A választópolgárok jól döntöttek, amikor 2014-ben ismét a Fidesznek szavaztak bizalmat, hiszen immár három éve tartósan emelkednek a reáljövedelmek és növekedik a fogyasztás – mondta az Országgyűlés elnöke szombaton Békéscsabán.

Kövér László – aki a Fidesz országos választmányának is elnöke – a párttal szövetséges Kisgazda Polgári Egyesület (KPE) regionális gyűlésére érkezett a békési megyeszékhelyre. Előtte sajtótájékoztatót tartott, amelyen hangoztatta: a kormány sokat támadott, kül- és belföldön egyaránt ócsárolt unortodox gazdaságpolitikája meghozta az eredményeket.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ez az! "A választópolgárok jól döntöttek, amikor 2014-ben ismét a Fidesznek szavaztak bizalmat..." és ezt kétségtelen igazolhatja Mészáros disznóőr, Garancsi és Széles Gábor, valamint egy rahedli hasonszőrű koldus!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Már mindent elmondtatok, annyit tennék hozzá, hogy naponta szembesülök vele, hogy mekkorákat hazudik ez a köteles. Bár már a börtönbe masírozna, mintsem a Parlamentben hazudozzon folyvást!
telegdilaci
Ezek annyira hozzászoktak a reggeltől estig hazudozáshoz,hogy igazat,nem is tudnak mondani! Javaslom a nagy bajusznak hogy,nézze már meg egy melósnak,a bérfizetési papírját és azután pofázhat,a reálbér növekedésről,az Ő bérük 6-év alatt biztosan az egekbe emelkedett,meg amennyit még mellé szereztek! 10-évvel ezelőtt,több pénzt vittünk haza mint most,ahogy kormányra kerültek azonnal,el vették az adójóváírást,ami jelentett is valamit,azoknak akik már felnevelték a gyerekeiket! most viszont,semmilyen,családi adókedvezményt,nem tudunk igénybe venni! Erről ennyit.
karma1
@Clavigo: 13.34-re...Nekem nem hianyzik a ruhes macska,... Pedig ilyenkor itt szokott lenni, es mezezni szokta rendesen a nyalogany partjat...
tutajos
Tudta?
Öndicséret büdös !
"Na, ugye!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.