Meglátogatta pénteken a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában a csütörtökön született négyes ikreket Orbán Viktor miniszterelnök.

Nagyvizit a négyes ikreknél. A nemek aránya rendben. Sok boldogságot a családnak

- írta Facebook oldalán.

Orbán Viktor meglátogatta a debreceni négyes ikreket

A sajtó előtt titokban tartva látogatta meg az ikreket, Boglárkát, Flórát, Jázmint és Istvánt, valamint szüleiket – írja a dehir.hu.

A látogatásról a miniszterelnök stábja nem adott ki fotókat. A lap is onnan értesült róla, hogy Papp Csaba önkormányzati képviselő (civilben altatóorvos) a Facebook-oldalára töltött fel négy fényképet.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@Horizont: arra értette hogy a három lány sok sok gyereket tud szülni majd ... akik majd el tartják a setet vezírt és családját. :-D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
,,Nagyon emberi, meghitt látogatás volt. ...köszönet érte:)"

Úgy általában kellene a kórházakat meglátogatnia a nemzeti betegnek kormányfői mivoltában, és utána kijelenteni, hogy emberi, meghitt. Már ha valaki úgy érzi...
verőce21
"Orbán Viktor pénteken az ukrán miniszterelnökkel együtt vett részt és beszédet mondott a Debrecenben megrendezett ukrán-magyar üzleti fórumon. A programja igen feszes volt, pár órát tartózkodott városunkban, ám úgy döntött, a négyes ikrekre szakít időt." - Hát Isten éltesse a Miniszterelnök urat, hogy ilyen ritka eseményen is megjelent bokros teendői között!
Remélem, nem azért lettek koraszülöttek a picik - nőjenek nagyra egészségesen -, hogy egy úttal láthassa őket a Miniszterelnök Úr? :)
Desischado
@Horizont: Itt fent néztem, a facen itt fent van. De nem is lepődöm meg, számítottam rá. Fájdalmas az igazság, a trollok nyilván elájultak a szörnyülködéstől, ilyen leírni a drága gazdaállatukról! Minő borzalom!
feleselek
Valójában elment pörköltet enni és hamár ott volt, meglátogatta a négyesikreket...!
Desischado
@Horizont: Ne kérj elnézést, tényleg kitörölték. Írtam is nekik, hogy mi van, fáj az igazság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.