Európa egyik legjobb közgazdasági egyetemén tanul Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök fia, a 19 éves Tamás. A tandíj és a kollégium nagyon drága – írja a Borsonline.

Az észak-olaszországi Milánóban lévő Bocconi Egyetemet a kontinentális – azaz Nagy-Britannián kívüli – Európa legjobb közgazdasági-üzleti egyetemeként tartják nyilván. Idén szeptembertől itt kezdte el a három­éves, angol nyelvű alapképzést közgazdasági szakon Gyurcsány Ferenc fia, Tamás.

Gyurcsány a Borsnak úgy nyilatkozott: a fia egy évig járt gimnáziumba az Egyesült Államokban, ami után azt mondta, hogy nem akar többet angolszász országban tanulni. Így jött a képbe a Bocconi, ahová egy rendkívül nehéz és bonyolult felvételi eljárás után jutott be a fiú.

Gyurcsány elárulta: évente mintegy hárommillió forint Tamás tandíja. Ráadásul a kollégium is drága, több mint egymillió forintba kerül évente. Tamás egy kétszobás apartmanban él, szomszédja egy olasz egyetemista.

115 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
nem tanulhat mindenki itthon gázszerelőnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
@Yoda69: a bolhás az nem pedigrés eb pedig én azt hittem .ezek szerint csak egy szőrös talpú veszett kutya.
Lepényleső
Itt ebben az esetben nagyon sok pénz megmaradna,ha több a mostaniaknak sem jutna?
evacica
Van még egy nagy különbség, Gyurcsány a vagyonát nem mint politikus szerezte ellentétben Orbánnal.s akinek a saját lábán álló lánykája egy fél évért uszkve 15 milliót fizetett Svájcba! Egyébként a legjobb befektetés a gyerek, és Gyurcsány már többször említette, hogy egy valamin nem spórol a gyerekei tanitatásán! Nagyon helyes amit tesz.
kukac50
Lehet,hogy majd Ő váltja le Orbánt!
PJProby
@kukac50: Legfeljebb az alsógatyáját.
qxy
Lopott annyit hogy kifutja nem?? A harmadik füles után ő is be vallaná hogy ez a pénz is az állam kasszából hiányzik.A tekintetén is látszik hogy szorgos becsületes ember.
Na ez van messze nem a karácsony.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.