Meglátogatta pénteken a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában a csütörtökön született négyes ikreket Orbán Viktor miniszterelnök.

Nagyvizit a négyes ikreknél. A nemek aránya rendben. Sok boldogságot a családnak

- írta Facebook oldalán.

Orbán Viktor meglátogatta a debreceni négyes ikreket

A sajtó előtt titokban tartva látogatta meg az ikreket, Boglárkát, Flórát, Jázmint és Istvánt, valamint szüleiket – írja a dehir.hu.

A látogatásról a miniszterelnök stábja nem adott ki fotókat. A lap is onnan értesült róla, hogy Papp Csaba önkormányzati képviselő (civilben altatóorvos) a Facebook-oldalára töltött fel négy fényképet.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@Horizont: arra értette hogy a három lány sok sok gyereket tud szülni majd ... akik majd el tartják a setet vezírt és családját. :-D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Miert kell szegeny gyerekeknek mar a szuletesukkor sokkot kapniuk??? Csak nehogy visszamaradjanak a novesben...:o))
Jozefina
És mit vitt nekik ajándékba a sok lopott pénzből??!!
dr. prédikátor
Sajnálom a gyerekeket+++ Ahol a viktor szopkin megjelenik ott csak baj történik!!!
karma1
@Jozefina: Majd beigeri nekik az egyhazi iskolat az ingyenes tankonyvekkel, es a gyermekek papaja mar biztosan szamithat kozmunkara...
Kulonben jo egeszseget kivanok mindannyiuknak, nem semmi lesz a picik felnevelese...
Eladott Ország
Orbán Viktor meglátogatta a debreceni négyes ikreket. Neki ingyen volt. A rendszerváltás óta küldetéstudata van a munkavégzésben.
Mobil123
@Horizont: arra értette hogy a három lány sok sok gyereket tud szülni majd ... akik majd el tartják a setet vezírt és családját. :-D
kiscsillag66
Értitek? Miért kellett titokban látogatni? Vagy egyszerűen csak kíváncsi volt. Érthetetlen.
magyarbakancs
Minden diktatórikus ember szereti a sportot, és a gyereket.
Ez valami kielégülés náluk?
Cicamama55
Azért azt meg kell hagyni, ha tesz valamit Orbán Viktor az a baj, ha nem, az...Szerintem ebben aztán végképpen nincs semmi kivetnivaló, hisz valódi sikertörténetnél tette tiszteletét. Én úgy gondolom, hogy a szülők is így érezték, párti hovatartozás nélkül, CSAK örülnek. Sok erőt, jó egészséget kívánok nekik, mert ennyi csöppség felneveléséhez bizony szükségük lesz rá!
adrenalink
Ha már úgy fejezte be ez a barna nyelvü képviselő, hogy "köszönet érte" amit nem is értek, akkor úgy kellett volna kezdeni a fb bejegyzését: Miniszterelnök Úr (áldassék a neve)...
A titkos látogatás előtt remélem meggyőződtek arról, hogy a szülők nem MSZP, esetleg DK szimpatizánsok/szavazók:-)))
Sziszifusz
@kiscsillag66: 10:22
Nem volt ez kíváncsi a gyerekekre. Ez a meghitt alkalom kiválóan, megfelelt egy kis cukiskodásra. Nagy ívben tesz mások gyerekeinek a sorsára.
Az, hogy a miniszterelnöki stáb nem adott ki fotókat nem azt jelenti, hogy nem volt megszervezve a sajtóban történő megjelenés.
eszegfu
Tényleg ritka a 4-es iker... ha én lennék a miniszterelnök -- na jó, tudom, hogy a lába nyomában sem vagyok! -- és ha már saját zsebből nem adok semmit -- a hir sem állitja az ellenkezőjét -- , akkor legalább, mint a "rendi kormányzás kitalálója", ebből a keretből biztositottam volna 1-1 gondozót nappalra + éjszakára, meg bébiételt és pelenkát 1-3 évre... most őszintén: hiányozna valahonnan is az a pár millió, hiszen milliárdokat költenek el feleslegesen?! A szülőknek gratulálok, erőt és egészséget kivánok az egész családnak!
kiscsillag66
@Sziszifusz: Naná, hogy megszervezték. Kíváncsi lennék, ő milyen apa volt.
adrenalink
@eszegfu: 11:53-ra 2014. március 11-én avatta fel a gyöngyösi Pampers gyárat. Csak egy telefonjába kerülne, hogy fedezzék a csöppségek pelenka szzükségletét. Gondolom kaptak/kapnak elég ilyen-olyan adókedvezményt, támogatást, hogy nem mennének csődbe.
Ja, meg odaszólhatna a 2014. március 25-én szintén általa felavatott nyiregyházi LEGO gyárnak, ha majd cseperednek a gyerkőcök küldjenek nekik játékokat.
Neki anyagilag semmibe nem kerül, de néhány szavazatot hoz a konyhára:-)))
papa.49
Mindenhová bedugja az orrát, ha kérik, ha nem ez olyan dádés stílus!!!
eszegfu
@adrenalink: Tudod ebben az a szégyen, hogy talán a Pampers-nek, a Lego-nak vagy éppen egy butorgyárnak, vagy egy "mezei" kisvállalkozónak" előbb jut eszébe valamilyen támogatást adni a szülőknek a 4 pici felneveléséhez, mint O.V-nak... Tudom, hogy elvetemült gondolat, de mi lenne, ha a TAO törvény szerint -- u.ugy, mint a focinál -- lehetne támogatást adni az ilyen hirtelen megnövekedett családoknak?! És tényleg ez csak pár telefon, vagy egy törvény módositásába kerülne!
bencemacska
Szegény gyerekek, visszamaradnak a fejlődésben!-:)))
OV váratlan megjelenését mindig baj kíséri!
De üres kézzel ment? Mit vitt ajándékba?
Nem kellett (illett) volna esetleg a feleségének is ott lenni??? Nálam ez hozzátartozik az illemhez!!!
Just look my avatar
Szegény gyerekek, még csak éppen, hogy megszülettek és már így elkezdte verni Őket a sors.

-Mi lesz, ha megállnak a fejlődésben szegények?
adrenalink
@eszegfu: 14:35-re Szerintem a TAO-ból most is lehetne támogatni orbán érdekeltségén kívüli köröket is, csak abból semmi reménybeli, vagy tényleges előnye nem származik a válalkozásnak.
eszegfu
@adrenalink: Csak a "látványsportokat" lehet támogatni és ha ez nem a foci, hanem a jégkorong, akkor igazad van...
adrenalink
@eszegfu: Most jutott eszembe! A kancsi MNB-s vezír is támogathatná a lurkókat, hátha pöttyös a popsijuk:-)))
eszegfu
@adrenalink: Az biztos nem fog menni, mivel az nem lenne unortodox!:))
Cicamama55
@Horizont:Úgy gondolom az itt a legnagyobb probléma, hogy egyik csoport az imádatától, másik a gyűlöletétől elvakult. Ezért nincs semmiben konszenzus semmiben ott fent, s ezt az emberekbe is sikerült beleoltani. Politikai lépéseit én sűrűn bírálom, de az emberi gesztusait igenis értékelem minden sallang nélkül.
Cicamama55
@Horizont: Az összes politikusra vonatkozik, hogy az emberi oldalukat, csak választáshoz közeledve fordítják felénk, választó polgárok felé.
justhpeter
Akárhogy is, úgy 5-6 milliót nyugodtan vihet ett volna még az állami költségvetésből is, mert arra nem is merek gondolni, hogy a sajátjából adna, hiszen tudjuk, hogy ő nincstelen.
not me
Szegény négyes ikrek!
orbán viktor, rólad a történelemkönyvből fognak tanulni, a négyes ikrek, és mit?

"orábán viktor nagyon geci volt, és tönkretett egy egész országot Európa közepén, és megerőszakolt egy egész országot Európa közepén.
orbán viktor egy politikai pedofil volt, akik miatt magyar emberek haltak meg idő előtt.."
kkalman
A picik köszönik a látogatást, de jól vannak. Csak megálltak a fejlövésben /by Hofi Géza/, ami a szülőket sokkolta.
Desischado
@Horizont: Neked van igazad, piár fogás az egész, semmi több. Ennek a féregnek még egy emberi gesztusa nem volt. Ajándékba sem vitt semmit, mert ha vitt volna, akkor ezt menten megírják. És különben mit pofátlankodik be Debrecenbe?! Takarodjék a pokolba, ott a helye! És Eszegfűnek is igaza van, simán tudna segíteni, de ez eszébe sem jutott. A neje is volt valamelyik jótékonysági osztáson, és NEM VITT SEMMIT! És "suttyomban" ment el, tehát ennyire fél a néptől. Hitvány féreg, annyi szent!
A családnak gratulálok, a piciknek meg jó egészséget, a mamájuknak úgyszintén. Remélem, a gyereknek semmi baja sem lett, a csuti g..től!
quadrocopter
A kicsik fejlődésbeli visszamaradottsága a látogatással garantált!
3dwhite
A nemek azok NEM-ek mint pl a szavazàsnàl.
apali
És nem volt egész Debrecenben egy igazi Tiborc aki szembesítette volna a valósággal !?
lampa laz
"Papp Csaba önkormányzati képviselő (civilben altatóorvos) a Facebook-oldalára töltött fel négy fényképet."
Sikerült a tövig nyalás, meglesz az eü. államtitkári szék...
eszegfu
@Desischado: 21:52 Igen, tavaly karácsonykor egy hajléktalan szállón adta át a felesége -- aki mellesleg mintha a "védnöke" lett volna ennek a programnak, mint általában a "first lady"-k -- a Vöröskereszt ajándékát. És még valami... ugy általában nem megyünk üres kézzel látogatni egy most született kisbabát és az édesanyját... szerintem ez is hozzátartozik az "emberi gesztushoz"... igy nem tudom értelmezni az orvos kommentjét, hogy "emberi, családias látogatás volt"...
lampa laz
@Horizont: 1 fotót qvára szeretnék látni róla, amelyiken rabosítják.
soljanka
Nekem azzal a közös képpel van csak észrevételem: a jól fizetett, szuper körülmények között dolgozó egészségügyi személyzet ott áll az ország atyuskájával.
Gondolom összeterelték őket. Szomorú, hogy hagyták.
papa.49
Remélem a babák nem szenvedtek maradandó károsodást a hazugovics látogatása miatt!!!
JAJMÁR
Mi volt "titokban, csendben és észrevétlen"? Hát, ez nem jött össze Tekesek! Ez se!
De biztos megsimogatja s buksitokat nektek is, ahogy az édi bébiknek a hat almas úr! Aki olyan "édi", megérdemelte volna, hogy a babák virágcsokorral várják.
lampa laz
@JAJMÁR: "Aki olyan "édi", megérdemelte volna, hogy a babák virágcsokorral várják."

Ez a mondatod tarolt nálam!!:D:D
kisrigó
Láttam egy videót, valószínűleg debreceni tette fel, hogy húsz autóból álló konvoj kísérte villogó kék lámpákkal. Csupa nagy fekete autó, furgonok,és mentőautó. Az utóbbit értem, azt hiszem előírás. Az jutott eszembe, hogy oda is rendelhette volna az ikreket és a szülőket, szép hogy személyesen ment el "titokban". Csak úgy szerényen!! Valószínűleg üres kézzel ment, mert nagy betűkkel szerepelne a kedves vezető ajándéka. Ez nem hiányzik a hozsannázóknak?
lampa laz
@Horizont: 9:13-ra, rendesen csöpög a nyál belőlük, a nőstényeknek még a bugyijuk is biztos átnedvesedett miközben skubizták a fotókat.
Borsodi
Biztos,hogy jó a gyerekeknek Orbán közelsége? Mert nekünk már nem egészséges.
Edmond Dantes
Van egy híres fénykép a másik gömbölyű vezérről, amelyen Rákosi elvtárs látható a búzatáblában.Sok év és a vezér bukása után elárulták,hogy éppen vidéki gyűléseket tartó körúton volt, amikor útközben rájött a vizelhetnék,s a vele levő lelkes fotós a búzatáblából megkönnyebbülve kifele jövő Rákosit lefényképezte.
Orbán meg pár évtizeddel később,partedlibe csomagolva befalta a hatalmas adag marhapörköltet,csak úgy villával,az uborkát meg kézzel,nem csoda,hogy neki is jól jött,hogy útba esett a klinika.Csak ővele nagyobb dolog történt,természetesen.Nem a négyes ikrekre gondolok,őnekik majd csak a szégyen marad.
namihami
Szegény bébik. Ezeknek is csak megszületni volt könnyű. Rögtön utána egy ekkora trauma.
Macskaszem
Csak nehogy megálljanak a növekedésbe szegény csöppségek.
Cefi
Itt lett volna egy kiváló alkalom arra, hogy valami tényleg emberit kipréseljen magából, amikor nem a szokásos gagyi, lábszagú populista trágyát kellett felolvasnia egy papírról, amikor önmagát kellett volna egy tök emberi helyzetben exponálnia, de nem, ez sem megy. Szó nincs itt a boldog szülőkről, netán egy távoli képen a picikről, hanem arról, hogy belekapjuk a pofánkba a kampányoló miniszterelnököt, akinek még egy ilyen történésről is saját maga jut eszébe.
papa.49
Nincs min csodálkozni őszintén saját magát adta a tajtbunkó!!!
Desischado
@Horizont: Te, majd elhánytam magam a komiktól! Én is írtam, iderakom mit:
"Lelke?! Ez volt az év vicce! A sok gyomorforgató, seggnyalonc kommentek után szóljon már az igazság is. Piárfogás, semmi több, ti meg benyaltátok. Se lelke, sem szive nincs, nem is volt soha. Zsuzsanna Pálinkásné Szecsődi, te főleg súlyos eset vagy. Tényleg ilyennek látod orbánt? Akkor te nem látsz ki a narancsködből. És érdeklődnék, hogy vitt valamit ajándékba?"
Kivncsian várom, hogy fognak ekézni!
korell
Orbán így eszi a pörköltet ( titokban)
Orbán négyes ikreket látogat (titokban)

Jujj, de izgi...
Aki Én
,,Nagyon emberi, meghitt látogatás volt. ...köszönet érte:)"

Úgy általában kellene a kórházakat meglátogatnia a nemzeti betegnek kormányfői mivoltában, és utána kijelenteni, hogy emberi, meghitt. Már ha valaki úgy érzi...
verőce21
"Orbán Viktor pénteken az ukrán miniszterelnökkel együtt vett részt és beszédet mondott a Debrecenben megrendezett ukrán-magyar üzleti fórumon. A programja igen feszes volt, pár órát tartózkodott városunkban, ám úgy döntött, a négyes ikrekre szakít időt." - Hát Isten éltesse a Miniszterelnök urat, hogy ilyen ritka eseményen is megjelent bokros teendői között!
Remélem, nem azért lettek koraszülöttek a picik - nőjenek nagyra egészségesen -, hogy egy úttal láthassa őket a Miniszterelnök Úr? :)
Desischado
@Horizont: Itt fent néztem, a facen itt fent van. De nem is lepődöm meg, számítottam rá. Fájdalmas az igazság, a trollok nyilván elájultak a szörnyülködéstől, ilyen leírni a drága gazdaállatukról! Minő borzalom!
feleselek
Valójában elment pörköltet enni és hamár ott volt, meglátogatta a négyesikreket...!
Desischado
@Horizont: Ne kérj elnézést, tényleg kitörölték. Írtam is nekik, hogy mi van, fáj az igazság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.