Egy évvel korábban még Donald Trumpot szidta, most már azt állítja, az amerikai-magyar kapcsolatok virágba borulnak majd, miután az új amerikai kormány működésbe lép. Connie Mack IV szerint Trump Orbán tanácsát is kikérheti, ha európai ügyekről van szó, mert a magyar miniszterelnököt nem csak Magyarország, de Európa vezetőjének tartja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Hogy miért nem bírja elvinni maga mellé főállású szaktanácsadónak? Egy ország /kivéve Kusovszkinét és bringást/áldaná a nevét!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
"...mert a magyar miniszterelnököt nem csak Magyarország, de Európa vezetőjének tartja" - sőt, "hogy Trump akár Orbán véleményét is kikérheti"
Túl mélyre nyalt a képviselő. Van az a pénz...:)
adrenalink
Hogy miért nem bírja elvinni maga mellé főállású szaktanácsadónak? Egy ország /kivéve Kusovszkinét és bringást/áldaná a nevét!!!
Clavigo
Muha-ha-ha-ha-ha-ha...Ez a faszi túl tesz a hazai, nemzethhy "végbélfényezőkön "...:) :) :)
bakegya
MACK-barátunk máris nyalja a sót!
Ű...még nem tudja,hogy csakkk orbán seggfoltját találja ottan,kövéren vastagon,de majd megtudja.
karma1
Jon a Feher Hazbol a telefon orbannak: "Hallo, mr orban, itt trump elnok beszel. Szeretnem kikerni a tanacsat, milyen szinu nyakkendot vegyek ma fol, pirosat vagy keket? Koszonom, nagyot segitene."

Mert kb. max ezt fogja tole kerdezni, de hogy mast nem, az szinte tuti.
(Na jo, talan meg azt, hogy hol vette occson a pengesdrotot, oszt jonapot)
karma1
@Clavigo: A neve utan itelve inkabb picha ez a valaki, mert "Connie",... de szerintem mar az Isten penzet is megkapta a seggnyalasert. (Volt ebbol valamilyen balhe is, hogy nyilvanossagra kerult, hogy mennyit kap a lobbista, es azert borult ki a bili, mert azert a rengeteg penzert nem lobbizott elegge Magyarorszagert). Csak mar nem emlexem a cikk reszleteire, annyira marhara nem erdekel...
Clavigo
@karma1: Orbán meg majd ""tanácsol "...A propagandát nyomassad,,,,oszt jó napot.:) :)
Clavigo
@karma1: Igazad van...Csak utólag néztem rá a nevére..:) :) :) A címnél tovább nem tudtam olvasni,,,a röhögéstől.. :) :) :) :)
karma1
@Clavigo: Nana', tudod, amikor az elefant meg az egerke mennek at a hidon es az egerke megkerdezi az elefanit: "Hallod, hogy duborgunk?" Most is kb errol van szo...(Max...)
Clavigo
@karma1: ..:) :) és egyszer csak megépül Fesőcsutkán az Orbán-tower is..:) :) :) :) :)
karma1
@Clavigo: Nem inkabb a Feher Haz melle kellene a csuti kisvasut? Tudod, eloszor Bicskeig, aztan Lovasberenyig,... aztan Washingtonig?
Clavigo
@karma1: Igazad van...:) :) Mind ez felül számlázva,,,mert ott is nagy a család,,,,,és úgy megépítve,,hogy évente renoválni kelljen...:) :) :) :)
nevemnick
Most még azt sem tudom eldönteni, hogy jól kezdődik e vagy sem ez a napom...
Mármint, hogy a vezír Magyarország és Európa fővezíre...
Miben b+?
Ha valaki tudja, tájékoztasson.
Clavigo
@karma1: Summa-summárum...Az amerikai " kiccsókának " tényleg van mit tanulnia,.. :) :) :) :)DDD :) :)
simmering73
Ezért is nem fért bele a meghívott 120-as keretbe, mert annyira bírja a csávót. Szerintem azt se tudja kiaf@szom ez a csóka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.