Talán véget ért az igazságszolgáltatás és az Alkotmánybíróság közti csata a rendőrök arcának kitakarásáról: az Ab megsemmisített egy tavalyi kúriai ítéletet. A vita arról zajlik évek óta, hogy közszereplő-e az intézkedő rendőr, illetve hogy a sajtószabadság és a személyiségi jogok közül az ilyen esetekben melyik a fontosabb.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nagy Mária
Hoppá! Lazul a párthűség az Alkotmány Bíróságon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@quadrocopter: hogy a zemberek el ne ijedjenek attol a sotetsegtol, ami a fejukon lenne lathato... Mindenkinek jobb igy...:o)))\
Asszem, orban kurvara sajnalja, hogy a kopaszoknak az NVI-nel nem huzhat ilyen satyat a fejukre, igy azok folyton beazonosithatok...:o))) Pedig de szep lenne, ha csak egyszeru allampolgarokkent es nem kubatov-legenyekkent emlegetne oket a nephagyomany...:o)))
aremy
bezzeg a főzsaruk hogy illegetik magukat a felvételeken.
Lepényleső
@quadrocopter: A legkedvezőbb kép alakuljon ki róluk?
karma1
@aremy: De ok a budos eletbe sohase mennek bevetesre elesben... Ok aztan sosincsenek veszelyben, aki az ellenkezojet allitja, az hazudik...
aremy
@karma1: de milyen szép lenne hogy a nagyon nagynak csak a fél feje van kitakarva persze a jobbik fele ha van neki olyan.
Csizmás Kond
..na és a tolvajzigánnak mikor lehet a pofáját látni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.