Tulajdonképpen nem igazán volt még arra példa, hogy egy szervezet éléről egy évig ne jelentkezzen egy támogatás gondozója, majd vizsgálat induljon ellene, és ennek fejében az adófizetők pénzéből ki is fizessék a szürke ködben felszívódott százmilliókat. Az Emmi mostani bejelentését nyugodtan bélyegezhetjük történelminek. A támogatással kapcsolatban pedig arra emlékeztettek, hogy a kormány eddig több mint ezer milliárd forint összegben vállalta át a települési önkormányzatok adósságát. Ezzel is nyomatékosítva, hogy teljesen rendben van Flóri sarának tisztázása.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ezt6 is le fogja nyúlni a büdös cigó...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Egy esetben már elnöki kegyelemben részesült a főpurdé, most meg a köz fizesse ki az eldorbézolt milliókat? Anyátokat, azt a hernyótalpast!
volvós
Ezt6 is le fogja nyúlni a büdös cigó...
cs.n.
Örülök, hogy ehhez is hozzájárulhattam, b.sszátok meg. Én egy büdös fityinget sem kapok az államtól, nem jár nekem se fizetés, se kedvezmény, se semmi az államkasszából. Csak befizető vagyok, és rettentően örülök az ilyen híreknek, hogy még a bűnözők által okozott hiányok pótlásához - ha csak kis mértékben is- , de hozzájárulhatok. Magyarország erőlködik!
lampa laz
Akkor amit ellopott a putrilakó, azt most mind megtarthassssa, mert a tesvér beteszi a hiányt a kasszába?
karma1
Es meg most sem rugjak valagba ezt a szemetet. (Nem azert, mert cigany, hanem azert, mert bunozo. A kettonek nem kellene szuksegszeruen fednie egymast: boven vannak tisztesseges, dolgos ciganyok is. Az ilyen szemetek miatt meg rosszabb elbiralas ala esnek. flori egyedul tobbet artott a ciganyok integraciojanak, mint az elmult 700 eves itteni tortenelmuk.)
karma1
@nyanya001: Az oldal nem talalhato... Mi van rajta? flori a vityaval seggrepacsizik a fuggony mogott? Mert akkor ertheto, hogy eltunt a netrol...:o))))
sokanvagyunk
Adják Erzsébet-utalványban! - talán jobb helyre kerülne...
Clavigo
@lampa laz: Dehogy...A Mengyi-Voldemort ráta szerint 50-90 % " visszajár.. :) :) :):) :) :) "" Ingyééééé nem védik,,,még az Ikertesót sem.. :) :) DD :)
jancsipapa
Kis segílyke az egyik cigánytól a másiknak . A mi pénzünkből ...
CsipkeRózsa
@karma1: az a baj, hogy nem közvetlenül ment a kasszába az összeg, így további lehetőség adódik, hogy lenyúlja. A szokás nagy úr.
karma1
@nyanya001: Megnyilott! De nem lajkolni szeretnem, hanem a ket kezem koze kapni a pokhendi horcsog fejit... oszt utemesen beleveregetni a fejet valami kemeny targyba, mondjuk az aszfaltba...
Béla333
Keverednek itt a fogalmak: nem a Fidesz fizeti ki az adósságot, hanem a kormány, az állam, így tulajdonképpen mi mindannyian.
Ha a Fidesz fizetné, egye fene, de én nem akarom az ellopott pénz rám eső részét sem kifizetni!
karma1
@nyanya001: Hahaha,... Ha a zacskoragasztast is egy lepcsofoknak tekintjuk a "munka vilagaba" ?...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.