A választópolgárok jól döntöttek, amikor 2014-ben ismét a Fidesznek szavaztak bizalmat, hiszen immár három éve tartósan emelkednek a reáljövedelmek és növekedik a fogyasztás – mondta az Országgyűlés elnöke szombaton Békéscsabán.

Kövér László – aki a Fidesz országos választmányának is elnöke – a párttal szövetséges Kisgazda Polgári Egyesület (KPE) regionális gyűlésére érkezett a békési megyeszékhelyre. Előtte sajtótájékoztatót tartott, amelyen hangoztatta: a kormány sokat támadott, kül- és belföldön egyaránt ócsárolt unortodox gazdaságpolitikája meghozta az eredményeket.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ez az! "A választópolgárok jól döntöttek, amikor 2014-ben ismét a Fidesznek szavaztak bizalmat..." és ezt kétségtelen igazolhatja Mészáros disznóőr, Garancsi és Széles Gábor, valamint egy rahedli hasonszőrű koldus!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Épp most olvastam az Új pénzköltésükről.Több, mint 380 milliót költenek a jövőbeni orbánrezidencia tapétáira, búorhuzataira stb. Ennek a pénznek bizonyára jobb helye is lenne per pillanat. Az viszont örömre ad okot, hogy lesz valami ami ebből a gyalázatos orbánrezsimböl az utókorra marad.
Lepényleső
A választópolgárok túlnyomó többsége nem szavazott rájuk,az általuk elért gazdasági siker
egyik jellemzője,hogy rosszabbul élünk mint 2100 előtt?
Sziszifusz
Szemfényvesztés, hazugság amit mond.
Ismert közgazdások, pont ellentétes véleményen vannak.
A Magyarországot, állapota alapján a 69. helyre míg a cseheket , a szlovákokat, a lengyeleket a 30. körüli helyre sorolják.
Pár éve még megelőztük ezeket az országokat.
Látszik mennyire jól mennek a dolgok !!!
Eriksson
@Sziszifusz: Csak az a kérdés, hogy milyen mutatókat vesznek figyelembe a közgazdik. És ki, kinek, mit hisz el.
Sziszifusz
@Eriksson: 12:18
Nem hit kérdése.
Ha Magyarország nem kapná az Eu-s pénzeket, illetve kivonulnának az autógyárak, akkor csődöt jelenthetnek. Ez biztos.
RonaGyuri
Köteles elvtárs az egyik, ha nem az a, legundorítóbb figurája a Fiuknak. Az egy dolog, hogy vöröskatona nagyapja, szochazás szülők, de lelkes és aktív KISZ élet után az élcsapatnak is kiemelt harcosa volt. S ezek után van pofája rohadt komcsizni másokat!
quadrocopter
Ez az! "A választópolgárok jól döntöttek, amikor 2014-ben ismét a Fidesznek szavaztak bizalmat..." és ezt kétségtelen igazolhatja Mészáros disznóőr, Garancsi és Széles Gábor, valamint egy rahedli hasonszőrű koldus!
nemfideszes
@Eriksson: Közgazdászok kontra köteles laca, tények kontra propaganda.
Épeszű emberben fel sem merül a kérdés, hogy kinek és, hogy mit hisz el!
Clavigo
Kövér elvtárs az egyik legszimpatikusabb elvtárs,,,,,a Kondából.. Rengeteg trágya lehet a fejében,,ha ennyire nő a bajsza..,,és ez a faszi a Házmester a Bolondok Házában..Köszönjük...
Nessy
Ebben csak az a baj, hogy komolyan gondolja, amit mond! A még nagyobb baj, hogy ezt cca. 3 millióan el is hiszik!
lampa laz
Én 1 kisvállalkozónál dolgozom és nagyon sokat kell küzdenie, megdolgozni minden egyes munkáért -nem úgy mint lőrincbarátnak- a fennmaradásért. Ha Európa nyugati részéből nem kapnánk munkát lehúzhatná a tulaj a rolót. 20 családot tart el ez a cég, soha sem a minimálbért fizette a dolgozóinak, hanem jóval többet. Éppen ezért nem hogy elmentek, hanem még nyugdíj után visszamaradtak az emberek dolgozni.
Ez a kikényszerített béremelés viszont nagyon nehéz helyzetet fog teremteni ilyen és hasonló méretü cégek életében. Az eddig oly vehemensen utált multik járnak jól, mert ez csak nekik kedvez, meg politikusainknak akik minden helyzetből csak gazdagodnak.
Eladott Ország
A párttal a néppel egy az utunk...
Nyilván Kövér sem gondolja komolyan, vagy ha igen, akkor nincs más hátra: kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Eriksson
@Sziszifusz: Ja. Mert az egész ország egy nagy autógyár. Mondj még vicceset.
Eriksson
@nemfideszes: Biztos olvastál már híreket ugyanazon dolgokról különböző ideológiai megfontolásból. Míg magad nem jársz utána, addig nem fogod tudni a tutit. Lehet, hogy aztán se.
scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14915384_1230982743640460_6300111770964673087_n.png?oh=dd52c5876b823218d1ce039fb0c4d6c3&oe=589CB195
Sziszifusz
@Eriksson: 13:26
Magyarországon négy nagy autógyár van: Audi, Mercedes, Opel, Suzuki .
Clavigo
@lampa laz: Semmi jót nem tudtak kitalálni 6 év alatt...Igaz,,nem is állt szándékukban.Csak tudnám azt,,hogy hogy áll a szabaccságharcunk a multik ,,EU.,ellen,,,,,,meg hová tűnt el a prosztó Csizmadia ,,a tahó CÖF-ös brigádjával egyetemben ???
Zeta
Rendben, ezek a kötelező olvasmány részei, de hol vannak azok a fránya tények, amiket nem ti írtok, hazudtok.
Pl.a külföldi tőke, mért nem jön, mert s múlt év azonos időszakához képest, -10%!
A GDP 6%-a jön az eu ból 3% realizálódik, na ez a nagy humbugortodoxia,!
Clavigo
@Zeta: Ezekre az adatokra nincs szükségük a birkáknak.Mindegy mi a gáz,,,valahogy ráverik Gyurcsányra,,A hívőknek meg ennyi elég...
nemfideszes
@Eriksson: Szerinted a GDP számítása, vagy a versenyképesség rangsorolása nemzetközileg elfogadott és egységesen használt módszertanon, vagy ideológiai megfontoláson alapul?
Az, hogy az egyes hazai adattokkal hogyan trükközik a KSH, csak hogy megfeleljen a kormányzati elvárásoknak, az már megint más kérdés. De azokra ott van a személyes tapasztalat. Aki nem hülye pontosan tudja mit kapott meg tavaly 1000 forintért, és mit vehet rajta ma. A fizetéséből mennyit, és mit engedhetett meg magának tavaly, tavalyelőtt stb. és mire futja most. És ezeknek a dolgoknak megint csak semmi köze az ideológiához, pusztán a tényekhez.
papa.49
A ,,nádfedeles,, köteles megint megcsillogtatta a nem létező képességeit, képessége egy van, szemrebbenés nélkül folyékonyan tud hazudni!!!
Ezzel a pacáknak már vége is van, egyébre nem jó, csak a trágyadombra való!!!
Eladott Ország
Kövér László "dicsérete" az Amerikai népszavától.
Kövér nemcsak saját kommunista múltjáról feledkezik meg, hanem egész családja múltjáról. Ha a magyarságnak Kun Bélától Rákosi Mátyáson át Kádárig a hazaáruló és nemzetáruló kommunisták legalja jutott, akkor az ő családja három generáción át az volt, mert szolgálta Kun Bélától Kádár Jánosig ezeket a nemzetárulókat, akik közül nem kivétel ő maga sem. Ő a hazaáruló és nemzetáruló ősei nyomdokaiba lépett, és vitte tovább a család legalja kommunista hagyományait. Kövér 2005-ben azt hazudta, hogy az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézete 1986-ban már elsősorban tudományos intézet volt és nem pártintézet. Kövér hülyének néz mindenkit: elfelejti, hogy a pártállamban még a párt közvetlen irányítása alá nem tartozó tudományos intézetek is pártirányítás alatt tevékenykedtek, nemhogy az állampárt Központi Bizottságának társadalomtudományi intézete. Egy állami egyetem tanszékén sem lehetett tanársegéd, akit a pártbizottság nem javasolt. Kövér gátláztalan hazudozó, aki a saját kommunista mújtját, az állampárttal való kollaborációját ilyen egyszerűen elintézi, másokat pedig gyilkos indulattal kommunistáz. Azoknak dolgozott, akik a III/III-as jelentéseket olvasták, akik a társadalom manipulációjának tudományos hátterét alakították. Aczél György vezette az intézetet, aki ugyan egy felvilágosult és művelt polgár volt a tahó és műveletlen Kövérhez képest, de korábban mégiscsak a kommunista párt agitprop KB titkára volt...stb.
lampa laz
@Clavigo: ez lesz a rezsicsökk. helyett az új szlogen a választások előtt. Nem véletlen időzítik 2017-re a nyugdíjak korrigálását, majd kiszúrják a szemüket pár% emeléssel, hogy rájuk szavazzanak. A közszolgálati média naponta ezt köpi majd a képünkbe.
Eriksson
@Sziszifusz: Eddig rendben, kell a németeknek az olcsó munkaerő. S vajon a többiek miből élnek, akik nem olyan szerencsések, hogy autóösszeszerelők legyenek?
1magyar
@Eriksson: Miből-miből? Hát közmunkából.Meg éhbérből.
Eriksson
@nemfideszes: Tudod, hogy mit mondott Csörcsil...
Eriksson
@1magyar: 17:05 :-))) Még ha a tény maga önmagában nem is nevetséges. Azért van élet az autógyárakon kívül is.
1magyar
@Eriksson: DE ott is sztrájkoltak valamelyik nap.
Eriksson
@nemfideszes: "Aki nem hülye pontosan tudja mit kapott meg tavaly 1000 forintért"
Nem volt olyan nagy az infláció, hogy ezt külön fel kellene hánytorgatni. Egyelőre csak módjával.
De most jön a minimálbér emelés, s akkor mindenki megnézheti magát. Az árak pillanatok alatt oda fognak idomulni. Jaj a nyugdíjasoknak, a segélyeseknek, a közmunkásoknak.
Eriksson
@1magyar: Ennek semmi köze a fideszhez, sőt semmilyen párthoz. Szerencsétlen emberek mindig voltak és lesznek is.
1magyar
@Eriksson: De annak van, hogy a rokkantak jövedelmét a vízre valóra csökkentette, és az a rokkant szerintük akinek lába sincs.
Clavigo
@lampa laz: ..Nem vagyok még nyugdíjas,,és nem is akarom őket bántani...DE Szolnokon szembesülhettek azzal ,hogy az Orbán-konda hogy is viszonyul hozzájuk...Idézőjelben.""""ennyi hülye vén qrva " 2018-ban nyálcsorgatva adja a szavazatát a Buckalakóra,,,utána az "önkori" választáson ,,,,épp azt a f@szt választják újra,,aki leqrvázta őket..,,,Mit lehet ehhez még hozzá tenni ?
Eriksson
@1magyar: Ehhez nem tudok mit szólni, de biztos van valami svédcsavar a történetben. Ha olyan jó állása, fizetése volt, nem létezik, hogy csak ennyi ellátást kap. Ha pedig csak ennyit kap, akkor nem biztos, hogy igaz amit állít magáról.
1magyar
@Eriksson: Ha nem így lenne nem állna ki az ország elé. Leírta végig mi történt vele.De nekem is ez a tapasztalatom.
A szocik a rokkantakat jobban megbecsülték, de ezek még aki a munkába rokkant bele azt sem.
Eriksson
@1magyar: Azért az sokat elmond, hogy a lányát elküldi a mamához, ő meg felveszi a családi pótlékot. Miért nem költözik ő is a mamához, olcsóbban kijönnének. Pl. nem kéne külön rezsit fizetni.
1magyar
@Eriksson: A házára akkor is kell a kölcsönt fizetni. Gondolom kis kertje is lehet.
lampa laz
@Clavigo: így van ahogy írod. Bár én nyugdíjas-dolgozó vagyok, de annyi pénzt nem tudnának adni, hogy erre a "buckalakóra" és bandájára szavazzak, "mert hülye azért nem vagyok Media Markt."
Eriksson
@1magyar: Az az ű dóga. Igényelje meg, hogy a részleteket fizesse az önkormányzat. Vagy kérjen ingyen lakást. Meg járjon ingyenkonyhára. Más, aki családos, hogy oldja meg?
1magyar
@Eriksson: Ebben igazad van. Menjen utána. Mert sok minden jár, amiről nem tudunk. Az elutasító levéllel a kezében már kezdhet valamit segélyek ügyében.
justhpeter
Az ország legostobább házmestere Kövér. Ráadásul amnéziás is, nemcsak aljas és hülye.
Borsodi
Büdös az öndicséret!,de azért sokan levágnák a kezüket,hogy rájuk szavazott.Igaz Mészáros Lőrincnek írják, de valójában Orbán Viktor jól teljesít.
www.youtube.com/watch?v=GJpQ91-lRug
human
80 ember talán, ha hazajött a kormány hazacsábító programjára. Szóval teljes a csőd. Ukránok persze még jöhetnek. A szlovákok és románok meg köszönik, inkább nem.
human
Öndicséretről jut eszembe. Ma a királyi rádióban hallom ahogy beszámolnak a legutóbbi közvélemény kutatás eredményéről, mi szerint a magyarok többsége idegengyűlölő. A műsorvezető felvetette, hogy ezek a számok sántítanak. Aztán a meghívott kutató elmondja, hogy szerinte irányítottak voltak a kérdések és elmondta, hogy szerinte mi lett volna a helyes kérdéssor, ami pont annyira volt irányított, mint az eredeti kérdéssor.
Na de ez után jött a hab a tortára. A másik vendég azzal állt elő, hogy a közvélemény kutatóknak nem lenne szabad negatív üzenetek közvetítenie a társadalom felé. Mit is jelent ez? Tehát az elvárás a kutatók fele, hogy csupa olyan kutatást csináljanak, ami csupa pozitív eredményt hoz ki. Mert miért is terhelnénk a társadalmat a valóság rossz oldalával.
not me
www.youtube.com/watch?v=2GBqXT2fwbQ

kövér lászló, a vérgeci kommunista.

Ebből táplálkozik a vérgeci. - ,mert csak ezt ismeri.
kovér lészló a latens kommunista.

Már egy kommunista sincs Magyarországon, csak a fidesz párton belül van az összes.
Az ügynöklistát miért nem merik kiadni?
namihami
Ismét rosszul lettek leosztva a szerepek. Ezt a tömjént a Gazdának kellett volna a nép közé hinteni, hiszen a mondás is úgy tartja:
Minden cigány a maga lovát dicséri!
JAJMÁR
Mit csinálhatna mást, ha dicséretet akar hallani?
Desischado
Már mindent elmondtatok, annyit tennék hozzá, hogy naponta szembesülök vele, hogy mekkorákat hazudik ez a köteles. Bár már a börtönbe masírozna, mintsem a Parlamentben hazudozzon folyvást!
telegdilaci
Ezek annyira hozzászoktak a reggeltől estig hazudozáshoz,hogy igazat,nem is tudnak mondani! Javaslom a nagy bajusznak hogy,nézze már meg egy melósnak,a bérfizetési papírját és azután pofázhat,a reálbér növekedésről,az Ő bérük 6-év alatt biztosan az egekbe emelkedett,meg amennyit még mellé szereztek! 10-évvel ezelőtt,több pénzt vittünk haza mint most,ahogy kormányra kerültek azonnal,el vették az adójóváírást,ami jelentett is valamit,azoknak akik már felnevelték a gyerekeiket! most viszont,semmilyen,családi adókedvezményt,nem tudunk igénybe venni! Erről ennyit.
karma1
@Clavigo: 13.34-re...Nekem nem hianyzik a ruhes macska,... Pedig ilyenkor itt szokott lenni, es mezezni szokta rendesen a nyalogany partjat...
tutajos
Tudta?
Öndicséret büdös !
"Na, ugye!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.