Ausztráliába is küldött karácsonyi Erzsébet-utalványt a kormány – tudta meg az RTL Híradója.

Az MSZP-nél azt mondják, nem értik, miért kell külföldre kiküldeni az utalványt, ahol nem tudják felhasználni. Az ajándékból több mint 70 országba jutott, a kézbesítés 52 millió forintba került.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint a kormánynak az volt a célja, hogy lakcímtől függetlenül mindenki megkapja az utalványt.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Automatikusan küldték, arra nem gondoltak, hogy külföldön nem tudják beváltani. Itthon pedig a nyereséget azok után az utalványok után is megkapta a kibocsátó és forgalmazó cég. Na, és a postai költség sem számít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Eriksson: Az azonban elképesztő, hogy az EU a GDP kb 4,4%-át adja évenként és emellett a növekedés 5 év alatt csak kb átlag évi ~2% volt, szumma 9-10%.
Hol a különbözet? Ellopják! Arról nem beszélve, hogy a siker hazudozásokkal mennyit ártanak az országnak mert elfedik a valóságot, agymosottak bezabálják a sikerpropagandát, zsugorodik, nem nő! Látható a magyar gazdaság önerőből 6. éve csökken EU-s támogatás nélkül, ami ki is bukott amikor valami oknál fogva késett a támogatás, rögtön negatívba váltott a változás.!! Nem véletlen, hogy a régiós államok elhúztak mellettünk, ott 2010 óta megvolt a kb 20-25% növekedés ott nem loptak annyit. Itt kb. évi 1000 mrd-ot lopnak el, viszik offshorba, ennyi közpénzt magánosítanak.
Az nem indok, hogy a másik is lopott. A tények viszont tények maradnak. A handabandázásnak, nyugodj meg vége lesz! Az elért eredményeinkre miért nem válaszoltál te agyhalott !
Eriksson
@Eladott Ország: Akár be is fejezhetjük az eszmecserét, mert egy agyhalott soha nem fog szót érteni egy másik agyhalottal.
Eriksson
@Eladott Ország: Azért még utoljára bemásolom ide Neked Béla333 hozzászólását:
@Nessy: 12.44
Nem az a lényeg, hogy ki mikor született, ezt biztos te is megértetted, csak teszed itt a tudatlant!
Ki vett részt tevőlegesen vagy csak úgy, hogy nem tett semmit ennek a megakadályozásáért, pedig tehetett volna?:

"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
www.hirarena.com/a-teljes-allamadossag...

Itt azért nem arról van szó, hogy ki mikor született...
...
Érdemes megnyitnod a linket is...
Gyuri Géderről
Több országba üzembe helyeztek Erzsébet utalványt beváltó automatákat. Egy utalvány egy lafasz, a méretet az utalvány értéke határozza meg.
Az automatákat Vajna compani üzemelteti, természetesen adómentességet élvezve.
Eladott Ország
@Eriksson: Én nem a 80-as évekről, hanem 2010-től írtam.
Eriksson
@Eladott Ország: Persze, terelsz. A tény akkor is tény marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.