Vidéki roadshow-ján nem fukarkodik a nagyívű fejlesztési ígéretekkel a kormányfő, eddig szavakban már mintegy 2500 milliárd forintot költött el. Erre a fedezetet szerinte a gyors növekedés adja majd. De sehogy nem jön ki a matek.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Még annyiféle adónem létezik! Egyébként is, hol van az előírva hogy az igéreteket teljesíteni kell? Lényag az újraválasztás, aztán majd jöhetnek a migráncsok, "emúttnyócév", Gyurcsány, Soros, meg egyébként is, aki mindent elhisz, az így járt!
Nessy
Még annyiféle adónem létezik! Egyébként is, hol van az előírva hogy az igéreteket teljesíteni kell? Lényag az újraválasztás, aztán majd jöhetnek a migráncsok, "emúttnyócév", Gyurcsány, Soros, meg egyébként is, aki mindent elhisz, az így járt!
karma1
Draga 168 Ora! Hany eves vagy? Es meg hiszel a mesekben? Hat orban basi olyan szegeny sose vo't, hogy igerni ne tudott volna...Most is csak ugyanazt csinalja, amit az orszag tobbi reszeben mar vegigcsinalt.

Apropos: miert is fogja vajon a Dunaferr ugyet targyalni putyin putyinovics vlagyimirral??? Mi a f@sz koze van ahhoz a gyarhoz, aminek te igerted meg, orban, hogy nem teszed az utcara az embereit, megmented a csodtol? Arra hol a love? pedig arra nem is 2500 milliard kellett volna...
qxy
Meg lesz az a pénz kérem. A magyar össze dobja erre hivatott. nem???A kormány meg felét ellopja. hisz ők meg erre hivatottak. hol itt a baj?
Kurva anyjukat. amikor a vállalkozásom otthon nagyon ment,( egyedüli vállalkozás volt az országban) Ki találták a faszok hogy mennyi legyen az adóm. Szó szerint ki találták. meg is született, 100,000 ből, 80 ezer lett az adóm. Hajnal kettőtől dolgoztam este hatig, hétig.Hétfő szabad.Ja, ez a napi tiszta bevétel volt. Abba kellett hagynom. Azért keljek hajnalba hogy ennek a szemét bandának ennyi pénzt adjak csak úgy? Na nem.
Eladott Ország
Honnan szedi a 2500 milliárd forintot? A szociális kiadásokból további lefaragásából az életszínvonal további nyomorításából. "Gondolom, Matolcsyval találtak néhány piros pöttyöt egymás seggén. Mindeközben itt van egy morálisan és gazdaságilag is lepusztult ország, aminek a korrupció az államformája, rántotthús az alakja, de közben sok embernek krumplis tészta a napi betevője és luxusnak számít, ha be tud fűteni legalább egy szobában. Az uniós forrásokból meg lehetett volna erősíteni a gazdaságot, saját ipart lehetett volna létrehozni, fel lehetett volna zárkóztatni a vidéket és rendbe lehetett volna tenni az oktatási rendszert, de ebből semmi nem történt meg. Külföldi cégeknek ágyaz a kormány, a magyar kis­ és középvállalkozókat rommá adóztatja, a munkavállalókról a bőrt is lenyúzza, a betegeket, öregeket, rokkantakat lerúgja a Tajgetoszról. A munkaerő menekül, Orbán küzd a bevándorlók ellen, közben már több, mint 10 000 ember kapott pénzért letelepedési engedélyt és hastáncot jár a komplett kormány az ukrán munkavállalóknak, hogy jöjjenek ide dolgozni, mert nincs melós. Én nem tudom, mindez hogyan áll össze a hívek fejében, de nekem egy dolog jut eszembe: beszarás ez az ország."
Nessy
@Eladott Ország: A hívek mindent elhisznek, azért hívők!
Persze, a piacon, a rendelőbe ök nyaff - nyaffolnak a leghangosabban, "emúttnyócévet", Gyurcsányt, bankárokat, Sorost emlegetve!
Hogy azóta immáron eltelt újabb hétév, az valahogy nem ér el a tudatukig.
qxy
erősíteni az országot, munka hely teremtés.
Annak idején, az Olaszok jöttek hogy kellene csinálni egy Mortadella üzemet Magyarországon. Minden fasza hu de jó. Na meg lett a terv. Két ember ki megy Milánóba egy évre, meg tanulja a mortadella csinnyát binnyát, és amikor haza jönnek, kész az üzem, ők lesznek a hajja kendek és mehet a gyártás. a két ember bérét, kiküldetését az Olasz cég állja.Ez így remek, fasza minden.
Na de jön a Magyar virtus és gondolat menet. .- á á á á ez így nem megy.Na el mondom a lényeget kezdte az első illetékes főlopó
.- Nem ketten mennek, hanem kell egy stáb aki kíséri őket.ez cirka 30 fő plusz mínusz tíz.
ezek költségeit is az Olasz cég fizeti ugyebár. na és legalább a duplája legyen a stáb fizetése mit annak a kettőnek akik tanulni mennek hisz azok csak melósok nem? ők nem kaphatnak annyit ugye???
.- A másik ami fontos. Igaz hogy az Olasz felépíti a gyárat ingyen, A részesedési arányban is meg egyeztünk, de tegyél már le az asztalra egy kis előleget barátom. Úgy 10 20 Millára gondoltam.Az Olasz felállt és azt mondta kapd be. és el hagyta az országunkat
Na ezt jól el basztuk de szemét ez az Olasz. Mi Magyarok már mint a felső vezetés így képzeli el a munka hely teremtést.Ha bejött volna? 40 " plusz két embernek van állása nem??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.