Egy évvel korábban még Donald Trumpot szidta, most már azt állítja, az amerikai-magyar kapcsolatok virágba borulnak majd, miután az új amerikai kormány működésbe lép. Connie Mack IV szerint Trump Orbán tanácsát is kikérheti, ha európai ügyekről van szó, mert a magyar miniszterelnököt nem csak Magyarország, de Európa vezetőjének tartja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Hogy miért nem bírja elvinni maga mellé főállású szaktanácsadónak? Egy ország /kivéve Kusovszkinét és bringást/áldaná a nevét!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@karma1: ..:) :) és egyszer csak megépül Fesőcsutkán az Orbán-tower is..:) :) :) :) :)
karma1
@Clavigo: Nem inkabb a Feher Haz melle kellene a csuti kisvasut? Tudod, eloszor Bicskeig, aztan Lovasberenyig,... aztan Washingtonig?
Clavigo
@karma1: Igazad van...:) :) Mind ez felül számlázva,,,mert ott is nagy a család,,,,,és úgy megépítve,,hogy évente renoválni kelljen...:) :) :) :)
nevemnick
Most még azt sem tudom eldönteni, hogy jól kezdődik e vagy sem ez a napom...
Mármint, hogy a vezír Magyarország és Európa fővezíre...
Miben b+?
Ha valaki tudja, tájékoztasson.
Clavigo
@karma1: Summa-summárum...Az amerikai " kiccsókának " tényleg van mit tanulnia,.. :) :) :) :)DDD :) :)
simmering73
Ezért is nem fért bele a meghívott 120-as keretbe, mert annyira bírja a csávót. Szerintem azt se tudja kiaf@szom ez a csóka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.