Szinte minden napra jut már egy öntudatos közszolga, aki úgy gondolja, ő dönti el, hogy mikor válaszol azoknak a kérdéseire, akikért elvileg dolgozik.

Orbán Viktor pénteki évértékelője előtt a Hír TV munkatársa próbálta szóra bírni Fazekas Sándor földművelésügyi minisztert, aki egy eddig nem hallott "indokkal" rázta le a hölgyet:

Fazekas Sándor: Nem nyilatkozom utcán így, menet közben, ne haragudjon.

Hír TV: De ön mint képviselő, kötelezettsége, hogy nyilatkozzon.

(...)

Fazekas Sándor: Azt, hogy nem nyilatkozom utcán, menet közben, azt gondolom.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Na tessék, ez annyira hülye, h nem tudja saját magán a féket behúzni, h megálljon...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@huKKK: Elarulnad, hol volt ez az erdekes sajtoertekezlet az evertekelo UTAN??? Es vajon mindenki bemehetett-e ra, aki ujsagiro hivatasu???
Nalunk talan csak a WC korul nem keszithetnek egy miniszterrel vagy politikussal riportot, mert az megalazo mindenkire nezve - a tv-nezore is.
Kulonben pedig barhol, barmikor kell nyilatkoznia a politikusoknak, mivel a NEP valasztotta meg oket, ok barmikor szamonkerhetok...
Neha kihuzhatod a fejedet egy lelegzetvetelre, vagy eppen csak korulnezni a nagyvilagban... Csodakat fogsz latni...
aremy
@lampa laz: és majd kontrázhat hogy ucca ucca.
bakegya
NAGY MENET EZ A FAZEKAS MINISZTRÁNSNAK!-sanyi -fazeka is attól tele,mint ahogy a másik sintér sanya is ORBÁN VIKTOR SEGÉDESZKÖZE-mondhatni hűséges pincsije
Kitüntetett tetveink valagrendesen koptatnak le minket a MAGYAR NÉPET-DE VELÜNK EGYÜTT EURÓPA SE KELL NEKIK.ORBÁN -MÉSZÁROS KIRÁLYSÁGÁT ÉPÍTIK!
desiro
Már azt hiszik, hogy nemzeti keresztény istenek, aztán mint Körmenden is kiderült csak PEDOFIL MOCSKOS ÁLLATOK!!! Remélem jó bíró lesz a tárgyalásán. bringás köcsög ehhez is szólj.
Borsodi
@desiro: Azt mondja egy dakota közmondás,a szemetet egy helyre fújja a szél nálunk így lett a Fidesz KDNP..A tárgyalásban ne bízzál a törvény rájuk nem vonatkozik,
kukac50
Amelyik képviselő vagy miniszter nem válaszol,nem válaszol a feltett kérdésre hanem mellé beszél azt el kell zavarni mert alkalmatlan arra,hogy képviselje az emberek érdekeit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.