A Duna Worldért felelős prominensek Szingapúrba és Új-Zélandra utaztak, hogy a helyszínen mérjék fel az ottani magyarság igényeit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ahogyan ugye bizonyos Madách drámaszerző írta egyik, régebben viszonylag ismert dolgozatában, az első színben – „Be van fejezve a nagy mű, igen. / A gép forog, az alkotó pihen. / Év­milliókig eljár tengelyén, / Míg egy kerékfogát ujítni kell.” Csak hadd írjam még ide, hol, milyen körülmények között játszódik a jelenet, hangsúlytalanul, igazán magam sem tudom, miért: „A mennyekben. Az Úr dicstől környezetten trónján. Angyalok serege térden. A négy főangyal a trón mellett áll. Nagy fényesség.” Ejjjj… de jól el tudnék ízléstelenkedni ezzel most… a négy főangyallal, meg a sok térdelővel… no de ne… sok ám a dolog. Szóval elkészült a Nagy Mű, alighanem. Illetve vannak még nagyon apró csiszolgatni valók, de
nagy luxus lenne, ha ezekkel Ő Maga bíbelődne. Ezért is mentek, önként, hősiesen vállalva a
nagy utazás embert próbáló fáradalmait is, a „közmédia” vezetői (hadd büszkélkedjünk már
velük név szerint is: Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató vezérigazgatója és Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató televíziós szolgáltatási igazgatója) az új ­zélandi Auckland­be, hogy az ügy súlyának megfelelően személyesen adjanak tájékoztatást a Duna World programjáról a kint élő, nyilván élénken érdeklődő honfitársaknak. Akiket persze (ha jól tudom, Új­ Zélandon mostanában van május elseje) egyúttal arról is megkérdeztek, mit szeretnének látni a továbbiakban a televízióban – állítólag a kint élők 99.987 ezreléke már alá is írta azt az önkéntes alapon spontán kinyomtatott petíciót, amelyben tiszteletteli határozottsággal kérik, hogy a Duna World csatorna a továbbiakban lényegesen több információt adjon a magyar nemzeti kormány fergeteges sikereiről, az ország példátlan fejlődésének megannyi apró, hétköznapi momentumáról, a miniszterelnök napi jó cselekedeteiről, hősiességéről, gógyijáról – továbbá hangot adtak annak a vágyuknak is, szeretnék, ha vágatlanul élvezhetnék Németh Szilárd, Kósa Lajos, Tállai András és sokan mások összes beszédét."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@eszegfu: .
Az, hogy az a bizonyos RT-nak tagja vagy részvényese a Magyar állam is attól még nem közmű...mert Rt formában csak Rt tud működni...szóval az RT pénze nem közpénz
eszegfu
@Csizmás Kond: 15:41 Sajnálom, de nem "is" a részvényese az állam, hanem csak ő. Meg aztán a 230 millió Ft (ha jól emlékszem az összegre) értékü részvényt az Rt saját maga bocsátja ki -- vagyis a tulajdonos állam -- és mivel Zrt, azaz zártkörü, igy senki más nem vehet részvényt ebből a "vállalkozásból", tehát a tőkéje, annak nyeresége, ill. vesztesége csak az államé, tehát szerintnem közpénz. Egyébként utána nézhetsz mindennek, hiszen az adatok"nyilvánosak". Na meg egy Zrt-nek ugy általában: hogyan alakul, hogyan müködik, stb. érdemes "körbejárni". Nem kötekedek és nem is kivánom, hogy elhidd, amiket irok, ezért is ajánlom Neked.
Csizmás Kond
@eszegfu: Nem akarom én tőled elvitatni a tutit, viszont egy RT ugyan alakulhat közpénzből de tovább már a sajátjából gazdálkodik...különben nem neveznék annak, tehát ha kikereste az utazásra a pénzt az ő baja hogy azt elutazza vagy szétosztja.
Amúgy minden média sokat utazik , miért pont ő nem tehetné meg ?
eszegfu
@Csizmás Kond: A "tutti" nem nálam van, hanem a Vodafone-nál!:)) Egyébként van benne logika, amit irsz, csakhát mint mindenben ebben is ellentmondanak a számok a logikának.
Csizmás Kond
@eszegfu: ...a szájak mondanak ellent...:)
quadrocopter
Alaszkában még mindig nincs magyar nyelvű műsor, oda miért nem bandukoltak el parazita potyásék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.