Még jó, hogy a karácsonyi botrány után lecserélték a szerkesztőség vezetését. A karácsonykor átírt Orbán-interjú megjelenése után a Mediaworks tulajdonába került Pannon Lapok Társasága pont arra hivatkozva rúgta ki a veszprémi Napló szerkesztőségének vezetőit, hogy nem figyeltek eléggé, mi jelenik meg nyomtatásban. A megújult lap most egy Hitler-viccel szórakoztatja az olvasóit:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Így mulat egy igazi illiberális fasztariszna.
karma1
Nem kell nekunk migrans, talalunk mi a magyarok kozott is utalnivalo embereket...
es csodalkozik a magyar , ha kulfoldon mindenhol utalnak bennunket... En mar nem...
Eladott Ország
"Nem csupán az a lesújtó, hogy ezt a botrányos szart leközölték, hogy viccesnek találták, hanem hogy – mint korábban annyiszor – most sem értik, mi a baj ezzel. Egészséges humorú és erkölcsi tartású ember egy közéleti lapban, egyáltalán semmilyen lapban ilyet nem hoz le. Akkor sem, ha főállásban a kormány seggét kell nyalnia, és örömmel vállalta e nemes küldetést. Aki legyint, vagy mentegeti ezt az ótvar, a viccel és a humorral köszönőviszonyban nem lévő, a legordenárébb polgárpukkasztáson is túlmutató ízléstelenséget, az nem érti a közismert előítéleteken alapuló vicceskedés meg az emberiesség ellen irányuló bűncselekményekkel való gusztustalan poénkodás között feszülő különbséget.
Ne cifrázzuk: vannak dolgok, amelyekkel nem viccelünk és vannak dolgok, amelyeket akkor sem nevezünk viccnek, ha a sarki kocsmában részegen hőzöngés közben, a törzsvendégek és cimborák kitörő harsány hörgése esetleg arra enged is következtetni, hogy de nagyon
megmondtuk a tutit. Az emberi életek önkényes, megbocsáthatatlan kioltásából akkor sem
kreálunk bűzös, az egészséges humorral párhuzamos univerzumban futó izzadságszagú
viccrovatot, ha otthon, titokban egyébként kultiváljuk ezt a fajta trágyaízű jópofizást."
karma1
@r2d2: KOmolyan? Ez tenyleg nem veszes? Ez egy jo vicc szerinted???
namihami
@r2d2: Tényleg! Tényleg? Ez olyan ""humoros"" volt, hogy ""belehaltunk"" a röhögésbe.
Vizsgálj fölül. Érdemes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.