Európa nem engedheti meg magának, hogy évről évre migránsok milliói érkezzenek a területére illegálisan – jelentette ki a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Kovács Zoltán azt mondta: onnantól kezdve, hogy tömegessé válik a migráció, csak a következményeivel lehet foglalkozni. Magyarország ezzel szemben az illegális bevándorlás okait próbálja megszüntetni.

A kormányszóvivő szerint "nagyon komoly erők" akarják elfogadtatni a kötelező betelepítési kvótát az európai uniós vezetők brüsszeli csúcstalálkozóján. Kovács úgy vélte, a visegrádi négyek együtt állnak ki a mechanizmus ellen, és egyes államok tavalyi felelőtlenségéért nem szabad egész Európának felelősséget vállalnia. Arra már nem tért ki, hogy szerinte milyen államok tesznek így.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Majd ez a vakegér fogja megmondani, hogy Európa mit engedhet meg...
Soros-ösztöndíjat visszafizette már?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Hozzák a problémáikat az EU-ba és itt folytatják. Minél többen lesznek a fekák, annál durvább lesz és ártatlan emberek halnak meg. Mi a fenéért jönnek ide? Ott van a rengeteg terület, ahol a hasonló felfogásúak élnek.
Én egy szigetre vinném őket, jó távol Európától. Ott összeengedném őket és a fele pillanatok alatt hirtelen normálisan látná a dolgokat. Az ilyenek potenciális tömeggyilkosok, nem csak a múltban, hanem a jövőben is. Semmi szükség rájuk a társadalmunkban.
verőce21
@aremy: (22:38) Talán librettistát akartál írni. He?
nezelodo
@verőce21: Még szerencse, hogy a mi honfitársainkat nem így fogadták a szomszédok, és a távolabbi országok 1956-ban. pedig azok között is bőven voltak szélhámosok, bűnözők, a politikai üldözöttek voltak arányaiban kevesebben.
aremy
@verőce21: de azért tudtad értelmezni és ez a LÉNYEG!!
1magyar
@verőce21: Ott van a rengeteg terület, ahol a hasonló felfogásúak élnek. Bizony nagyon helytálló az írásod.
Miért nem a saját muszlim testvéreikhez mennek?
Ki érti ezt?
A vén banya és a sleppje a kontinens árulói.
magyarbakancs
"Kormányszóvivő: Európa nem engedheti meg magának a migrációt"
Aki akar befogad menekültet aki akar nem.
Mi meg uszítunk még az olimpia alatt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.