23 ezer aláírást adott át vasárnap délután egykor az LMP a Nyugati aluljáróban a Momentum Mozgalomnak – olvasható a 24.hu cikkében.

Olimpia: 23 ezer aláírást adott át az LMP a Momentumnak

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Az aláírásokat tartalmazó lapokat Csárdi Antal, az LMP fővárosi képviselője és Ferenczi István, országos elnökségi tag adta át.

Olimpia: 23 ezer aláírást adott át az LMP a Momentumnak

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Az aláírásokat péntekig (február 17.) lehet gyűjteni és délután 16 órakor kell leadni.

A 24.hu-nak a momentumosok elmondták, 10-15 százalék érvénytelen szavazattal számolnak.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kettosmerce.blog.hu/2017/01/18/az_utolso_esely_hogy_ne_basszuk_el_egy_olimpiaval_evtizedekre_az_orszagot
A több mint 135 ezer aláírás, amit össze kell gyűjteni ahhoz, hogy kiírják a népszavazást, nagyon sok, de ha ez sikerül, akkor több mindent is nyerünk. Visszanyerjük a hitünket, hogy bele tudunk szólni a saját sorsunk, a saját országunk sorsának alakulásába. Visszanyerjük a hitet a győzhetetlen Fidesz legyőzésében, és esélyt kapunk arra, hogy mi magunk döntsünk arról, a korrupt fideszes oligarchákkal szemben milyen irányba induljon el az ország!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@karma1: Nem szoktam kárörvendő lenni, de az ő esetére nyugodtan mondom: Isten nem ver bottal!
Csak azt kapja, amit megérdemel!
karma1
@bencemacska: Ilyen esetekhez ugyanaz a hozzaallasom, mint a Tied - egyebkent sem szabad rosszat kivanni valakinek, mert az visszaszall rank -, de oneki mar ugyis mindegy, a sok gonoszsag kikezdte az egeszseget, a sajat negativitasaba fog belepusztulni: hat nem fogom sajnalni, eppen eleg embert, nemzetet tett tonkre... De elveznem, ha lathatna, hogy a magyarok meg ebben is teljesen masok, itt meg az o mindent elronto keze sem tudott vegleg elrontani mindent.
Bizom az emberek jozan paraszti eszeben, es a budapestiek iteleteben...NEM szabad olimpiat rendezni egy ezer sebbol verzo orszagban!
karma1
@namihami: Ilyen esetekre nagyon erdekes lenne az ausztral gyakorlatot kovetni: ott, ha valamit kiirnak nepszavazasra - meg a valasztasokra, 3 evenkent - MINDENKINEK KOTELEZO elmenni, mert minden szavazo koru ember nyilvantartasban van ott, es ha nem megy el szavazni, akkor penz- vagy BORTONBUNTETESSEL sujtjak ezert az embereket!
Ehhez mit szolsz?
(Jo kis muszaj-demokracia, de a rengeteg aborigin miatt kellett, mert azok csak lazan elnek bele a vilagba, elvarjak az allamtol az oriasi segitseget, tulnyomo reszuknek meg dolgoznia sem kell. )
namihami
@karma1: Akkor, amikor itt még szocializmus volt, kötelező volt. A sok széplélek azért vonyított, hogy neki joga van nem elmenni. Most él a jogával, otthon marad kapálni meg permetezni és a nyakunkon hagyja ezt a garnitúrát, amelyik a kétmillió fanatikusát elvive, mindig elégségesnek bizonyul.
Elmenni-nem elmenni. Ez se jó, az se. Nem tudhatjuk, hogy ez a réteg mire, kire szavazna, ha kötelező lenne. Lehet, hogy a kétmillió helyett még többen lennének és akkor végképp dübörögne a győzelmi himnusz.
Nekem van olyan ismerősöm, aki bevallotta, hogy azért szavazott a Gazdira, mert ""Olyan szép gyerek"". Na, ehhez mit szólsz? Ez talán még a ""Folytatjuk""-nál is jobb.
quadrocopter
Tudható, hogy ebben a pillanatban hol tart az aláírások száma?
karma1
@namihami: Na, azert bori nem jart erte, ha nem mentel el a Hazafias Nepfrontra szavazni...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.