Schossberger Zsigmond zsidó nagytőkés turai kastélya most már az Orbán családhoz köthető. 2015 végén a TRA Real Estates Kft. 200 milliós ajánlatot tett az addigi tulajdonos Turai Kastély Kft.-nek a Schossberger Zsigmond által építtetett kastélyra, amely egyébként 2,3 milliárd forint értéken szerepelt az eladó könyveiben. Mint kiderült, a TRA Real Estates Kft.-t birtokló, frissen alakult vállalkozás, a BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt. bejegyzési illetékét a miniszterelnök veje, Tiborcz István számlájáról fizették be. Az új tulajdonos egyik első lépése az volt, hogy megszüntette a kastély látogathatóságát, és megritkította a fákat a parkban, noha azt egy 2009-es önkormányzati rendelet helyi jelentőségű védett természeti területté nyilvánította. A Turai Kastély Kft. a HVG kérdésére csak annyit válaszolt, hogy legalább egy évig még nem lesz látogatható a kastély, mert elkezdődött a felújítása.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@nyanya001: Tetszik, nevetnék is rajta, de sajnos túl igaz, ínkább sírni való. Főleg, hogy műholdon azt nézem mi folyik épp romániában. Irigylem őket, és felnézek rájuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@nyanya001: Tetszik, nevetnék is rajta, de sajnos túl igaz, ínkább sírni való. Főleg, hogy műholdon azt nézem mi folyik épp romániában. Irigylem őket, és felnézek rájuk.
egyvandor
Tegnap még az volt, hogy ideje lenne már gyűjteni neki.Hát hiába a szegény ember nem "tudhattya" mit hoz neki a holnap
namihami
Most mi a gondotok? Hiszen ő--bocs Ő--azt mondta szentséges szájával, hogy még csak nem is módos ember. Strómanja meg már végképp nincs.
Hát hiába terjeszti az igét --bocs IGÉT-- köztetek? Nektek a Sinai Hegyi Beszédnél több és hitelesebb kinyilatkoztatás semmit nem ér? Rátok már nem hat a szép szó?
Az adóbevallása szerint is folyamatosan szegényedik. Még ez se képes benneteket meggyőzni? Akkor Ti már menthetetlenek vagytok.
egyvandor
@Cefi: A román politikából kigyomlálják a szemetet, a maradék talán kiválasztódik, vagy megtanul dolgozni a társadalomért.
Nálunk meg a felelősségre vonhatatlan szemét köszöni szépen jól elvan, igyekszik konzerválni a helyzetet, sőt minden erőforrását arra használja inkább tökélyre vigye a lenyúlás, a nyakkendős bűnözés bűvészetét.
nyanya001
@Cefi: Ez a nép soha nem tanul semmiből.
namihami
@nyanya001: És ezért képes 2 millió választóval 67%-ot elérni.
Már többször írtam: ha a Vezérük sz@rt csomagolna ezüstpapírba és azt mondaná, hogy svájcicsoki, akkor még a szájuk szélét is nyalogatnák utána.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.