Mivel a TEK nem engedte a hetekkel ezelőtt lefoglalt területen tüntetni az Együtt párt képviselőit és szimpatizánsait (sőt, Putyin konvojának elhaladásakor rendőrsorfal vette körbe Juhász Pétert, és igazoltatták), más helyszínt kerestek a megmozdulásnak.

Juhász szerint Orbán azért akar olimpiát, hogy többet lopjon

Az Együtt ellentüntetése

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az Index beszámolója szerint körülbelül 500-an lehetettek a tüntetésen, melyen ismét a sípok domináltak, bár az "Orbán takarodj" is jól zengett.

Juhász szerint Orbán azért akar olimpiát, hogy többet lopjon

Az Együtt ellentüntetése

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Juhász Péter bejelentette, új partnereket keresnek a kormányváltáshoz, olyanokat, akik

nem sírják vissza a 2010 előtti időket, mert ott rejlik az ok, ami a 2010 utáni időhöz vezetett.

Hozzátette: nem véletlenül álltak be segíteni a Momentum Mozgalom olimpiai népszavazás-aláírásgyűjtésébe sem. Orbán csak azért szeretne olimpiát, hogy még többet lophasson – magyarázta a tömegnek.

 

Erôs tábla Orbán és Putyin kifütyülésén. #putyin #budapest

444.hu (@negynegynegy) által közzétett fénykép,

 

Szelényi Zsuzsa arról beszélt, Magyarország jövője és biztonsága Európában van. Putyin tevékenysége ellen az egyetlen ellenszer a bátor és magabiztos európai együttműködés.

Juhász szerint Orbán azért akar olimpiát, hogy többet lopjon

Az Együtt ellentüntetése

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az Együtt már most készül a következő sípolásra, február 10-én a Várkertbazárnál fogják a "bazári évértékelőre" érkező Orbánt kisípolni.

(Index, 444)

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@Pergető: De te egyedül 40 milliónál is hülyébb vagy. Most orbán valagában laksz. De előtte nekik jelentettél, te emberiség férge:

tdyweb.wbteam.com/Ilkei/Ugynok/BM_III_III_Beosztottak.htm
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Már előre a néha nagy semmire egy csomó pénzt elköltöttek. Pl. a Budapest 2024 a kamu felmérésére több milliót már zsebre tett.
Borsodi
Vajon mi másért akarna?Ez egyértelmű,atomerőmű,stadionok,olimpia ,titkosítás meggazdagodás,hatalom egy személyben.Határ a csillagos ég,neki az is kevés.
Foxley
Kevesek hoozá, mint abban a jóindulat, akire eredetileg utal a kézben tartott tábla.
Pergető
@Mirabilis: Mielőtt gutaütést kapnál, kérdeznék valamit. Bántottalak, vagy sértegettelek? Tudtommal nem! A szellemi nyomor abból látszik, ha valaki a másik ellentétes véleményét képtelen elviselni!
Nem is foglak bántani, csak eztán levegőnek nézlek!
Edmond Dantes
Juhász alábecsüli Orbánt.Nem kell neki ahhoz olimpia,hogy a családját gazdagítsa.Ő egy falusi szpartakiádból is tud zsíros munkát adni a családi kőbányájának,sőt még az esti kivilágítást is megoldják rokonilag.Persze mindezt a közös kasszából.A kastélyprogram pedig minta lesz arra,hogy miként kell elkövetni a tökéletes büntényt,már látható a nagy buli lényege.De azért ott van az a bizonyos banánhéj,csak a magabiztosságuktól nem látják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.