai célelőirányzat 6 milliárd forint volt, ami jövőre csaknem megduplázódik, 11 milliárd forint lesz a kerete. Ez kiegészül az újonnan létrehozott 10 milliárd forintos turizmusfejlesztési kerettel, ami az uniós pályázati támogatást kiegészítő nemzeti forrás.

A fejlesztésre fordítható forrásokat hosszabb távon a 2018-tól bevezetendő 4 százalékos turizmusfejlesztési hozzájárulás is növelni fogja – sorolta Kövér László.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Rövidesen beigazolódik, hogy az önkormányzat nem tudja gazdaságosan működtetni a szállodát. Ezért kiírnak egy meghívásos zárt pályázatot (na, kit hívnak meg?) és azt véletlenül ""Százlábú Récsölke"" tendere fogja megnyerni. Hiszen a végzettsége már most is adott. Persze, mivel veszteséges a hotel, az ára is ahhoz fog igazodni.
És láss csodát, a megfelelő kézben azonnal felfutó hellyé alakul át. Még kihelyezett Kormányülések megtartása is szóba jöhet. Így még a családtagok is gyakrabban láthatják egymást, ami erősíti a család összetartozását.
Persze, ez csak puszta véletlen és fantazmagória. Ilyen a mi kis hazánkban csak a szárnyaló fantázia terméke lehet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Kövér felesége a Lentitől kb. 12 Km-re lévő Páka községből, származik, tehát valójában a rokonságot látogatta meg, de ha már arra járt, akkor avatott is egyet, körbevéve társ-léhűtőkkel, mint Vigh László. Vighnek más dolga nincs is, mint járja az aprófalvakat és "cukifalu" okleveleket osztogat, minden máshoz csont hülye, egy műszaki analfabéta.
bencemacska
@namihami: tegnap, 13:56
Sajnos igazad van! Nálad a pont!!!
bencemacska
@1magyar: Nem az adóbevétel nagy, hanem a pénzmosási lehetőség!!!
Ha egy vendége volt csak, akkor is hatalmas a bevétel, kicsi a kiadás, adó vagy max 9 %.
A csoda turistának mindent aranyáron adnak el, és ő szemrebbenés nélkül fizet.
Főleg, ha a félvilágon körözött arab bűnöző!!!
kiscsillag66
Lehet, hogy ezt is a gázszerelő cége építette?
archive
Amikor a menüben megláttam ezt a címet, azt hittem vicc... de nem..
aremy
és a kövérnek mi fasz köze van hozzá hát nem csak a parlament pedellusa???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.