Ezzel elveszítik az összes ellátásukat: így egy fillért sem kapnak majd az államtól, nem kapnak kedvezményes utazási lehetőséget és nem lesznek jogosultak az állami egészségügyi ellátásra sem. Kormányzati becslések szerint 132 ezer olyan ember szerepel a munkaügyi nyilvántartásban álláskeresőként, akik tartósan a nyilvántartásban szerepelnek, mégsem közvetítették ki őket egyetlen munkahelyre sem, vagy kiközvetítésük rendszeresen sikertelen volt, foglalkoztatásuk folyamatosan az egészségi alkalmassági vizsgálatok eredménye miatt hiúsult meg, illetve a járási hivatal által is ismert szociális, mentális, vagy egészségi problémával küszködnek, valamilyen egészségi ok miatt képtelenek elhelyezkedni.

Forrás: hirhatar.com
Feltöltő: vladimir putin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Pont azokat hagyják cserben, akiken a leginkább kellene segíteni.
Erre kaptak felhatalmazást, igaz, kedves kormánypárti fanatikusok?
Ki is az igazi hazaáruló? Aki rámutat arra, ami rossz, ami bűn, vagy az, aki elfedi?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@papa.49: Nem hagynak senkit az út szélén!
Csak a sírgödörbe lökik.
Mocskos emberektől mocskos megoldás lehet csak várni.
volvós
@vladimir putin: 10:44

Nem az anyag a lényeg, hogy miböl volt a házikó
F_Viktor
@volvós: Igen, tudatos nepirtas folyik, amibe nagyon jol beleillik amit az egeszseguggyel, a szocialis haloval muvel orban.
Nem csodalkoznek ha 2018 utan megjelenne az orbani mein kampf...
Nessy
Ez a 22 - csapdája. Annyira nem beteg, hogy rokkant nyugdíjat kapjon, de annyira nem egészséges, hogy munkát kapjon! Na, Rétváry úr! Erre milyen megoldást tud ajánlani? Hetek óta harsogja a minden szép, minden jó szöveget! Fizessen eú járulékot, a nem létező jövedelméből, vagy pusztuljon! Egy amöba "gerincesebb", mint pártunk és kormányunk! A státusz keresztények most hallgatnak???
Clavigo
Kinek az agyából pattant ki ez nemzethhyy-körösztyénszájszagú gondolat ?? Érdekelne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.