Alkotmányellenesek a közigazgatási perrendtartásról szóló törvény közigazgatási felsőbíróságra vonatkozó rendelkezései - mondta ki az Alkotmánybíróság (Ab) pénteki nyilvános határozathirdetésén, összhangban Áder János köztársasági elnök indítványával.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A parlament 99.9 % jogász végzettségű, érdekes hogy ennyire nem ismerik a saját szakmájukat, ha kőművesek lennének egy tyúkól építését se lehetne rájuk bízni, mert összedőlne az is!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Most lehet elgondolkozni, hogy az LMP-nek volt-e igaza az alkotmánybírók megválasztásánál!
Persze akik akkor telei torokból üvöltöttek, most mélyen kussolni fognak!
Pergető
Nem arról volt szó, hogy nem szabad megszavazni őket, mert a Fideszt fogják szolgálni?
Na ez a kijelentés vált most hiteltelenné!
Eladott Ország
"És látá Isten, hogy jó a világosság; és elválasztá Isten a világosságot a setétségtõl."
"Szeretném azt hinni, hogy ezt már biztosan nem lehet benyeletni a lábtörlőnek nézett magyar
közvéleménnyel, a szakmával, az értelmiséggel. Az a baj, hogy már a kopaszok választási irodai műveleténél is azt hittem. Meg amikor megcsinálták a trafikmutyit. Meg amikor Matolcsy
családi vállalkozást csinált az ország jegybankjából. Meg a Ligetben történt erőszaknál. És
korábban annyiszor. Valójában szinte naponta. Sokszor reméltem, hogy egyik ­másik égbekiáltó disznóságuk elkövetésekor a szekta is felébred és betelik a pohara. Hogy a jogállam, a törvényesség, a demokrácia ilyen jellegű semmibe vétele, amire az elmúlt hat évben hetente szolgáltattak példát, az ország ilyen gátlástalan kirablása és az, hogy már a látszatra sem adnak, miközben legalizálják a bűzt, már egy tisztességes, becsületes, józan fideszes szavazó számára is vállalhatatlan."
kissé felnőttem
Röviden : öngól, nem kell hozzá igazságügyi miniszter mert Ő sem makulátlan csak ugy látszik nem azonos a Mindenhatóval, lehet tovább álmodozni, kiváltságokról majd máskor
bencemacska
Mert itt már a ló is kilógott, nemcsak a lóláb!
Akkor éppen meneszteni készültek Ádert, aki nem akart becstelenül búcsúzni!
quadrocopter
Hétfőtől megszűnik (K)áder és a hivatala, mert a "magyar embereknek joga van tudni" hogy miből él, ki pénzeli és miért nem tapsikol állandóan a hibban gagyi ( jogász végzettségű nulla viktor !!!) ötleteihez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.