A Fidesz újra bizonyította, hogy pártközleményben verhetetlenek. Napok után most szólalt meg először annak kapcsán, hogy az 56 éves Szabó Ferenc körmendi alpolgármesterként egy 16 éves lánnyal folytatott viszonyt. Méghozzá évek óta, ami miatt a lány szülei feljelentést tettek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@RonaGyuri: És a Gyurcsány meg a Bajnai tépték le a ruhát kettőjükről és kényszerítették őket a malackodásra. Persze, abba már Brüsszel is besegített némi EU-s pénzzel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
@RonaGyuri: És a Gyurcsány meg a Bajnai tépték le a ruhát kettőjükről és kényszerítették őket a malackodásra. Persze, abba már Brüsszel is besegített némi EU-s pénzzel.
Fradigege
Egy káderenpés sosem tesz ilyet. A szülők a hibásak, mert az elmúlt 8 év kimosta az agyukat és a káderenpés csak be akarta vezetni a gyereket az Atya, a fiú és a szentlélek birodalmába. Ámen.
RonaGyuri
@Fradigege: igazad van ők inkább fiatal fiukkal szeretik! =))
Nessy
Ehhez pofa kell, de hála Istennek, nekik van! Már a rinoceroszok is sírva kérik a receptet, hogy lehet ilyen vastag bőrt növeszteni!
Dinosaurus gének?
Hellcat
A jó kurva anyátokat teteves fidesz kdnp. Ha szól valaki az a baj ha nem szól meg az? Nem az a lényeg ki mekkora égbekiáltó bűnt követett el..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.