A Magyar Kétfarkú Kutya Párt a Momentum Mozgalom olimpiarendezés-ellenes aláírásgyűjtéséhez csatlakozva plakátkampányt kezdett szervezni, arra kérte az embereket a Facebookon és a honlapjukon, hogy küldjenek nekik egy kis pénzt, amiből NOlimpiás plakátokkal áraszthatják el Budapestet.

A 444 rákérdezett, hogy állnak most, és kiderült, 7 millió forintot dobtak össze az emberek egyetlen nap alatt a kezdeményezésre.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@lampa laz: Szerintem ez nem budapest, hanem az ország ügye. Nem csak a budapesti dolgozók befizetett adóforintjait lopják és basszák el pár elmebeteg cezaromániás zigóta agymenésére, hanem minden magyar verejtékkel összegürcölt pénzét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@Horizont: Mivel a kubatov lista létezik, az alapján legyen olimpia: de fizessék a budapesti fidesz-kdnp szavazók. Feleljenek a teljes vagyonukkal. Nem bánom, a hozadéka is legyen az övék...
Cefi
@Horizont: Sajnos tisztában vagyok vele. De azért álmodozni lehet, nem? Vagy én nem merhetek nagyot álmodni? :-)
lampa laz
@Horizont: én is annyira, de annyira szorítok ezeknek az értelmes fiataloknak, és örülök, h végre talán lesz remény arra, h ők megmozdulnak és tiszta lappal, söprik el ezeket a szemeteket az útból és hozzák el a változást. Bár a tetvek mocskos médiája, amit értelmes ember nem olvas, már kikezdte őket.
justhpeter
Nincs semmi baj. Magyarország erősödik. Igaz, hiszen a tetves médiát is mi fizetjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.