Andor László közgazdász, volt uniós biztos lehet a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje 2018-ban – írja a Magyar Idők, több vezető szocialista politikusra hivatkozva. Andor mellet szól állítólag, hogy ő egy „tiszta ember”, munkásságát elismerik és nem keveredett botrányba.

Magyar Idők: Andor László lehet a baloldal kormányfőjelöltje

A kormánypárti napilap szerint a háttérben már megkezdődött a baloldali miniszterelnök-jelölti keresése. Andor László mellett állítólag nem csak az MSZP, hanem a Demokratikus Koalíció és az Együtt is kiáll. A lap megjegyzi, hogy Andor 1998 óta az MSZP közgazdasági tagozatának vezetőségi tagja, 2005 óta tiszteletbeli társelnöke. 

2005 és 2010 között a londoni székhelyű Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) igazgatósági tagja volt. 2010–2014 között az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi összetartozásért felelős biztosaként tevékenykedett.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Emlékszem, az előző választáskor is felmerült a neve. Ha azóta is tisztességgel teszi a dolgát, támogatni fogom!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@gulyasgyula: Van egy rossz hírem! Mások is éltek akkoriban, és voltak kapcsolataik. Volt aki élt, volt aki visszaélt velük.Illetve még ma is remekül él belőlük.
Yoda69
@gulyasgyula: 2002-ben Megyesi bukasa utan kerult Gyurcsany hatalomra. Atvett egy nagy rakas sz@rt tapasztalatlanul, zoldfuluen. Ettol fuggetlenul szerintem eleg hatarozott volt.

Aztan 2006-ban, amikor ismet megverte orbant, megprobalt rendet tenni. Ezt mint irtabb fentebb megpuccsoltak, a tobbit tudjuk.

Viszont meg mindig nem irtad le neked mi okozott benne csalodast.
Béla333
Gyurcsány miniszterelnökként és az MSZP pártvezetőjeként semmit nem tett azért, hogy megszüntesse a Fidesszel való háttér mutyikat, a közpénz lenyúlásokat, tisztává tegye a fertőzött politikai közéletet, nem állította meg az országból való pénz kiszivattyúzást offshore cégeken keresztül, ami az államadósság többszörösét is kitette.
Nem tárta fel a 2006-os események hátterét, nem csukatta le azok felelőseit, a szellemi felbújtóit.
Gyakorlatilag úgy tűnt, hogy nem csinált semmit!
Most bezzeg fennhangon hirdeti, hogy aki ezeket szóvá teszik, azok mind-mind Orbán szekerét tolják, meg egyébként senki ne aggódjon, senkinek nem kell majd börtönbe vonulni.
Hogy kinek a nevében ad felmentést a politikusi bűnözőknek, nem tudom?!
Most is úgy tesz, mintha ő fújná a passzát szelet!
Ennyi gond van Gyurcsánnyal - a mai napra!
Desischado
Drukkolok neki, és kiváncsian várom, mekkora lesz a fidesz szennyáradata. De ha nincs sötét múltja, akkor orbánék bajban lesznek, nem lesz miért mocskolni! Remélem, végre lesz valami, mert ez a helyzet tarthatatlan!
gulyasgyula
@Nessy: @Mirabilis: @Yoda69: ..Köszönöm az eddigi írásokat de részemről ezt a témát kibeszéltük a több szöveg felesleges ..Én befejeztem ..Inkább valami mással foglalkozom . ..Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok ..
tutajos
@gulyasgyula: Tudta?
Ehhez a témához kapcsolódva ma délelőtt kértem az Origót, hogy leközölne egy véleményt-reagálást Andor Lászlótól?
Reakció:- 1perc alatt eltüntették a (ál)hírt az oldalról !!!
Hajrá Mélymagyar Illibsi akoltársak!
"Na, ugye!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.